Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siuxie

dziwny okres i pugulki

Polecane posty

Gość siuxie

Witam, dostalam dziwny okres, w sumie nazwalabym to raczej plamieniem niz okresem. Bardzo slabiutki. Zaczynam teraz brac pigulki. Tzn wczoraj wzielam pierwsza. Mam wiec pytanie, czy jesli okres jest skapy, to czy ja faktycznie wzielam pigulke 1go dnia okresu? czy ktos tak mial? Wiem, ze dla wiekszosci moze sie to wydawac glupie pytanie, ale dla mnie jest wazne. Proszeo o odpowiedz.

Gość Camilla28
nie martw sie, to normalne zwłaszcza jeśli są to pigułki o tzw. niskiej zawartości hormonów np. harmonet, logest, podobno plami się też przy Yasmin i Jeaninne.

Gość taka jedYna
tak jest :)

Gość siuxie
nie zrozumialyscie, ja dopiero TERAZ zaczelam brac pigulki, od tego niby-okresu.

Gość Camilla28
aha... ojej, to pewnie się okres nie rozpoczął jeszcze "na dobre", i być może za wcześnie wzięłaś. Tzn tak: jeżeli okres rozpocznie się porządnie, to znaczy że wszystko ok i wzięłaś tabletkę w dobrym momencie. Jeżeli nie, to też nie koniec świata. To tylko znaczy, że nie będziesz miała okresu aż do końca opakowania. Jak skończysz wszystkie 21 tabletek, pojawi się okres.

Gość siuxie
dziekuje za pomoc. Mam jednak jeszcze jedno pytanie, czy jesli wzielam za wczesnie, okres potem pojawi sie "na dobre" to czy ja jestem chroniona tabletkami? Czy no mam spokojnie wziac te 21 tabletek, potem przerwa i nastepne opakowanie? czy jak? bo pierwszy raz tak mam ;/ aa zaczelam brac stediril 30.

Gość siuxie
to powiecie mi jak to jest?

Gość poszukaj tematu
"pytania dotyczac antykocepcji"tam Ci dadza pewna odp.pozdrawiam:)