Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diane

kiedy okres po rzuceniu Diane 35?

Polecane posty

Gość Diane

Od ok. 2 tyg. nie biorę Diane 35. I zastanawiam się, kiedy spodziewać się następnego okresu: w mniej więcej 28 dniu cyklu?

Gość Diane
Za wyczerpującą odpowiedź i paczkę draży kokosowych mogę chapnąć knagę

Gość Diane
Podszywaczowi dziękuję za podciągnięcie topicu. ;) Sama też podciągam w górę moje pytanie.

Gość Diane
dzięki za odpowiedź. :)

Gość zalezy jak daleko rzucilas

Gość mamba85
ja skonczylam diane 22 czerwca ostatni okres zaraz po odstawieniu dostalam 25 czerwca a teraz nie mam do tej pory!czy ktos mial taka sama sytuacje jak ja?jak dlugo moze sie spozniac???

Gość Madulek
cześć! miaja własnie piąty dzień od odstawienia pigułek diane 35 ale miesiączki nie widać. W ulotce jest napisane że powinien być w drugim lub trzecim dniu od odstawienia. Jeżeli wiecie coś na ten temat to proszę o jakieś informacje bo zaczynam się stresować.

Gość katinka123
Ja brałam diane 35 przez 2 lata (ale mozna ja przyjmowac nie dluzej niz pol roku niestety poprzedni moj ginekolog nie raczyl mnie o tym powiadomic) po odstawieniu okres dostalam po 30 dniach , ale juz z nastepnym mialam problem, miesiaczka zatrzymala mi sie na 2,5 miesiaca, lekarz przepisal mi nawet leki na wywolanie miesiaczki ale na szczescie wszystko samo wrocilo do normy bez jakichkolwiek lekow