Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy81

PLANUJEMY CIĄŻĘ NA PAŹDZIERNIK 2005

Polecane posty

Gość daisy81

planowanie planowaniem a jak mogę się przygotować wizyta u gina napewno badanie krwi wizyta u dentysty zażywanie kwas foliowy i co jeszcze????

Gość babybabybaby
okulista chyba

Gość daisy81
okulista? pierwsze słyszę

Gość babybabybaby
tak słyszałam ze jesli sie ma problemy ze wzrokiem to cesarka

Witam!!! Ja też planuje zajść w ciąże październik-listopad. W tym m-cu kończe brać tabletki anty. od poniedziałku rzucam palenie i zaczynam się zdrowo odżywiać. Zapisana jestem do gina i do dentysty. A od dzisiaj biorę kwas foliowy. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość s.katia
witam Was moje drogie:) ja planuje ciąże równiez na pazdziernik-listopad i juz sie nie moge doczekac:) A jezeli chodzi o okuliste to nie trzeba robic dodatkowych badań przed ciąża,jezeli ktos ma duże niedowidzenie to wtedy można zrobić(pracuję w salonie optycznym:)) Robiłyscie badanie na prolaktynę?jaka jest norma?pozdrawiam

Witaj s.katia Ja nie robiłam jeszcze żadnych badań ide 17.08 do gina więc zobaczymy na jakie badania mnie skieruje.

Gość daisy81
na prolaktyne? A co to jest? nie mam pojecia! z tym rzuceniem palenia to tak łatwo ci przyjdzie.ja popalam bardziej towarzysko ot tak do piwka:)

Gość daisy81
mała24 ile kosztuje ten kwas foliowy bo tez mam zamiar go kupic

obiecałam sobie że nie będe palić bo wole teraz rzucić niż jak już zajde.Co do kwasu foliowego to on kosztuje ok5-7zł.Ja narazie przyjmuje go razem z żelazem bo ostatnio robiłam morfologie do książeczki sanepid.i wyszło że mam za mało krwinek czerwonych zresztą jak co roku w lato.A później jak to skończe to kupie folik 0,4 mg.

Gość gość
Up