Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiąca

Mam dziś okres...

Polecane posty

Gość cierpiąca

i strasznie cierpię :( To już drugi dzień, więc teoretycznie powinno być lepiej, ale niestety... Chyba z wiekiem, znoszę je coraz gorzej :(

Gość tez cierpiaca
ty cierpica ja tez mam dzisiaj okres tez drugi dzien i tez cierpie :o

Gość cierpiąca
Nie chcę już brać tabletek przeciwbólowych... Zazwyczaj szybko przechodziło... Ehh... Z okresem źle i bez okresu też :P

Ja też łączę się z wami w cierpieniu, bo i do mnie ciocia przyjechała...Dobry jest Venantalgan H czy jakoś tak. Byle dotrwać do 3ciej i potem walnę się w łóżko, bo podle się czuję:(

Gość aret
a co to jest ten okres .Jak ból brzucha po przejedzeniu?

Gość cierpiąca
Termoforek z ciepłą wodą na brzuch jest super. Ale przecież nie zorganizuję sobie termofora w pracy :) I co... mam go sobie sznurkiem przywiązać, żeby nie spadł, jak będę ganiać po korytarzu??!!

Gość m_dietrich
heh, wizja z tym termoforem mnie rozbawiła :D na szczęście ja mam spokój, dzięki tabletkom... współczuję tym, które boli.. a już chyba najbardziej tym, które nie mogą używać tamponów - ja bez tampaxów sobie nie wyobrażam "tych dni"; dzięki nim funkcjonuję normalnie, pływam, jeżdżę na rowerze... a tak?.. strach pomyśleć :|

Gość cierpiąca
Och, jak zazdroszczę :) Termoforek już mam od kilku godzin blisko siebie - obyło się bez sznurka :P za to humor mi się wyjątkowo złośliwy zrobił :D Ja ogólnie też robie wszystko na normalnych obrotach w "tych dniach", ale jakoś w tym miesiącu mnie przydybało... A gdzie inne panie?? Nie wierzę, że tak mało kobitek gra dziś rolę Krwawej Mary :)