Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upa

czy sa tu dziewczyny czekające na okres a jednoczesnie majace nadzieje że to ci

Polecane posty

Gość Marianna 24letnia malarka
ja.. tak bnardzo miałam nadzieję ;( :( okres spóźniał mi się juz 10 dni! :) :) i co? i dostałam... właśnie mi się konczy... trwał cały tydzień, z ostrymi bólami brzucha i silnym krawnieniem... już nie mam nadziei... znowu się nie udało.. znowu.. nie mam już siły:(

ja rowniez czekam na @... w nadziei, ze nie przyjdzie :) mam cykle 33-35 dniowe, aczkolwiek zdarzyly sie ze dwa 28. dzis jest 30 dc, objawy, ktore moglyby swiadczyc o ciazy to to, ze 1- powiekszyly mi sie piersi i bola mnie 2- mam wrazenie, ze czesciej chodze do toalety...... natomiast te, ktore zaprzeczaja ciazy to to, ze 1- brzuch boli jak na @, 2- wypchal mi sie brzuszek tak jak przed @... nie wiem co myslec... boje sie smutku i rozczarowania gdy przjdzie @ :(

Gość upa
w piątek zrobiłam test! Dwie kreski! Zatem, nie czekam juz na okres, a wy jak dziewczyny?

Gość Mycha 169
Upa- gratulacje!!!! Ja czekam na @ ma być 24 sierpnia, wiem że bedzie bo dopiero od wrzesnia bierzemy sie z męzusiem do roboty:) Już nie moge sie doczeksć:D

upa - gratulacje szczesciaro! :) maz juz wie? u mnie na razie nie ma @,ciagle czekam a kazdy kolejny dzien przynosi radosc i nadzieje. To 32 dc, piersi mi sie widocznie powiekszyly i bardzo bola, czesto chodze do toalety. Boli mnie jednak brzuch tak jak przed okresem i to mnie troche niepokoi :(

Gość dumka
Myślałam, że jestem w ciąży: bieganie do łazienki dosłownie co 5 minut, częste mdłości, okropna bolesność piersi, kłucie w podbrzuszu i taka ciężkość w okolicy macicy. Tymczasem to znowu torbiel jajnika.

Lolcia mnie tez boli,ale to normalne(juz mam jedno dziecko),tez (NIE)czekam na @...:D Lada dzien sie okaże.Ale 32 dc?? Dawno bym sie upewniła testem:D

petra - ja mam cykle czesto 35 dniowe, dzis 33dc i jeszcze nie mam @, wiec zaczekam jeszcze te 2 lub 3 dni i wtedy zatestuje. Zrobilabym to juz teraz ale uzbroje sie w cierpliwosc i upewnie sie na pocz. tygodnia. trzymajcie za mnie kciuki! :)

34dc i jeszcze nic ale moja nadzieja slabnie bo o ile nasila sie bol piersi i nadal sa powiekszone to o tyle tez nasilaja sie objawy nadchodzacego okresu....

Wiatam dziewczyny:wiecie ze te bole piersi to sa zupelnie inne niz przed okresem.Nie umiem tego dokladnie opisac,ale sa tak jakby inaczej opuchniete-tak jakby juz mialy takie zostac.Nie wiem jak to wam wyjasnic.Musicie sie bardziej wsluchac w siebie. Pozdrawiam Petro_trzymam kciuki... :D

upa zajrzałam z ciekawości i ogromnie Ci gratuluję!!!!!!!! pozdrawiam wszystkie które czekają, a nie chcą się doczekać i Wam też życzę dwóch kreseczek 🌼

Lolcia mnie tez bolal brzusio,a okresu nie dostalam.Z tym siusianiem to dobry obiaw. Dziewczyny pamietajcie o braniu kwasu foliowego - JEST BARDZO WAZNY !!!

Dziewczyny jesteście świetne! Trzymam za Was kciuki !!! Pamiętajcie o wsparciu ze strony Waszych facetów, muszą trzymac Was za rękę w tych chilach, pamiętajcie ,że przecież nie jestescie same ! Tak siedze i czytam i myślę sobie,że jesteście w tym wszystkim naprawdę piękne i fascynujące :) Niech dzidzie się rodzą zdrowe i radujące serca rodziców a jeśli nawet nadal nie przychodzą- Kochane kobietki, widocznie macie mieć jeszcze czas na jakieś dokonania nie koniecznie jako mamy ;) POZDRAWIAM WAS GORĄCO!!!

Gość upa
mam nadzieje, że wam wszystkim sie uda. Ja jestem bardzo szczesliwa, mimo ze sytuacje finansowa mamy taka sobie, ale moze bedzie lepiej. W koncu mam juz 27 lat i najwyzaszy czas na dziecko. Pozdrawiam wszystkie starajace sie! Bedzie dobrze.

dzieki dziewczyny za slowa wsparcia :) mam nadzieje, ze nastepny @ dostane dopiero za ho ho ho... :D jutro wazny dzien - 35 dc - w tym dniu czesto pojawia sie @, pozniej juz raczej nie. Chcialabym w pon zrobic test, ale maz mowi, zeby moze jeszcze troche zaczekac i sie nie nakrecac... ale nie wiem czy dam rade byc taka cierpliwa. Co do piersi - to ich bol moze by mnie nawet tak nie zdziwil bo kiedys bolaly mnie przed @, ale one mi urosly! Poza tym to siusianie... czesto mam uczucie bardzo pelnego pecherza. upa - napisz cos wiecej, jak sie czujesz teraz i jak powiedzialas mezowi? :) czy rodzina juz wie?

Gość upa
maz robił test razem ze mna. Rodzina wie i wszyscy sie bardzo ciesza. Mąż na poczatku nie chciał nikomu mówic, bo róznie moze byc, ale ja rozgadałam komu sie dało

35dc... i jeszcze nic :) to jest u mnie ostateczny termin wystapienia okresu... jezeli go dzis nie bedzie to kazdy kolejny dzien jest opoznieniem... czy juz zadna z was nie czeka na okres? a raczej jego brak? :)

Gość upa
lolcia ! i co? Mam nadzieje ze nie masz okresu

upa - jeszcze nie :D piersi nadal są powiększone i bolą, boli mnie brzuch (mam takie skurcze podobne do tych jak przed @), dosc czesto chodze do toalety bo parcie na pecherz jest nie do wytrzymania... wiec caly czas mam nadzieje, ale nie zrobie raczej jeszcze testu. Jeszcze kilka dni zaczekam - dzis co prawda jest 36 dc ale to dopiero pierwszy dzien, ktory traktuje jako opoznienie... wiesz upa, tak mysle sobie, ze jak tez nie pojawi sie @ to moze topik sie rozwinie i bedziemy razem przezywac ciaze :) a nawet jak sie pojawi to bede zagladac i moze za ktoryms razem w koncu bede mogla sie pochwalic pozytywnym testem! ciekawe co z reszta dziewczyn - w ogole sie nie odzywaja...

Gość upa
ja tez miałam takie dolegliwosci jak ty tzn ból brzucha i jajników jak na okres, dodatkowo zawroty głowy i zgage. I wstret do kawy. Dzis zaczynam 6 tydzien. Trzymam kciuki i mam nadziej e ze bedzie ciaza

jednak dzis wieczorem testuje - gdy maz wroci ze spotkania firmowego... zmienilam zdanie ze wzgledu na to, ze nie wiem czy wolno mi uzywac niektorych lekarstw... wiec nie czekam juz wiecej gdy kupowalam w aptece test juz mialam na koncu jezyka \'prosze mi dac taki, ktory da wynik pozytywny i trzymac za mnie kciuki!\' :) denerwuje sie... ale mam nadzieje, ze gdyby sie nie powiodlo to... po prostu bede silniejsza i bardziej cierpliwa upa - dzieki za wsparcie :)

Gość Dudi
Gratuluję Upa!!! Za ciebie Lolcia też trzymam kciuki!! Daj znać jaki wynik. U mnie nadal nic. Już trzeci tydzień opóźnienia, ale żadnych objawów nie mam, ani na @ ani na ciążę. Kompletna pustka. Co robić? Już nie wytrzymuję tego!!!

Gość upa
zrób test! tylko to cos pomoze. tez sie bałam, że wykaze brak ciązy, ale pomyslałam, że co ma byc to bedzie. I jak lolcia? Testowałas? Naprawde bardzo bym chciała, zebys miała pozytywny wynik.

upa,w którym dc testowałas?Z pozytywnym wynikiem oczywiscie:)Pozdrawiam!!

Gość upa
w 35 dniu, ja srednio miałam 30 dniowe cykle, ale zdarzały sie i 33 , 32 dniowe, raz nawet 36 dniowy. Nie wiedziałam za bardzo co robic, ale wybierałam sie na imreze i musiałam wiedziec.

gdy wrocil maz, porozmawialismy chwile - o tym jak bardzo chcielibysmy dziecko, jak bardzo sie kochamy... szlam robic test zdenerwowana - a co bedzie jesli wynik okaze sie negatywny? bardzo balam sie rozczarowania. zybko wrocilam z lazienki do pokoju abysmy mogli razem odczytac wynik. Byl ulamek sekundy niepewnosci ale zobaczylam ja! blada, szczuplutka kreseczke! powtarzalam, ze widze, ze jest, a maz chyba bal sie uwierzyc i czekal jeszcze az nie trzeba bedzie sie dopatrywac. I wkrotce byla juz - tak gruba i widoczna jak ta kontrolna :) plakalismy, najpierw ja potem maz. dziewczyny dzieki za trzymanie kciukow - pomoglo :D chcemy razem powiedziec rodzinie po pierwszej wizycie u lekarza. nie wiem tylko czy lekarz bedzie w stanie cokolwiek stwierdzic, bo wg moich obliczen, minelo 16 dni od zaplodnienia, czyli zaczal sie 3 tydz. A liczac od daty ostatniej @ 6ty. chyba pojdziemy w czwartek i dowiemy sie wszystkiego :) upa - czy ty bylas juz u lekarza?

Gość upa
gratulacje! Naprawde sie bardzo ciesze i trzymam kciuki! Ja u lekarza byłam tydzien temu, stwierdził 5 tydzien, z moich obliczen wynikało, że 4. Zrobił mi usg dopochwowe. Teraz musze zreobic badania i pójde znów do niego za jakies 3 tygodnie juz z wynikami badan.

Gość upa
a swoja droga lolcia, jak długo sie staraliscie? Ile jestescie po slubie?