Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papirusek

Do poważnych Panów po 30

Polecane posty

Gość Papirusek

Drodzy Panowie "niedużo" po 30 roku życia (chodzi mi o kawalerów poszukujących). Proszę Was o odpowiedź na pewne pytanie. Otóż, czy szukając dla siebie kobiety staracie się znaleźć Panią w zbliżonym wieku, czy spoglądacie także w stronę tych młodszych o 5/7 lat, która (z całym szacunkiem do Pań po 30) jest pełna energii i w doskonałym wieku by dać Wam dziecko. Czy myślicie także, że dobrze byłoby pokopać z maluchem piłkę? Czy przychodzi taka refleksja? Jeśli macie ochotę to napiszcie także dlaczego do tej pory nie udało Wam się "wyjść ze stanu kawalerskiego". Pozdrawiam.

polecam aktualny numer newsweeka tam o tym o co pytasz i troszke o Was Kobietach :) kobiety szukają raczej starszych, a mężczyźni raczej młodszych...przynajmniej ze statystyki/socjologii/biologii kobiety lgną na studia i szukają wykształconych mężczyźni troszkę mniejsze mają pociągi naukowe... ale to tylko ogólne spojrzenie naukowców...

Gość dzidekk
nie szukam rozpłodówki, kobieta ma być moja miłoscią, moją żoną!!!! jeśli bardzo bedziechciała dziecko, cóż... to bedziemy je mieć! Zycie opiera sie dla mnie na wielu celach do których dąże, ale nie za wszelka cene czyli po trupach. Jak dla mnie dla dorosłego człowieka, kobieta nie jest tylko mięsem do rodzenia!!!!