Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje pomocy ...

Czy to jest to co mysle?

Polecane posty

Witam was Serdecznie Mam nadzieje ze ktoras z was odpowie mi na moje nurtujace pytanie...a mianowicie .. dzien po okresie wspolzylam z moim mezczyzna ( ze spelnieniem do mnie ) teraz mija 10 dni od tego czasu a ja mam dziwne ( uplawy - na majtkach codziennie mam strasznie duzo bialych plam ) i jem za trzech :( nie wiem co sie ze mna dzieje , wiem ze podczas plodnych dni "wylewa" sie z nas taki jakby bialy plyn , ale obawiam sie ze moze byc to spowodowane ciaza.. czy moje obawy moga byc prawdziwe? Prosze was o pomoc

zaczynają ci sie dni płodne po okresie szansa na ciąze jest znikoma www.psyche-soma.prv.pl

No - niby znikoma, ale zawsze jest - wiem coś o tym z tzw. autopsji - hehehehe:) No ale z drugiej strony to jak człowiek sobie coś wmówi i się denerwuje to jest w stanie zaobserwować u siebie wszystkie objawy jakie tylko chce. Odpowiedź przyniesie natępna miesiaczka - do tego czasu nie myśl o tym tak dużo bo wpędzisz się w niepotrzebne stresy... Buźka

Gość
Zgadzam się z reniką - dni płodne powodują taki stan rzeczy tudziesz jakieś zmiany grzybiczne :-P mam nadzieje że cię nie swędzi... a na przyszłość proponują użyć prezerwatywy... Na wszelkie testy jest za wcześnie i naprawdę nie stresuj sie bo ci się miesiączka przesunie i dopiero będziesz miała schizę :-P Pozdrawiam

Gość
rany Julek - kończę się chyba - tudzież miało być oczywista

dziekuje wam za odpowiedz :) Mystery : nie nie , nic mnie nie swedzi naszczescie :)

Gość
ach tutaj cię rennika znalazłam o a tak się zastanawiałam który to był temat ... Zarejestrowałam się na waszym forum będę wpadać :-)

Gość To nie nasza
sprawa i nie nasz problem :-D Nie wiedzieliście co robicie, to róbcie to co uważacie :-D