Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XvikusiaX

tabletki anty a pewnosc nie zajscia w ciążę.

Polecane posty

Gość XvikusiaX

Mam taki problem i chcialabym tylko prawdziwych i szczerych odpowiedzi. Otóż mam tabletki anty, okres pojawia mi sie zgodnie z tym jak wskazuja tabletki. Jednak nie wiem do konca jak czuc a raczej jak spr (oprocz pojscia na luzaka czy bedzie bejbik czy nie) czy moje tabletki rzeczywiscie zabezpiecza mnie przed ciążą? To glupie ale stosowalam dotad również prezerwatywe podczas stosunku biorac tabletki. Prosze o pomoc i powazne odp :(

mniej niz jedna na 100 kobiet w ciągu roku zachodzi w ciaze i tylko dlatego ze albo zapomniała, wymiotowała, miała biegunke albo brała leki obniżajace skutecznosc nie musisz stosowac prezerwatywy! www.psyche-soma.prv.pl

Gość XvikusiaX
a moze powinnam narazie (poki sie nie przelamie) stosowac globulki? Czytalam tez ze tabletki nie kazdego dnia dzialaja tak samo, wiec nie wiem co robic :(

kolejna bzdura codziennie zabezpieczaja tak samo globulek tez nie ma potrzeby uzywac prezerwtaywe ze względu na choroby owszem, ale jak masz stałego partnera nie ma koniecznosci

Gość noi po co...
stres niepotrzebny...:) ja tez tak mialam na poczatku zazywania pigulek ale w koncu sie przelamalam:) bo przeciez jesli regularnie zazywasz pguly nie ma jajeczkowania(owulacji) wiec jesli nie bylo zdarzen wymienionych wyzej ktore moglyby obnizyc ich skutecznosc zajscie w ciaze jest niemozliwe...pozdrawiam i zycze powodzenia w przelamywaniu lodow..:) ciesz sie pelnia zycia:)