Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia bez balkonu

Polskie komedie i wasze ulubione cytaty z nich!

Polecane posty

Gość coogosc
GIUSEPPE W WARSZAWIE „Keine Zeit! Ars longa, vita brevis!” akurat pasuje mi do dzisiejszego dnia

Gość mhm tak noo
""Rozmowy kontrolowane": -"oh..Ja taka nie ubrana" Pozdro!" to nie ten film i nawet cytat pomylilas.. zal :P Miś, matka do syna na lotnisku: – A może ty byś poleciał synku? – Przecież to mama ma mieć operację!:D:D

Gość pancernica
Hydrozagadka - "na pani miejscu, pani Jolu, wziąłbym udział w pieszym rajdzie PTTK na odznakę nizinną. Dobrze jest łączyc przyjemne z pożytecznym - i dobrze mieć odznakę"

ja uwielbiam akcje z joba:) "Tamten w kapturze coś o mnie gada" "Wszyscy rzygali, tylko Pele wymiotował" i kilka innych uwielbiam ten film :)

Gość bonnieblue
Grozisz mi? :)

Gość Czerepach
Cholera jasna won mi stąd jeden z drugim będzie mi tu kłaki rozwalał Panie to nie jest salon damsko męski tu jest KIOSK RUCHU JA tu mięso mam

Gość Mercyful
- Ty kończ te rozmowę, na ciebie sznycel oczekuje. - Niech oczekuje, ty jego powiedz że ja zaraz ide. - Co masz? Kalendarz? Skąd? - A, tam jeden dyrektor daje. - Na który rok? - Na zeszły. - Ja bardzo psepraszam, ale podejrzenie panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie hhh-handluje. Ta pani psyszła w tym kożuchu i w nim wychodzi. - Widzisz synku, w noc świętojańską kwitnie kwiat paproci, który normalnie nie kwitnie, gdyż ma zarodniki... - Każdy w życiu ma jakieś marzenie, czegoś pragnie, o czymś myśli, co chciał by jeszcze raz zobaczyć, usłyszeć. Pani Walentyna Wnuk jest salową od wielu, wielu lat. Co Pani chciałaby najbardziej usłyszeć? - Piosenkę Pana Kor Koracza o zdrowiu bym chciała najbardziej usłyszeć. - Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali. - Ścierkę, ścierkę mi wyrwał, moje narzędzie pracy. - Panie kierowniku, ukraść chciał mi tego kurczaka. - No pewnie, bo po co by wyrywał, to złodziej. - i pijak, bo każdy pijak to złodziej. - Panie kierowniku, on się na wszystkie sklepy obraża. Mieszkamy na Śłużewcu, to aż do Żoliborza mamy wszystkie sklepy poobrażane... - AAA - Czego się Pani drze? - bo tu ktoś leży, bo zemdlał to leży, tak trzeba wody, wody, patrzcie człowiek zemdlał, wody, proszę Panów wody, wody wody, wody. - Piwa idiotko, piwa - Proszę Pana. Też jeżdżę samochodem tak samo jak Pan, i nigdy mi nic nie ukradli, i zdanżam na czas proszę Pana. - Zdążam. - No właśnie, i Pan zdanża. Mój ulubiony "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?"

Gość pomonka40
>>

Gość pomonka40
oczko mu się odkleiło..temu misiu... ,,Miś"