Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ligia_

dwa lata próby i nic

Polecane posty

Od dwóch lat pragniemy miec dziecko i od dwóch lat sie nie udaje co robić prosze pomozcie! jakie podjac kroki:(

Gość ........
Ligio, na to najlepiej będzie umał odpowiedzieć ginekolog. Napisz skąd jesteś może któraś z nas poleci Tobie odpowiedniego :)

jestem z Poznania - może ktoś zna jakies dobrego ginekologa i ile kosztuje wizyta?

Kigio, jak najszybciej pójdź do lekarza, czasem wystarczy niewielka stymulacja aby sie udało. Powodzenia.

Sorki, oczywiście Ligio. Ja miałam podobmy kłopot, po wielu badaniach dostałam leki i udało się.

Gość przestań chcieć to zajdziesz

A robiliście badania w tym kierunku? Drożność jajowodów, badanie nasienia???Jeżeli nie, to może czas najwyższy?

Nie nie robiliśmy nic w tym kierunku bo nie wiem jak nakłonić mojego faceta do pojscia do lekarza jestem bezradna on cały czas mowi ze wszystko jest w porzadku ze bedziemy mieli dzieci ze sie uda i za kazdym razem czyli co miesiac czeka ze mna - nadejdzie okres czy nie i zawsze nadchodzi. nie wiem czy to normalne u facetów czy nie bo jakos wczesniej sie temu nie przyjżałam, ale zauwazylam u niego, ze jedno jajko ma w porządku - jest wyczuwalne, a drugie jest takie jakies dziwne ?? czy to naturalne u facetow??????????