Niestety tak bo tak 38 Napisano 11 minut temu Bo to fajny jeszcze nie miałem sff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 300 Napisano 11 minut temu 13 minut temu, Pył na wietrze napisał: Gufno wiesz co czytasz i jak interpretować, jeśli tak zinterpretowałaś że Twój wygląd za zalete wymieniam aby Ci dosrac. Ręce opadaja. No ale widocznie Ty też jesteś z takich co by tak zrobili i po sobie oceniasz. Ja tego nie napisałam, co ty chrzanisz? Ja wiem że brak hamulców to niekoniecznie zaleta, zależy jeszcze od sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 11 minut temu Anastazje jest walnieta z tymi 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 105 Napisano 10 minut temu Zresztą komu ja to tłumaczę? Jestem cały czas w hu naiwna w swojej nadziei co do ludzi, a wy już macie swoją rację i utrzymujecie swoją ocenę mojej osoby na podstawie tego czy mnie lubicie czy nie. Szkoda mojego czasu na te toksyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 10 minut temu Idę do hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 10 minut temu 23 minuty temu, Huldra napisał: Jak będziesz świadkiem tej umiejętności prowadzenia dyskusji (plus jeszcze, żeby ona była o czymś, w sensie tematu wymagającego jakiejkolwiek wiedzy ogólnej), to mi pokaż w takim razie. Moze tak. Lezaka kojarzę z jakimiś mechanicznymi wpisami o tym co je, co wydala, o ruch.aniu sztucznych ci.p itd. Nie widziałem ani jednej normalnej jego wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Zresztą komu ja to tłumaczę? Jestem cały czas w hu naiwna w swojej nadziei co do ludzi, a wy już macie swoją rację i utrzymujecie swoją ocenę mojej osoby na podstawie tego czy mnie lubicie czy nie. Szkoda mojego czasu na te toksyny. Zależy w jakiej pozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonlight shadow 0 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Zresztą komu ja to tłumaczę? Jestem cały czas w hu naiwna w swojej nadziei co do ludzi, a wy już macie swoją rację i utrzymujecie swoją ocenę mojej osoby na podstawie tego czy mnie lubicie czy nie. Szkoda mojego czasu na te toksyny. Tak to forum działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 8 minut temu 26 minut temu, Pokraka napisał: Bo Ty myślisz o swojej, pomysł o cudzej. U sąsiada zaweze trawa bardziej zielona. Może ma jakieś inne lepsze funkcje, albo wystarczy, że nie goni i jest chętna Moze dlatego, ze nie mam ochoty zdradzać. Ogólnie jednak zawsze bylem przeczulony jezeli chodziłoby o matkę małego dziecka jako kandydatkę do zaliczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 105 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja tego nie napisałam, co ty chrzanisz? Ja wiem że brak hamulców to niekoniecznie zaleta, zależy jeszcze od sytuacji. Czyli gubisz się już w tym co piszesz. Cofnij się kilka postów wstecz, poczytaj co czym Ruda pisze i co Ty i co z tego wynika, w czym ją popierasz, w jakim zdaniu na mój temat i mojego postu o Tobie i Twoich zaletach. Przyznałaś jej rację że wymieniając Twoje zalety nie wspomniałam o Twojej inteligencji, a o wyglądzie, celowo żeby Ci dosrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Moze tak. Lezaka kojarzę z jakimiś mechanicznymi wpisami o tym co je, co wydala, o ruch.aniu sztucznych ci.p itd. Nie widziałem ani jednej normalnej jego wypowiedzi. Tak Problem z tym że ja nie muszę nikogo udawać udowadniać zdobyłem podwójne wykształcenie i jestem zadowolony z siebie. Reszta ma kompleks wykształcenia i ładnie pisze, braki maturalne nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 7 minut temu 27 minut temu, Fool napisał: A zwykłe rozmowy bez podtekstów o pogodzie? Szkoda czasu. Tutaj tez możesz to napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 7 minut temu A największy miliardel stwitowal sell. Tak się wypowiadajo, ludzie mający wiedzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Moze dlatego, ze nie mam ochoty zdradzać. Ogólnie jednak zawsze bylem przeczulony jezeli chodziłoby o matkę małego dziecka jako kandydatkę do zaliczenia One też majom potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 6 minut temu 9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No jeśli jesteś kleksem i w domu masz zoo plus grazyne na karku to chwila pisania z panią która zawsze się śmieje z twoich dowcipów i uważa cie za amanta to jednak jest coś. W dodatku słucha twojego pjerdolenia jak świnia grzmotu mając je za prawdy objawione. To rzeczywiście dobre argumenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonlight shadow 0 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Reszta ma kompleks wykształcenia i ładnie pisze, braki maturalne nawet. Jak możesz tak bezczelnie dyskredytować Libeda. Wielbicielki jego intelektu będą zawiedzione w uj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Tak Problem z tym że ja nie muszę nikogo udawać udowadniać zdobyłem podwójne wykształcenie i jestem zadowolony z siebie. Reszta ma kompleks wykształcenia i ładnie pisze, braki maturalne nawet. I właśnie pierd...te glupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 21 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Moze tak. Lezaka kojarzę z jakimiś mechanicznymi wpisami o tym co je, co wydala, o ruch.aniu sztucznych ci.p itd. Nie widziałem ani jednej normalnej jego wypowiedzi. Ale dlaczego w ogóle leżak robi za kontekst porównawczy? Leżak to opóźnione umysłowo zwierzę. Porównując do niego, każdy jest tytanem dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 87 Napisano 3 minuty temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Ideologia lewacka wam już w głowie miesza. Faceci nie lecą na intelekt, tylko na wygląd, kobiecą aurę, styl bycia, na to jak traktuje laska faceta, w tym m.in. czy jest jak to się teraz ładnie nazywa- moralnie, seksualnie wyzwolona. Co nie oznacza że w dłuższej perspektywie część z facetów nie chce mieć na życie kobiety bardziej inteligentnej. Natomiast teraz piszę jak to jest z facetami, nic tu o Eli, bo zaraz paru deklom i dekielkom przyjdzie do łba że tym piję do niej. I dlatego że wiem na czym facetom głównie zależy, to nie wymieniłam inteligencji Eli, a nie że jest durna wg mnie. Nie upraszczaj. Ile można bzykać ładne i młode pudlo? O ile oczywiście nie jest się troglodyta. Idąc twoim rozumowaniem to ty jako kobieta nie masz już nic do zaoferowania bo jestes stara i zapewne średnio atrakcyjna. No i skoncz już też elzbiecie wmawiać ze jest niebywale atrakcyjna bo na forum wrażenie robi każda która wysyła nudesy. Nawet niedomyta prostytutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: I właśnie pierd...te glupoty. Bo stać mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: One też majom potrzeby Nie chciałoby mi się robić za emocjonalnalny tampon. A ja tego właśnie nie potrzebuję, zeby zwierzać się kobietom w internecie. Po co? Potem one zwykle wpadają na różne glupie pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie upraszczaj. Ile można bzykać ładne i młode pudlo? O ile oczywiście nie jest się troglodyta. Idąc twoim rozumowaniem to ty jako kobieta nie masz już nic do zaoferowania bo jestes stara i zapewne średnio atrakcyjna. No i skoncz już też elzbiecie wmawiać ze jest niebywale atrakcyjna bo na forum wrażenie robi każda która wysyła nudesy. Nawet niedomyta prostytutka. Anastazje najładniejsze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1655 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Moze dlatego, ze nie mam ochoty zdradzać. Ogólnie jednak zawsze bylem przeczulony jezeli chodziłoby o matkę małego dziecka jako kandydatkę do zaliczenia Widać masz jakieś skrupuły, jednak nie wszyscy mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Ale dlaczego w ogóle leżak robi za kontekst porównawczy? Leżak to opóźnione umysłowo zwierzę. Porównując do niego, każdy jest tytanem dyskusji. Bo skarży sie na ciebie Po prostu omijaj to "opóźnione umysłowo zwierzę". Jestes na to zbyt inteligentna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 87 Napisano 1 minutę temu I nie oszukujmy się gdyby nikt tu nigdy nie widział elki to jej notowania byłyby marne bo gadka szmatka nie zabawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 38 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Nie chciałoby mi się robić za emocjonalnalny tampon. A ja tego właśnie nie potrzebuję, zeby zwierzać się kobietom w internecie. Po co? Potem one zwykle wpadają na różne glupie pomysły Dzwine bo zostałeś nam przedstawiony jako typ w T-shirt balety zaliczyłem 120 kobiet a na odwrocie jestem honorowym dawcom krwi Pogadaj lepiej ze swojom co tu pisała za głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 322 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Widać masz jakieś skrupuły, jednak nie wszyscy mają. Lubię dzieci. Mimo, ze nie okazuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach