Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly19

bardzo prosze niech ktos jeszcze napisze

Polecane posty

Gość nelly19

nazwa jakiegos dobrego testu ciazowego...prosze czy nikt nie moze mi pomoc???uzylam seratec direct wyszedl negatywny ,wczoraj quick veu 2 dni przed okresem i tyz negatywny...napiszcie

Gość selly
no to nie jesteś w ciąży i tyle dwa testy to 100% pewność

Gość nelly19
to dlaczego mi sie odbija i malo jem???i jest mi potwornie goraco?niech mi to ktos wytlumaczy...

Gość Spanikowana Agata
Mam to samo z odbijaniem, tylko, że ja zrobiłam quick vue na 4 dni przed spodziewaną miesiączką, może to mieć wpływ na wynik testu, tzn., że jest on zafałszowany?

Gość nelly19
sama nie wiem.ten test niby jest bardzo czuly,zrob jeszcze jeden jutro rano bo ten test sie robi 2,3 dni przed okresem.z drugiej strony to przy tabletach 7 dni przerwy traktuje sie jako majacy wyst okres wiec test powinien wykazac...

Dzewczyny, ja robiłam Pre-test w środku cyklu, też biorę tabletki. Na ulotce jest napisane, że jeśli robi się go przed miesiączką to rano, po nocy. Miałam objawy podobne do ciąży i też już zaczęłam panikować, chociaż tabletki brałam regularnie i żadnych \"przygód\" nie było, więc teoretycznie 100% pewności. Ale tak dla świętego spokoju zrobiłam, oczywiście wynik negatywny. Dokładność tego testu wynosi 99%, jest polecany przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne, więc na pewno jest dobry. Nelly19 --> Jak zrobiłaś dwa testy, to się nie martw. A teraz takie upały, że prawie wszystkim jest duszno.;) Głowa do góry!

Gość nelly19
limetka ratujesz mnie tyle ci powiem..wszscy albo sarkastycznie pisza a ja potrzebuje rzetelnej odpowiedzi,bardzo dziekuje i czekam na okres (z malym strachem )ale staram sie byc dzielna

Gość nelly19
limetka a ten pre test to jest plytkowy i kolory decyduja o tym czy jestes w ciazy?ja mialam amerykanski quick view,wydaje sie dobry zaplacilam 13 zeta..chyba to jeden z porzadniejszych tak mi sie wydaje

Nie ma za co, zobaczysz że będzie dobrze. Mój Pre-test był paskowy (pojawiają się kreseczki). A producent też z USA, tylko polska dystrybucja. Kosztuje około 12 zł. Ja go polecam.:)

Gość Agatajuż nie spanikowana
I jak tam nelly? Ja dzisiaj dostałam krwawienie, a te moje dolegliwości to chyba tylko schizy były.