Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nnnnn

Stediril 30....czy dobre?

Polecane posty

Chcialabym zaczac brac te tabletki anty ale nie wiem czy sa dobre,czytałam ze nikt sie na nie nie skarzy a wrecz przeciwnie a poza tym sa taniutkie(ok3zł)bo refundowane a kobitki czuja sie po nich lepiej niz po tych drogich.Co o tym sądzicie, czy któras to bierze ?prosze o odp.pozdrawiam

Gość olcia199
ja balabym sie je brac....mam ksiazke sprzed kilkunastu lat kiedy te tabletki juz sa wymienione jako anty to wyobraz sobie jaka dawke hormonow zawieraja.mlode dziewczyny powinny brac tabletki troj fazowe a nie takie jak steridil czy diane.naorawde duzo o tym czyutalam wiem co teraz ze mna sie po roku dzieje od brania,wszystko sie psuje,org wariuje...

Gość na na
młode dziewczyny powinny brać trójfazowe??????????????????skad masz takie informacjie???????jestem szczerze zaskoczona

Gość mmm...
ja biore od roku mam 19 lat :) fajne sa bo tanie tylko przy pierwszym opakowanku miałam małe plamienia ale poza tym ok. nie zgrubłam a nawet moje amałe piersi (miseczka A) troszke urosły i sie fajniejsze zrobiły. mi pasuja te tabletki chociaz tak jak piszą poprzedniczki podobno dla młodych są złe no ale jak ja nie zarabiam nic tylko zyje na kiesoznkowym to cena jest super przeciez nie wydam całego kieszonkowego na tabletki a jakbym miałą uzywac gumek to jesczez wiecej kasy wyrzuconej:)

Gość nie nie nie
nie bierz ich! konska dawka hormonów!

Gość tak tak tak
dawka niższa niż w Diane 35

PRZESTANCIE SIAC PANIKE w ulotce s.30 jest wyraznie napisane, ze zawieraja mala dawke hormonow. s.30 zawiera 0,03 mg estrogenow,czyli jedynie o 1/100 mg wiecej niz mercilon (0,02 mg) taaaaaak zalecany mlodym i szczuplym.

a ilosc progesteronu jest oczywiscie ROWNA mercilonowi i wielu innym popularnym tabsom

Gość hej nieprawda żadna końska ...
dawka hormonów! nie utyłam po nich ani grama , czułam się świetnie, super cena...tylko jedno małe ale...nie miałam ochoty na sex:(ale ja tak mam po każdych tabletkach więc od roku nie biorę żadnych (tylko gumeczki:)ale Stediril 30 są naprawdę ok!!pozdrawiam

Gość Oczywiście
że nie zawierają końskiej dawki hormonów, nie wiem kto te bzdury rozprowadza ludzie kochani.... chyba ginekolodzy żebyśmy kupowały drogie nowe środki.... a tak nawiasem mówiąc Stediril 30 ma TYLE SAMO HORMONÓW co szeroko reklamowana Yasmin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokładnie tyle samiutko

wybieram sie do ginekologa i chcialabym brac te tabletki... chociaz z postow widze ze sa bardzo kontrowersyjne... jedynie to mnie przeraza :P