Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Potrzebne takie gadki? Bo ja jom kiedyś triggerowalem z tymi oknami zycia i żeby się oddala sexu spermy na czarne ściany wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu No i mogła się odgryzc a ty masz autyzm i wzioles na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 381 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No i mogła się odgryzc a ty masz autyzm i wzioles na serio Bo huyowe rzeczy wyciągasz na jej temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Bo huyowe rzeczy wyciągasz na jej temat. Cały czas się wybiela typu zlapiesz jom za rękę nie jej reka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 4 godziny temu Kurde muszę powiedzieć Asi że mam białe sufity a jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 214 Napisano 25 minut temu 7 godzin temu, Shameless AngeR napisał: To ja mam jakby 1 i 5 zmieszane. To też ciekawe : ) z 2011 może to właśnie teraźniejszość https://www.edunews.pl/badania-i-debaty/badania/1556-piec-umyslow-dla-przyszlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 9 Napisano 23 minuty temu A fote stópek, którą dla mnie masz i mi niedługo wyślesz kiedy pooglądasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 631 Napisano 13 minut temu 3 godziny temu, Zero cukru napisał: Bo huyowe rzeczy wyciągasz na jej temat. Żeby jeszcze to co on piszę było prawdą to chúj tam pól biedy, no ale to są jego wymysly albo to co kiedys pisalam tylko przekręcone i podkoloryzowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łucznik z las vegas 9 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Żeby jeszcze to co on piszę było prawdą to chúj tam pól biedy, no ale to są jego wymysly albo to co kiedys pisalam tylko przekręcone i podkoloryzowane. Mocno wkürwia coś takiego, ale gorsi są chyba ludzie, którzy wierzą w te bajeczki. Na przykład nudesy od elci. I typek jeszcze kłamie z premedytacją. Tylko mendy tak robią i kanalie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 631 Napisano 1 minutę temu 3 minuty temu, łucznik z las vegas napisał: Mocno wkürwia coś takiego, ale gorsi są chyba ludzie, którzy wierzą w te bajeczki. Na przykład nudesy od elci. I typek jeszcze kłamie z premedytacją. Tylko mendy tak robią i kanalie. Niestety tutaj to chyba najgorszy ściek i zbiorowisko takich jednostek. Jeszcze jak ktoś całkiem mi obcy piszę te wysrywy o mnie to w sumie mam to w dupie ale jak piszę to taki lezak z którym gadałam tyle czasu na priv, któremu zaufalam pisząc niektóre rzeczy a on potem z wkúrwienia na mnie i na to że nie chce już z nim gadać, wywala tę prywate dodatkowo przekrecając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach