Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haircutter

Pomóżcie mi bardzo was proszę.Nadal brak mi waszych stu powodów....

Polecane posty

Drogie panie. Jestem fryzjerem i ostatnio bardzo często przytrafia mi się obcinać bardzo długie włosy (takie do pasa, za pośladki a i do kolan też się trafiają) swoim klientkom. Wiele z tych dziewczyn jeszcze nie dawno nawet nie chciało słyszeć o zcięciu włosów ,niektóre rozważały taką ewentualność, a niektóre widziałem po raz pierwszy i od razu kazały zciąć swoje latami zapuszczane i pielęgnowane włosy. Strasznie mnie zaciekawiło czemu tak nagle zmieniły zdanie i co je skłoniło, zmusiło , a może podkusiło do podjęcia takiej decyzji? Niektóre (spora liczbadziewczyn) każe sobie zciąć włosy odrazu na króciutko (chłopczyca, jeżyk itp.) Postanowiłem poświęcić temu zagadnieniu trochę miejsca na tworzonej właśnie przezemnie stronie www, a że fryzjerstwo to moja pasja chcę całą tą stronkę poświęcić wyłącznie jemu. Marzy mi się by zgromadzić 100 opowiadań autorstwa właśnie Waszego - kobiet które choć raz w życiu mjały takie bardzo długie włosy i nagle postanowiły się ich pozbyć. Jeśli więc mogłybyście poświęcić chwilkę i opisać mi jak to było, co lub kto was skłonił do tego kroku,jak wyglondało strzyżenie (czy fryzjer zciął wam warkocz czy zcinał rozpuszczone włosy ,czy wasze włosy wylondowały na podłodze czy są jako pamiątka w domowym sejfie , no i co czułyście gdy po latach chodowania długich ciężkich włosów nagle zobaczyłyście je przed sobą lub na podłodze salonu?) Jeśli nie życzycie sobie by wasze opowiadanie trafiło na moją stronę to napiszcie mi o tym a nikt nie znajdzie go w necie.Ja chętnie je przeczytam by choć spróbować zgłębić Waszą tajemniczą naturę (pewnie mi się nie uda).Możecie używać pseudonimów,przezwisk albo wymyślonych imion no i nie podawajcie swoich adresów ani nr.tel. Najlepiej piszcie na mój adres e-mail : barber2004@tlen.pl Z góry wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Adam. Ps. Jeśli dysponujecie jakimiś fotkami lub filmami albo urywkami filmów w których dziewczyny zcinały lub mjały zcinane włosy i chciałybyście się nimi podzielić lub udostępnić je np. mnie też będę bardzo wdzięczny. Czekam na e-maile od Was no i komentaże dotyczące mojego tematu. Pozdrawiam. Adam. A!!!Tak dla informacji kilku niezbyt uświadomionych osób które były łaskawe kiedyś mi odpisać: Fetyszysta kolekcjonuje odzież , paznokcie , włosy itp bo go to podnieca.Ja nie zbieram takich żeczy więc chyba nie jestem fetyszystą. Od zawsze fascynuje mnie fryzjerstwo i z tego powodu proszę was o te opisy , opowiadania i spostrzeżenia. Za wszystkie które już otrzymałem serdecznie dziękuję i proszę o kolejne.

Gość przynudzasz już któryś raz
z kolei... wystarczy :P

Gość wal się zboku
nie zaśmiecaj forum. ile takich samych topików będziesz tworzył? nie potrafisz podciągnąć starych? mod powinna ci dać bana.

Gość fetyczysta to nie jest jednozn
acznie kolekcjoner majtek czy paznokci. fetyszem mogą być teksty na określony temat.

Gość kretka83
Haircutter! Jakie szczęscie, że trafiłam dziś na tę stronkę! Od ok.14 roku życia obcinam włosy na jeża. Miałam przez ten czas (mam teraz 22 lata) chyba trzy czy cztery "przerwy" podczas których udało mi się zapuścic włosy najwyżej do ramion. Miałam też dwa razy trwałą. Uważam, że bardzo dobrze mi w chłopięcej fryzurce, a nawet w 1-centymetrowym jeżyku. Jest to poza tym bardzo praktyczne. Jakieś trzy miesiące temu wpadłam na pomysł, żeby znowu trochę zapuścić (zwłaszcza, że mój mężczyzna nie przepada za jeżem na mojej głowie), ale niemożebnie wolno mi rosną i już tracę cierpliwość. Obecnie mają ok. 12 cm i w ogóle nie chcą się układać, dlatego mam ich dosyć i zastanawiam się znów nad ścięciem. Doradź- czy naprawdę króciutka fryzura pasuje mi tak bardzo, jak mi się zdaje?: mam dość regularne rysy twarzy, raczej kształtną głowę, jestem dość niska i drobnej budowy ciała. Włosy mam dość gęste, ale bardzo cienkie i niepodatne na układanie... Co byś mi doradził? Będę wdzięczna za rady. PS. Co do twojego pytania o powody ścinania włosów... W moim przypadku były/ są to następujące przyczyny: 1. WYGODA!!! 2. Przekora, chęć pokazania, że konwenanse nie do końca mnie obowiązują 3. Uwielbiam uczucie towarzyszące obcinaniu włosów maszynką

oj coś czuję, że Adam nie powinien pojawiać się w kąciku \"zdrowie i uroda\" tylko w \"zyciu erotycznym\"... fetyszysta pełną gębą :P

Ja ścięłam włosy ponieważ miałam je już bardzo zniszczone zabiegami fryzjerskimi i chciałam sie pozbyć tego siana na głowie :) ... zreszta ta ścięciu stwierdziłam że lepiej mi w krótszych włosach :) Jednak nie miałam aż tak długich włosów jak te dziewczyny na filmikach które znajdowały się na poprzednim Twoim topiku ... no i nie ścięłam ich aż tak krótko :) Już z doświadczenia wiem że w krótkich bardzo włosach źle wyglądam . Mam prośbę... Czy mógłbyś wejść na mój topik pt. \"Powrót do naturalnego koloru włosów...Proszę, wejdź i poradź\" i wypowiedzieć włąsne zdanie na temat mojego problemu? :) Z góry serdecznie dziękuję :)

Gość teri ***
Hej!Czy mógłbyś mi coś polecić na wypadanie włosów? Coś co daje dość szybie efekty? A co do ścinania długich włosów...Krótkie fryzury dodają powagi, zabierają mniej czasu, są wygodniejsze, zwłaszcza gdy gdzieś wyjeżdżasz np. na obóz i nie ma tam odpowiednich warunków..

Gość ze skrzypem jesli już
bo nie wiem czy "skszyp" da rade w aptece nabyć , pytałam i pani nie miała :)

myślę że jak się będziesz w aptece pytać to nikt się nie zorjętuje czy mówisz przez \"rz\" czy \"sz\".obyś tylko nie powiedziała skrzyp przez \"ch\" i \"ó\". z resztą skoro jesteś taka genialna to po co się pytasz o takie żeczy??powinnaś wiedzieć co się robi gdy wypadają włosy. pozdrawiam i nie czepiaj się szczegułów.nie każdy jest geniuszem ortograficznym.

Gość ze skrzypem jesli już
Własnie w tym problem ,ze ja się zwykle nie czepiam , Ty jestes wyjatkiem , tego sie czytać nie da . Może nie kazdy jest genialny , ale Ty chyba czytać potrafisz , prawda ? Więc jesli temat dla Ciebie jest tak fascynujacy to może warto zapoznać sie z lektura słownika , darmowego w necie ;) Trochę szacunku dla rozmówców , bo oczy bolą . PS. Z porady nie skorzystam , wole H-pantoten , a poza tym na włosy nie narzekam . Wszystko z nimi w porzadku. :)

Hmmm,coś widzę że jednak z czgoś kożystałaś skoro jeszcze niedawno pytałaś o coś na wypadanie włosów a dziś twierdzisz że wszystko z nimi w porządku. Ps.A skoro tego czytać się nie daje to sory, może warto obejrzeć inne topiki??? Z całym szacunkiem pozdrawiam. ADAM.

Gość LITOSCIIII
Czy wy dziewczyny nie widzicie ze macie doczynienia z fetyszysta?Z calym szacunkiem,nie neguje tego kazdy ma jakies zboczenia ale na litosc Boska koles idz na zycie erotyczne,jak to juz ktos napisal.Badz przynajmniej szczery i przyznaj sie do tego a nie podpuszczaj latwowierne kobiety.Tam z pewnoscia spotkasz sie ze zrozumieniem i wsparciem.Tego sie juz czytac nie da!

To po jaką cholerę tu włazisz i zawracasz głowę???!!! Jak ci coś nie pasuję to popisz sobie np. na topiku o grzybicy pochwy, albo może znajdziesz coś na swoim poziomie bo widzę że tu się gubisz. Spadaj na szczaw i nie wracaj na ten topik a fetyszystę znajdź sobie w rodzinie.

Gość autor jestes jakis
uposledzony,na jaka chloere ci te 100 powodow.................jak scinasz to sie pytaj!

Ty,litościwcze,ty chyba sam lub sama masz coś ze zboczeńca bo jak mnie się jakiś temat nie podoba to go olewam.I nie pisz tu za innych bo ja się naiwna nie czuję.A następnym razem to się przedstaw bo nie dość że chyba zbokol jesteś to do tego prostaczek. Haircutter,nie przejmuj się,chamstwa nie sieją ono samo wyłazi z pod kamieni. Temat jest ok. Magda.

Gość LITOSCIIII
No coz,najlepsza obrona jest atak...Bez komentarza.

Gość LITOSCIIII
A ty Magdo tez spotkaj sie ze slownikiem orotogr.i zobacz jak sie pisze "SPOD".Moze zapamietasz

Gość wertyui
haircutter, stworzyłeś magde123 dla swoich potrzeb, magda123 ma co prawda czarny nick, ale wupowiedziała sie do tej pory 2 razy, teraz i wczesniejszym topicu haircuttera zgodziła się sfilmować sciecie swoich długich do kolan włosów, zaden problem sprawdzcie jej nicka, te wczesniejsze podejrzenia dziewczyn ,moga okazac sie prawdziwe, cos z nim nie tak.

Gość Przede wszystkim
polecam tobie SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY :-D . Robisz takie byki, że głowa boli (RZeczy, koRZystać, szczegÓł ...) PS Zdania ZAWSZE zaczynamy pisać wielką literą.

Gość Nie trzeba być
geniuszem, żeby poprawnie pisać :P

Gość odswiezam

Dzięki.Obawiam się że o Twoją uprzejmość i tak ktoś mnie obwini mnie twierdząc że stworzyłem Cię by coś zmanipulować na własnym topiku.Mimo to dzięki.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haircutter chce sie obciac. brakuje mi tylko takiego fryzjera jak ty, ktory pomoglby mi w ostatecznym podjeciu decyzji. masz gdzies salon? choroba moze pisales o tym na wczesniejszych stronach, jednak nie mam czasu wszystkiego czytac. myslisz ze krotka fryzura dodala by mi kilka lat? wygladam ciagle na 18cie a ze wzgledu na moja prace chcialabym wygladac powazniej. latwiej wtedy o zaufanie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pisalam godzine temu juz na poprzednim forum i ta odpowiedz byla "kopiuj", "wklej", w razie watpliwosci co do ww tresci