Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly19

quick vue-zlitujcie sie i odpiszcie

Polecane posty

Gość nelly19

dziewczyny czy mozecie mi napisac po jakim czasie test ciazowy jest wiarygodny...wiem ze najlepeij go robic w pierwszym dniu spodziewanyej miesiaczki ,ja zrobilam quick vue 2 dni przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywny a od stosunku minelo 13 dni,myslicie ze test byl wiarygodny???boje sie bo nie jem nic,pewnie ze stresu i goraczkowo mysle o okresie...kochalismy sie z podwojnym zabezpeiczeniem(gumki i tabletki diane 35)tyle ze dzialanie tabletek moglo byc oslabione bo zazylam trzecia tabletke po przekroczeniu 12 h a kochalam sie 8 dni pozniej...prosze o [porade,moze to tylko ten stres tak mnie dobija???

Gość jak mialas
podwojne zabezpieczenie to nie jest mozliwoscia wpadka,a po drogie test byl juz wiarygodny choc jak bardzo sie boisz powtorz go za kilka dni

na opakowaniu testu pisze, po ilu dniach można zrobic test i na ile on jest wiarygodny ...wydajemi mi się, ze 13 dni to wystarczająca ,,długość.\" powinnaś również na ulotce przeczytać co powinnaś zrobić gdy zapomnisz tabletkę w pierwszym tygodniu... zabezpieczyłas się dodatkowo prezerwatywą wiec już się znie stresuj

Gość nelly19
aha,to juz moj frugi test...oba byly negatywne,,,mam nadzieje ze nie jestem w ciazy i ze test wykazal brak gonadotropiny kosm a nie ze nie zadzialal bo byl za niski poziom hormonu...jutro spodziewana miesiaczka,,,jak ja na nia czekam........w brzuchu mi burczy ale nic nie jem ,wypilam tylko kawe i szczerze mowiac bylam juz dwa razy oddac kał...nie sikam czesto

Gość nelly19 do giligili
wiem wiem,ulotke przeczytalam i zazylam tabletke zaraz rano po jakichs 16 h a nast o stalej porze,w ulotce pisze ze powinnam sie wtedy dodatkowo zabezpieczac przez 7 dni wiec tak zrobilam a to byl juz 8 dzien od zapomnienia...a jednak wyczuwam jakis niepokoj,mimo ze zrobilam test,,,to chyba stres,na tescie pisalo ze mozna go robic juz 2,3 dni prze okresem i tak zrobilam 2 dni przed ale nadal sie obawiam,,,chyba schizuje

dziewczyno uspokój się-podwojny test, podwojne zabezpieczenie-wszystko powinno być ok:)

Gość nelly19 do giligili
dzieki,juz koncze tabletki zdaje sie ze diane przestaly mi sluzyc....bole glowy od 4 mies(a zazywam 10mies),mdlosci,ost brak apetytu...i to wszystko odkad wspolzyje bo wczesniej przed sexem bylo ok!!!

kończysz ogólnie z tabletkami czy kończysz z diane? jak planujesz się zabezpieczać...? i jestem jeszcze ciekawa ile masz latnapisz jeśłi to nie problem:)

acha, zapewne masz 19 lat-nie dopatrzyłam się tego wcześniej w nicku;)

Gość nelly19 do giligili
jasne...mam 19lat,wlasnie ide na studia.na razie do poczstku studiow koncze z sexem,jestem zdeterminowana jak nigdy bo to co przezywam nie da sie porownac z niczym innym...ten stres jest potworny

Gość nelly19 do giligili
he no wlasnie.ja naprawde jestem osoba ktora na stres reaguje spokojnie ale w tym temacie to ja nie wiem...to jest silniejsze ode mnie...juz bylam spokojna to se przeczytalam ze jakas baba zrobila test przed i wyszedl negatwny a w pierwszy dzien mies wyszedl pozytywny.nieznany mi jej test ale ja mam nadzieje ze ten jest ok

Gość Spanikowana Agata
Ja zrobiłam quick vue, po 16 dniach od stosunku, ale na 4 dni przed spodziewanym terminem miesiączki. Na razie zrobiłam 1 test, wyszedł negatywny. Też czekam gorączkowo na okres, znam ten stres, który przeżywasz, nelly, miałam to przez ostatni tydzień. Teraz odrobinkę się uspokoiłam, ale nadal mnie męczy niepewność. Pozdrawiam!

Gość sarahh
jezu mam identycznie...tylko ja tych duo cos tam nie zazywalam.mysle ze to nasza psychika podobno to dobry test i bardzo czuly...

Gość sarahh
agata ale spoznia ci sie okres?czy nie,napiszjak dostaniesz

Gość Spanikowana Agata
Ja powinnam dzisiaj albo jutro dostać okres(krwawienie z odstawienia), ale jakoś się nie czuję przedokresowo, kurcze.

Gość sarahh
hehe ja jutro albo pojutrze ale w tamtym mies mialam we wtorek