Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHH

KAŻDA KOBIETA MARZY O PIĘKNYCH DŁUGICH I GESTYCH RZĘSACH

Polecane posty

Gość na te przyklejane
na dłuzej rzesy uwazajecie,czytalam artykul i potem moga obumierac swoje rzesy,tzn cebulki i juz nigdy taka nie odrosnie,jesli juz to powinno sie robic na specjalne okazje a nie ciagle

Polecam Xtreme Lashes. Najlepszy efekt! Xtreme Lashes są w pierwszej dziesiątce najbardziej pożądanych produktów kosmetycznych w USA. Noszą je modelki, gwiazdy kina i telewizji. Teraz są dostępne w nszym salonie na Wilczej. Najpiękniejsze rzęsy a la gwiazdy Hollywood sprawią, że poczujesz się wyjątkowo. Obecnie trwa promocja: zakładanie rzęs Xtreme Lashes tylko 390 zł

Gość annnkowska
Ja teraz własnie szukałam dobrego kursu, szkolenia dla siebie i zdecydowałam sie na Biarbeauty. Sama własnie chcialam poszerzyć oferte swojego salonu i mysle ze własnie mi sie to dzieki takiemu szkoleniu uda.

Gość annnkowska
Ja teraz własnie szukałam dobrego kursu, szkolenia dla siebie i zdecydowałam sie na Biarbeauty. Sama własnie chcialam poszerzyć oferte swojego salonu i mysle ze własnie mi sie to dzieki takiemu szkoleniu uda.

Gość gość
U mnie sprawdza się serum do rzęs Active Lash l'biotica. Kiedyś męczyłam się z olejkiem rycynowym, teraz nie chce mi się już z tym tak bawić. Boję się, że znowu bym sobie podrażniła nim oczy.

Gość gość
Mam przedłużane, ale niedlugo muszę je ściągnąć.

Gość Majka_90
Ja osobiście nie lubię efektu sztucznych rzęs, które uzyskujemy przy przedłużaniu u kosmetyczki. Moim zdaniem zupełnie nie sprawdza się to na co dzień i dziewczyny wyglądają jak lalki Barbie! Moim zdaniem trzeba dbać o rzęsy na co dzień. Wyglądają one wtedy zdrowo, są długo no i przede wszystkim naturalne! Babcia polecała mi olejek rycynowy, podobno kiedyś była to odżywka na wszystko :) Mnie osobiście bardzo uczulił i ostatecznie zostałam fanką serum do rzęs. Daje niesamowite rezultaty, oczywiście trzeba stosować je regularnie no i poczekać chwilę na efekt. Jestem przy trzecim opakowaniu polskiego serum Charm Lash i jestem mega zadowolona!

Gość gość
mi udało się takie wypielęgnować z refectocil beautylash ;-) teraz potrafię każdego oczarować wzrokiem ;-))

Gość gość
To kupcie jeszcze tusz Rimmel Wonder'Full. Naprawde sama obecność olejku rycynowego niesamowicie wpływa na wyglad naszych rzes.

Ja używam odżywki 4 long lashes Oceanica i jest obłędna. Po 4 miesiącach mam rzęsy aż do brwi (przed użyciem tuszu!).

Gość gość
Wszyscy moi faceci mieli piękne długie rzęsy, uwielbiam oczy u chłopaków w takiej oprawie. Męskie rysy, zarost i te firanki mmm Sama takich nie mam i nigdy mi ich nie brakowało, wolę patrzeć w takie oczy niż takimi. Na ostrość widzenia raczej wpływu to ni ma, a ja praktyczna dziewczyna jestem.

Gość AgnieszkaF
Ja też uważam, że sztuczne rzęsy nie wyglądają najlepiej. Może trafiałam na same przerysowane przypadki, ale jakoś nie mogę się przekonać ;) Zdecydowanie jestem zwolenniczką dbania o własne rzęsy, teraz jest tyle specjalnych produktów. Ja stosowałam serum charmlash (poleciła mi je koleżanka) i muszę powiedzieć, że efekt przyjemnie zaskakuje, bo już po 2-3 tygodniach naprawdę było widać zmiany, rzęsy były gęstsze i dłuższe :)

Gość gość
Ja parę razy sobie doczepiałam sztuczne rzęsy, ale niestety bardzo to osłabiło moje własne i teraz używam serum biotebala do rzęs, żeby je wzmocnić i pobudzić wzrost

Gość gość
A gdzie kupujesz tę odżywkę biotebala? I w jakiej jest cenie, bo czytałam sporo pozytywnych opinii o niej

Gość gość
Ja kupuje zawsze w aptece, tak samo jak tabletki z biotyną. Mam fajna farmaceutkę, która mi dorada co warto wypróbować i czym sie wzmacniać.