Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaiss

SZCZECIN - POGADAJMY NA NASZYM FORUM

Polecane posty

OTWIERAM KOLEJNY TOPIK DLA LUDZI ZE SZCZECINA I NIE TYLKO :) , MAM NADZIEJE, ZE TEN PRZETRWA. NAPISZCIE JAK WAM MIJA WEEKEND, CO CIEKAWEGO ROBICIE.

🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼 🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼🖐️ Forum jest dla wszystkich ! :D 🖐️ Piekę jednojajowego Murzyna - ciasto, palce lizać :D 🌼

Rzeżnik zostaw juz te gęsi w spokoju a moze to jakies zboczenie?????

Oh jak fajnie ze tu ktos jeszcze wpadł oprócz tego co non stop gęgą hehe pozdrawiam i dobrej nocy :)

Gość szcz-nianka
czesc dziewczyny:) trzeba troszke ten topic ozywic:) moze polecicie mi jakies mile kawiarnie,puby w naszym miescie?

Gość hej hej to ja
goleniów wita

Alergia Gryfino Ciebie tez bardzo gorąco pozdrawia Oczywiście dla Szczecina także wielkie ukłony :D :D

i jeszcze raz Szczecin :))) dzisiaj idę juz do łóżeczka ale jutro z pewnością zajrzę.

A ja oglądam film,ale jak się skończy to może tu jeszcze wróce, o ile będzie do czego:)a mam nadzieje ,że będzie :)

Gość a czy jest tu ktos
ze szczecinskiego Liceum Plastycznego?

Gość ........_.......

Gość warit
witajcie Stargard się kłania >>>>>>>>>>>> up coś słabo idzie nikogo nie ma

Ludzie nasz topik umiera śmiercią naturalną Nie pozwólmy na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość warit
witaj Agami mało tu ludzi

Hej ja tez ze Szczecina od 5 lat. własnie skończyłam tu studia:) ktos tam cos zapodał o pubach i kafejkach. ja moge polecic Hormona, któremu jestem wierna od kilku lat.pozatym miło jest w Ego, Propagandzie. szkoda że Prorock is dead, musze sie wybrać no Rock City:)

Gość zielony_groszel
No, witam witam :) Prorock był świetny ale w Prorock City jest więcej miejsca. Noi nareszcie pokręcić nogą można. Wybieram się tam w piątek wieczorem, może ktoś zechce się przyłączyć? Pozdrawiam. Bezrzecze się kłania ;)

Gość AGNIESZKA TU MIESZKA
pusto tu coś

klimatow rockowych bardzo mało... np. zeby spotkac dziewczyne w skórzanych spodniach to trzeba miec wyjątkowe szczęście... Gdzie w Szczecinie można spotkac takie \"skórzane\" laseczki ?

Gość Lubczyna
pozdrowionka dla wszystkich a w szczególności WSH I szkoły ROLNICZAKA w Dąbiu