Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska krowka

cieniusienka kreska

Polecane posty

Gość Natalia_Poznan
Tez sie boje ze moge byc w ciazy, bo kochalam sie 3 razy bez zabezpieczenia :O ...ponioslo nas :O mam nadzieje jednak ze przyjdzie! boli mnie brzuch -mam jednak nadzieje ze to objaw nadchodzacej miesiaczki a nie ciazy :O

Gość Natalia_Poznan
kiedy najwczesniej mozna zrobic test?

Gość erchojka
wiecie co ja cos zjem, przyszykuje sie i spadam z moim chlopakiem do apteki po dwa testy :/ mowic brzydko sram po gaciach :( ale co tam nie jestem juz beznadziejna gowniara, mam 20 lat i trzeba sie wziac w garsc:) napisze pozniej co z tego wyszlo.

Gość Natalia_Poznan
ja tez chyba skocze po test, ale zrobie go dopiero jutro rano (slyszlam ze taki z porannego moczu jest najbardziej wiarygodny) tak bardzo sie boje :( i mam schizy - bolacy brzuch caly czas!

Gość erchojka
tylko ja juz nie wytrzymam do jutra :( kupie dwa jeden zrobie dzis jesli zbiore sie na odwage, drugi w przyszlym tygodniu. Boje sie okropnie i dokladnie wydaje mi sie, ze mam wszystkie objawy wczesnej ciazy :(

Gość Natalia_Poznan
mnie boli tylko brzuch a sutki wcale, ale caly czas sprawdzam czy czasem nie zaczely :( trzymam za ciebie kciuki erchojka, napisz jaki wynik!

Gość trzymam za was kciuki
oby to nie byla ciaza

Gość erchojka
a i jeszcze jedno --> jesli to ciaza, to co do cholery mamy brac i robic, zeby nie zajsc w ciaze, no skoro tabletki anty nie dzialaja:| a nigdy nie zapomnialam zadnej tabletki.....ale jeszcze nic nie wiadomo ide sie szykowac bo z tego wszytskiego jestem jeszcze w pidzamie:(

Gość Natalia_Poznan
erchojka mysle o Tobie ;) oby tobie sie udalo :D

Gość polska krowka
Test mozna zrobic juz 6 dni po zapolodnieniu, najlepiej rano, ale testy sa tak czule, ze mi nawet po poludniu wyszla widoczna kreska mimo wczesnej ciazy. Znowu mam lekkie krwawienie, choc czuje sie zupelnie dobrze.

Gość erchojka
kupilam 2 zrobilam jeden, wynik negatywny, tylko jedna kreska bez nawet namniejszych domyslow na 2, ale kurcze jakos i tak sie boje, dzis jest niby 7 dzien od stosunku, raczej powinien wykryc ( ten co robilam jest w stanie wykryc juz 6 dniowa ciaze), jesli to nie ciaza to co mi jest do cholery :( sutki ani troche nie przestaly mnie bolec, moze to przez te tabletki albo jakies zmiany hormonalne, sama juz nie wiem. W tygodniu zrobie kolejny test bo i tak sie jeszcze denerwuje:(

Gość erchojka
wstalam rano i czuje sie fatalnie :( objawy bez zmian, chyba zwariuje od tego stresu :(

Gość Natalia_Poznan
erchojka skoro test pokazal 1 kreche to nie ma ciazy!!!! Takie testy sa bardzo czule, a tym bardziej bierzesz tabl. anty. wiec wg mnie nie ma szans na ciaze. Ja bralam tabl. 3 lata i tez czasem mialam bolesci w piersiach, brzuch tez mnie czesto bolal ale jakos nigdy sie nie obawialam ze moge byc w ciazy. TAbletki to najbardziej pewne zabezpieczenie. Nie martw sie. A kiedy masz dostac okres?

Gość erchojka
za 10 dni wiec jeszcze 10 dni niepewnosci:( o tyle jest lepiej, ze temperatura spadla z 37,3 na prawie 37 moze to tez jakies pocieszenie:)

Gość erchojka
Natalio a Ty robisz ten test??

Gość Natalia_Poznan
we wtorek zrobie, a okres mam dostac jutro albo za 2 dni ...tak dziwnie, ale cykle nieregularne wiec tak naprawde nie wiem kiedy mam dostac okres.

Gość erchojka
trzeba byc dobrej mysli :) pozdrawiam:) i czekam na kolejne info, ja czuje ze u Ciebie u mnie bedzie dobrze:) pozdrawiam

Gość Natalia_Poznan
Mam taka nadzieje :D ...nawet brzuch juz mnie nie boli! Moj chlopak mnie caly czas pociesza, ze napewno nie jestem w ciazy a on rzdko kiedy sie myli :D:D:D Trzymam za Nas kciuki erchojka ;)

.do THIN-KING!!!! jesli by byla to prawda z tymi pilami ze one sie reguluja i mozna zajsc w ciaze to juz ja sama miala bym babyka i pare z moich kolezanek!ja sama jestem dowodem na to ze dopiero po ok 6 m-cy jest jakas szansa na ciaze! albo i jeszcze dluzej trzeba czekac!a moj lekarz jest dosc dobrym specjalista i pracuje w klinice w ktorej lecza kobiety ktore chca byc w ciazy a cos im przeszkadza! i wydaje mi sie ze wie co mowi! sorki ale nie popieram zdania o tym tzn twojej wypowiedzi!!! pozdrawiam was dziewczyny...czasami same nerwy potrafia wiele zdzialac hihi...trzymam kciuki!

Gość erchojka
cholera jasna, jakie ze mnie glupie dziewcze :( az szkoda gadac:( z nerwow zle wszystko policzylam, zrobilam test a on przeciez jeszcze nic nie wykaze:( kochalam sie w ubiegla sobote, ale 14 dzien cyklu byl we wtorek:( wiec test jest niewazny:( bo to bylby gdzies dopiero 5 dzien od zaplodnienia:( a jak glupia policzylam od stosunku no i pieknie dalej sie stresuje i to jeszcze bardziej:(

Gość rzeczywiscie jestes glupia
Kiedy bierzesz tablety nie ma dni plodnych. Test robi sie 7 dni po "niebezpiecznym stosunku". Jezeli bierzesz tablety to masz jak najbardziej normalne skutki uboczne. A ten brzuch to moze bolec od glupiego zapalenia przyddatkow. Wiec nie siej paniki i do nauki a nie do seksu.

Gość erchojka
do --> "rzeczywisice jestes glupia" mam swoje lata i za przeproszeniem nie zycze sobie glupich tekstow typu do nauki bo nie jestem gowniara i matura dawno za mna. Biore tabletki i co z tego, kobiety biora i sa przypadki, ze jednak sa w ciazy...a jak to mozliwe skoro nie ma owulacji, widocznie jednak byla. Wiec jak do cholery mozna zrobic test tak jak w moim przypadku od stosunku, kiedy od stosunku do owulacji minelo okolo 2 dni, ktora oczywiscie mialaby byc zeby zajsc w ciaze, czego tlumaczyc mi nie musisz.

Gość dziewczyny a co
z seksem 1 dnia miesiaczki??kochałam sie bez zabezpiecznenia:( Wlasciwie tego dnia to był taki brazowawy sluz swiadczacy o nadchodzacej@ i faktycznie nasepnego dnia przyszla

Gość rzeczywiscie jestes glupia
A jak wyliczylas ten termin owulacji?? Jesli nie jestes glupia to wytlumacz mi jak to sobie obliczylas. Nawet lekarze nie wiedza dokladnie, kiedy (w przypadku zapomnienia) moze wystapic owulacja i czy w ogole wystapila. wiec jak Ty to obliczasz madralo??

Gość erchojka
przyjelam owulacje na 14 dzien cyklu jak w normlanym przypadku.

Gość czyli jestes glupia
poczytaj sobie ulotke. Tam pisza, ze nie powinno sie stosowac kalendarzyku, bo W TRAKCIE BRANIA TABLET NIE MA NORMALNEGO CYKLU. Idz do gina i popros zeby jeszcze raz Ci wszystko wytlumaczyl bo ciemnogrod nie ziemski

Gość erchojka
rozum kazdej normalnej kobiety wskazuje, chociaz moze byc inaczej przy braniu tabletek ze owulacja bedzie w polowie cyklu jesli wystapi. Szkoda ze zadna z was nie pomyslala, ze byc moze w tym wlasnie cyklu zawiodly tabletki i wszystko przebiega jak u normlanej kobiety- czyli ok 14 dnia bylaby owulacja.Tego nie da sie wykluczyc w zaden sposob i je wlasnie o tym mowie:) Chociaz nie da sie ustalic dnia owulacji to nie ma zadnych zastrzezen co do faktu ze owulacja moglaby nastac tego 14 dnia- i wowczas moj test okazalby sie niewazny, byc moze zle sie wyrazilam w powyzszej wypowiedzi, ale wlasnie o to mi chodzil, ze gdyby owulaja pojawila sie dopiero 14 dnia to test bylby niewazny.

Gość wez po uwage ze
najwieksze ryzyko owulacji (w przypadku np. zapomnienia)wystepuje w 1 i 3 tygodniu. W 14 dniu nie ma tego (bo poziom FSH jest za niski)

Gość jadziaaaaaa
Robiłam dzisiaj test... płytkowy jakiejś firmy na R byłam taka rozemocjonowana. Miłeło 5 minut i patrze pole C idealna intensywnie różowa krecha, ale w polu "T" blado, tylko że obok jest cieniusia różowa krecha... no własnie i ona nie daje mi spokoju. jest blada ale jest. Byłby to 9 tydzień ciąży więc powinna być intensywna, prędzej robiłam w twerminie spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywnie, oraz miesiąc po domniemanym zapłodnieniu też negatywnie. Próbowałam się dostać do gina ale najprędzej mogę za 3 tygodnie, jak myślicie czy to wada fabryczna testu?

Gość dziewczyna23
do ERCHOJKA - mam swoje lata??? matura dawno za mna?... zawsze smieszy mnie cos takiego w ustach 20letniej dziewczyny, matura 2 lata za Toba wiec nie tak dawno, i stwierdzenie mam swoje lata w Twoim przypadku brzmi smiesznie..... ja bym na Twoim miejscu nie wpadala w paranoje, tabletki polegaja na tym ze nie ma owulacji, dlaczego niby w Twoim przypadku mialyby nie zadzialac?bralas je nieregularnie?zle przechowywalas?