Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Witam w miłej kawiarence🖐️🖐️🖐️ Millka wyluzuj:-) nie możesz siedzieć tak sama cały czas :-) postawie ci piwko co ty na to :P

Gość bjhhbhvhvvj
www.acu.prv.pl

I jak tam mija sobotka dziewczyny? U mnie ok, właśnie wróciliśmy ze znajomymi,troszkę się zrelaksowałam,a teraz sobie u mnie drinkujemy :D Jakbyśmy się dziś nie spotkały to miłej nocki wszystkim i do juterka🖐️

O widzę moje Panie że wszystkie jeszcze śpimy, no tak niedziela dzoesiąta godzina to zbyt rano, ale n ie dla matek 1,5 rocznego dziecka one wstają badrzo wcześnie. DZień dobry wszytkim jeśli ktoś nie śpi:)

Gość Pomarańczova
Kobieta z klasą :D🖐️

Hey kobietki :DCieszę się,ze nasze grono się powiększa o nowe babeczki:) Im więcej tym ciekawiej i weselej :) U mnie wkońcu słońce widać,ale i tak cieplutko,biorę się za szykowanie obiadku,ale ten weekend szybko leci :( pozdrawiam wszystkie ,Pomarańczova🖐️:) Efciak,dodotka :D i wszystkie :D

hej KOBIETA Z KLASA ,A CO DZIS SZYKUJESZ??? ja nie mam pomys;lu-do chinskiej resteuracji chetnie bym sie wybrala:P lubicie chinska????

TRIKI_LIKI ja bardzo lubię chińską,a moje ulubione to kurczak w cieście kokosowym,ryż smażony i surówka w sosie słodko -kwaśnym,wczoraj byliśmy ;) a dziś robię podudka z kurczaka w panierce KFC,ziemniaczki i surowka i zupka pomidorowa :) Miło poznać TRIKI-LIKI :D🖐️

Witajcie po raz kolejny, ja obiad mam gotowy, pyszne gołąbki, mój mąż już się oblizuje i pewnie nie bawem do niego zasiądziemy. Zyczę wam smacznego konsumowania waszych pyszności.:)

Tak u mnie za oknem też piękne słoneczko i nawet ciepło jest, mam nadzieję że od jutra pogoda będzie piękna bo ja wyjeżdżam- upragniony urlop.

Aneta a jak robisz panierkę KFC, pytam bo my też lubomy take jedzonko a może masz lepszy sposób od mojego

Dodotka zaraz Ci wkleje przepis: Składniki: * 1 kg skrzydełek/nozek z kurczaka odcinamy końcówki i dobrze płuczemy * 2 łyżki wegety * 1/2 szklanki płatków kukurydzianych -- pognieść drobno * 1/2 szklanki mąki * 1 szt jajka * 1 łyżeczka papryki słodkiej * 1 łyżeczka papryki ostrej * 1 łyżeczka kminku mielony * bazylia, tymianek * rozmaryn, sól * pieprz cayenne, pieprz * 5 łyżek mleka * olej do smażenia Sposób przygotowania: Przygotowane skrzydełka gotować 10 min. w wodzie z dodatkiem wegety. Z reszty składników zrobić panierkę gęstości bardzo gęstej śmietany. Ostudzone skrzydełka/nożki maczać w panierce, muszą być nią dokładnie pokryte i smażyć w głębokim oleju na złoto. Ja jeszcze smaże je w frytkownicy,na oleju kokosowym(wtedy są chrupkie i nie suche,ale nie za tłuste-tak robią w kfc-kolezanka pracuje) ale rzepakowy daje ten sam efekt i tez świetnie wychodzą

Dzięki to ja robiłam to bardzo tradycyjnym sposobem i też nie były najgorsze. Ale twój przetestuję napewno na wczasach. Pozdrowionka

witam Was drogie kolezanki te stare i te nowe które do nas dołączyły dodotka zyczę Ci wspaniałych wakacji i nie zapomnij o nas :) ja już po obiadku, a teraz mam trochę czasu dla siebie i wpadłam zobaczyć co u Was słychać ale chyba nie ma nikogo

:) az mi slinka cieknie na mysl o skrzydelkach czy nozkach w panierce:) chcialam zostac dluzej ale brat sie dobija wiec zmykam na chwilke. POzdrawiam was serdecznie

Zajączku ja jestem w doskoku ;) Efciak do wieczorka,albo juterka:) Ale jestem dzis pociągająca-katar nie z tej ziemi-hihihihi:D A gdzie reszta babeczek? pewnie odpoczywaja:)

witaj kobieta z klasą współczuję Ci katarku ja tez długo nie posiedzę bo mamy wyjazd do rodzinki u mnie pogoda niezbyt zachmurzone i już padało chwilami wychodzi wprawdzie słoneczko, ale jest zimno życzę wszystkim miłej niedzieli

Gość Pomarańczova
Ooo Widze ze kawiarenka się od 14 zablokowała :P Wszyscy sobie gdzieś poszli :P No ale to nic. Posiedzę sobie tu troszkę sama i sobie porozmyślam o niebieskich migdałach. Hej barman! 🖐️ Poproszę o kawę czarną! I uwaga dziś zaszaleję. Do tego mojego kawiszona poproszę o 1 kostkę cukru! :D Dzis wrócił z zagranicy mój mężczyzna :classic_cool: po miesiącu czasu nie widzenia się, więc jestem szczęśliwa! :D:D:D