Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

hej Millka :) kobieta z klasa - to pracujemy prawie w tych samych godzinach :)

Gość gienia z baru mlecznego.
zapraszam Panie na zupke pomidorową - zdzicha przynies wiadro wody , bo sie pomidorowa konczy! zaraz mile panie bedzie.

U mnie tez nieciekawa pogoda,zanosi się na deszcz i burzę,a burzy to sie panicznie boję :o No widzisz czyli nie jestem sama co do godzin pracy,ale nie narzekam,jest w miarę ok;)

qrcze, moze cosik innego, bo pomidorowa mam wlanie na obiad (nie, zebym byla niewdzieczna czy cos), ale co za duzo to niezdrowo) ;)

zmykam - na 200% - jakpisalam wczesniej - prasowanie wzywa do juterka

Witam :) eee tam...moje wakacje w tym roku to nic specjalnego. Opuściłam moje \"kochane\" miasto na dwa tygodnie i jedyne co mi ten wyjazd dał, to schodząca skóra :) byłam nad morzem, ale pogoda typowo polska, tylko 3 razy na plaży byłam:/ a teraz mam jeszcze 2 miesiące wolnego tylko że bez żadnych konkretnych planów..... ah, jeden \"super\" plan- miesięczna DARMOWA oczywiście praktyka w banku... żyć nie umierać ;)

Gość kIasą
Z gracją godną antylopy hasam po lesie kabackim szukając bezpańskich psów, którym liżę odbyty 🌻 Mam romans z bezzębnym, obłąkanym 48 letnim Algierczykiem, który zbiera makulaturę

Gość gienia z baru mlecznego.
W mojej pomidorówce pływają tłuste wszy, które zebrałam z głowy 98 letniego beduina :classic_cool:

pewnie że niezła, o ile nie każa mi układać kartek numerami w kolejności rosnącej przez 4 dni z rzędu i robić kawki dla zmeczonych pań - tak jak mojej kumpeli kazali :) a tak w ogóle wpadłam tutaj z nudy (niestety jeszcze ze 3, 4 dni musze się nudzić) ale mi się tu podoba i chyba będę wpadać częsciutko :D

MILLKA ,ja tez mam nadzieję,ze miło zapamiętasz,bez takich rzeczy ten staż,ze bedzie ciekawie:) Zapraszam jak czesto tylko mozesz,zawsze kiedy sie nudzisz,po to tu jesteśmy,by sobie pogadac,nawet o pierdołkach:)

Witam moje panie🖐️ Przetoczyła sie fala klientów,czas szybciej popłynął... Nad polskim morzem w tym roku aura nie sprzyja.Mam nadzieje,że bedzie pogodnie na moich wakacjach,bo nie usmiecha mi sie podrózowac w deszczu. jedyne pocieszenie,że np. we Włoszech okien nie bede myła,to może deszczu nie zwabię:D pozdrawiam

chyba w każdym miejscu i w kazdą pogodę może być super, o ile jest się z odpowiednim towarzystwem/towarzyszem :)

No to na powitanie informuję wam z radością że jutro jestem ostatni dzień w pracy.:):):) i bardzo się cieszę .

Gość MARMOLADKA
czy jest tu ktos kto zna hiszpanski????

dzieńdobry 🖐️ wchodze w tą kawiarenke poprosze kawusie i mam nadzieje że będe się tu dobrze czuła:-)

o Witumaziz widzę że nie jestem jedyna która dziś się dołącza. cieszę się niezmiernie i mam nadzieję że dobrze będziemy się tu czuły:):):)

ja też mam taką nadzieję:-) nawet jakieś odgłosy pięknej melodii do mnie dochodzą:-)

Gość MARMOLADKA
czy dziewczyny znaja hiszpanski?????????????????