Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataszkaaa

POSTINOR P O M O C Y

Polecane posty

wspolzylam z chlopakiem w 23 dniu cyklu ( srednio 32 dniowym, choc ostatnio mialam 28 dniowy) neistety ebz skutecznego zabezpieczenia. nie doszlo do wytrysku wewnatrz. w ciagu 2 godzin wzielam postinor, ale tylko jedna tabletke ( wiem, ze powinnam wziac dwie) teraz mam 35 dzien cyklu i wciaz nie wystapil okres. czy to oznacza,ze postinor nie zadzialal???

Gość Ola 20 12
Kochanie... Piszesz ze"nie doszlo do wytrysku wewnatrz", w takim razie po co zazywalas Postinor?! Wiesz, kiedy sie go zazywa???? Oj, nie wydaje mi sie... PS-jak sie seksic to z glowa...Nastepnym razem pomysl, a potem sie kochaj... Ps2-ukazujesz tu wlasna glupote i brak odpowiedzialnosci...

Gość giligili
Ola 20 12 wiesz co to jest płyn przedejakulacyjny...?chyba nie... tak więc droga Olu: PS-jak sie seksic to z glowa...Nastepnym razem pomysl, a potem pisz Ps2-ukazujesz tu wlasna glupote i brak odpowiedzialnosci...

Nie kloccie sie :D a ty autorko masz na pierwszej stronie Topik POSTINOR.tam dziewczyny pisza bardzo dokladnie co i jak. zrob test z krwi.

Gość Ola 20 12
Wyobraz sobie,ze wiem co to jest plym przedejakulacyjny... Mimo to do zaplodnienia moglo nie dojsc. Musza przeciez panowac odp.warunki. Dziewczyna byla w 23 dniu, - w dniu nieplodnym. Chyba sie nie myle..? Milego dnia, jade do pracy :)

z tym dniem nieplodnym do nie do konca jest pewne. bo ten dzien byl granica plodny - nieplodny. sprawdzalm sobie nawet na kalkulatorach internetowych i jedne pokazuja plodny, inne-nieplodny ;-)) extra. dodam,ze 3 dni po tym, jak wzielam postinor, wyjechalam na tydzin nad morze. i mam nadzieje,ze to mialo jakis wplyw na to,ze okres sie opoznia...

gdyby ktoras miala ten sam problem - wlasnie zaczal mi sie okres, w 36 dniu ;-)) to co przezylam przez ostatnie dnie, nie zycze nawet najgorszemu wrogowi.

W ciąży pozamacicznej testy też wygodzą pozytywne. Zresztą dostaje się takich bóli, że od razu wiadomo,że coś jest nie tak.

W ciąży pozamacicznej testy też wygodzą pozytywne. Zresztą dostaje się takich bóli, że od razu wiadomo,że coś jest nie tak.

Gość amigos onaaa
Miarka mam pytanie do ciebie!a co najbardziej boli???

Gość alyyynka
Zarzylam postinor w 8 dniu cyklu po 12 h od stosunku 1 tabletke druga po nastepnych 12h...nie mialam zadnego krwawienia.okres powinnam dostac tydzien temu....czy mam zaczac sie martwic??prosze o pomoc

Gość anka3
Dlaczego nie zabezpieczycie się kobiety przed seksem, jest teraz dość duży wybór środków antykoncepcyjnych.Wystarczy póść do gina i problem z głowy. Dopiero po fakcie zastanawiacie się co z tym faktem zrobić. Nie lepiej wcześniej pomyśleć??

Gość do anka 3
wiesz czasami metody zawodzą.. a nie każdy chce się też truć tabletkami.

Gość kicia888
Dokladnie nie kazda kobieta chce sie truc tabsami. Mi dzis gumka sie zsunela tzn zostala we mnie, pierwszy raz zdarzyl mi sie taki wypadek :( no ale on nie konczyl we mnie ale tak czy siak dla wlasnego bezpieczenstwa i spokoju ide jutro z samego rana do gina po postinor.

alyyynka- krwawienie po postinorze nie musi wystąpić skoro okres sie juz tydzien spóźnia to zrob test ja nie wiem... ze wszystkim sie leci na forum zamiast pomyślec chwile i iść zwyczajnie po test

Gość danka20
jeśli chodzi o spóźniony okres, to jest to jeden z mżliwych skutków ubocznychtej pigułki. okres po zażyciu postinoru może się spóźniać... na przyszłość polecam nową tabletke - escapelle. ma takie samo działanie jak postinor , ale wystrczy wziasc jedną tablekę, to dużo ułatwia, bo nie ma obawy, że znów zapomni się coś wziąść :)