Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Barnaba 234

Nie umieć znaleźć dziewczyny .

Polecane posty

13 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

No ale bezdzietni się będą kłócić z życiowymi faktami, bo przeczytali kilka książek i artykułów w necie.

Z faktami się nie dyskutuje.

Do szlory 😊

A co Ty możesz wiedzieć o moim powodzeniu, pijanico 🙂  Uważaj, żeby z wózka nie spaść, jak się połamałaś po pijaku 🙂  Nie każda krytyka jest spowodowana zazdrością. Poza tym widziałam, z kim ty się zadajesz, gdy po pijaku wrzuciłaś tu zdjęcie na oko 19-letniego "Seby" o twarzy downa pomieszanego z budyniem. Nie tknęłabym kijem. A gdybyś zobaczyła mojego męża, to byś się popłakała z bólu du.py 😎

Pijaczka, która próbuje się dowartościowywać powodzeniem u brzydkich jak kupa dzieciaków, będzie mi tu bełkotać o moim mężu, który nie dosyć, że jest genetycznie totalnie chadem (i z twarzy i z sylwetki), to zawsze trzymał sportowy tryb życia ;D

Edytowano przez baba jędza wezwać księdza

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

A co, zazdro go chwyciło? 😎

Nie wiem czemu, wszedl w ten temat i napisał że zaraz będę rzygoł, no i sie wylogowal z konta.

• Haha 1

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie wiem czemu, wszedl w ten temat i napisał że zaraz będę rzygoł, no i sie wylogowal z konta.

ja mu sie nie dziwie 😄

Ja trochę obronie Shelmale jest młoda i młodzi rówieśnicy jej się podobają to jest naturalne. Pomijam inne aspekty zycia. Stara baba z nie jednego bolca jadła i myśli wyrwala Chada niech ma co tam chce jej życie. 

Jak jest młoda osoba szuka ròwiesnikòw nie starych dziadka nawet jakby byli chadami 

Stara babę i tak jest ciężko zapłodnić swojego dziecka raczej mieć nie będzie i prawdziwa matka też nie. 

Jakby miała taką còrke w jej wieku inaczej pisała ale nie będzie mieć. 

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Ja trochę obronie Shelmale jest młoda i młodzi rówieśnicy jej się podobają to jest naturalne. Pomijam inne aspekty zycia. Stara baba z nie jednego bolca jadła i myśli wyrwala Chada niech ma co tam chce jej życie. 

Jak jest młoda osoba szuka ròwiesnikòw nie starych dziadka nawet jakby byli chadami 

Szlora ma 31, orientuj się, Fifofa. Tak że tylko w jej mirażach dzieli ją niewyobrażalna przepaść od innych userek. Kiedy pijana kobieta bierze się za paskudnego o dekadę młodszego dzieciaka z tindera, o twarzy nigdy nietkniętej myślą i w ogóle na moje oko czymś porobionej, to dowodzi to tylko desperacji. 

3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Szlora ma 31, orientuj się, Fifofa. Tak że tylko w jej mirażach dzieli ją niewyobrażalna przepaść od innych userek. Kiedy pijana kobieta bierze się za paskudnego o dekadę młodszego dzieciaka z tindera, o twarzy nigdy nietkniętej myślą i w ogóle na moje oko czymś porobionej, to dowodzi to tylko desperacji. 

10 lat ròznicy jest dopuszczalne wręcz większość tak się dobiera. Gustach nie dyskutuje. 

Powyżej 10 lat jest ròznica pokoleniowa znajomi itd inny tok myślenia. 

1 minutę temu, Fifofa napisał:

10 lat ròznicy jest dopuszczalne wręcz większość tak się dobiera. Gustach nie dyskutuje. 

Powyżej 10 lat jest ròznica pokoleniowa znajomi itd inny tok myślenia. 

To bierz się za 60-latkę, Fifofa :) I w sumie o czym ty próbujesz mnie właściwie przekonać, bo mam wrażenie, że tracimy czas? 

6 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

A ty masz prawie 40 płaska a Gina moze spotyka sie z 10 lat mlodszymi ale to znaczy ze musi dobrze i młodo wyglądać tym bardziej ze jej stawiaja żarcie i płacą za nią

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

To bierz się za 60-latkę, Fifofa 🙂 I w sumie o czym ty próbujesz mnie właściwie przekonać, bo mam wrażenie, że tracimy czas? 

Po co mam się brać dopłacać jej do emerytury? Moja jest tylko 2 miesiące starsza. 

Można napisać nie jest stara ani młoda. 

22 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Do szlory 😊

A co Ty możesz wiedzieć o moim powodzeniu, pijanico 🙂  Uważaj, żeby z wózka nie spaść, jak się połamałaś po pijaku 🙂  Nie każda krytyka jest spowodowana zazdrością. Poza tym widziałam, z kim ty się zadajesz, gdy po pijaku wrzuciłaś tu zdjęcie na oko 19-letniego "Seby" o twarzy downa pomieszanego z budyniem. Nie tknęłabym kijem. A gdybyś zobaczyła mojego męża, to byś się popłakała z bólu du.py 😎

Pijaczka, która próbuje się dowartościowywać powodzeniem u brzydkich jak kupa dzieciaków, będzie mi tu bełkotać o moim mężu, który nie dosyć, że jest genetycznie totalnie chadem (i z twarzy i z sylwetki), to zawsze trzymał sportowy tryb życia ;D

Screen i zgłoszone. I mój wypadek nie miał nic wspólnego z piciem. Nie życzę nikomu takiego bólu, jaki przeszłam przez ostatnie 5 dni. Tak, wszyscy wiemy, sucha, że ty jesteś wygrywką w każdej możliwej sferze życiowej, szkoda tylko, że jedynie we własnej wyobraźni i jedynie w internecie. 🫧

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Screen i zgłoszone. I mój wypadek nie miał nic wspólnego z piciem. Nie życzę nikomu takiego bólu, jaki przeszłam przez ostatnie 5 dni. Tak, wszyscy wiemy, sucha, że ty jesteś wygrywką w każdej możliwej sferze życiowej, szkoda tylko, że jedynie we własnej wyobraźni i jedynie w internecie. 🫧

Nie projektuj, gruba 🙂 

2 minuty temu, Mateoo napisał:

A ty masz prawie 40 płaska a Gina moze spotyka sie z 10 lat mlodszymi ale to znaczy ze musi dobrze i młodo wyglądać tym bardziej ze jej stawiaja żarcie i płacą za nią

a czy 13 lat młodszy to juz przegięcie? 🤔

Nie projektuj, gruba 🙂 

A pracy i prawa jazdy jak nie było, tak dalej nie ma… i nie będzie. 🎈 zostanie za to frustracja i zaburzenia osobowości. Dożywotnio. 🥀

A pracy i prawa jazdy jak nie było, tak dalej nie ma… i nie będzie. 🎈 zostanie za to frustracja i zaburzenia osobowości. Dożywotnio. 🥀

Zostanie alkoholizm, czerwona od pijaństwa twarz, bezrobocie, samotność i śledzie na parapetach 😎

Także ktoś nie ma się rozgląda szuka 

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

13 lat dziewczynka miesiączkuje jak rodzą. 

No to ròznica pokoleniowa. 

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Tak

5 minut temu, Mateoo napisał:

Ale o czym ty bełkoczesz, incelku? Też miałeś 19 lat i czy jakakolwiek się z tobą umawiała? Nie, miałeś po prostu 19 lat, to nie znaczy, że byłeś atrakcyjny. Nie interesują mnie ani mężczyźni w tym wieku, ani mężczyźni nieatrakcyjni, a stawiać mi kolację ma kto, mój własny mąż. 

Zostanie alkoholizm, czerwona od pijaństwa twarz, bezrobocie, samotność i śledzie na parapetach 😎

Twoja 40stka musi cie boleć niesamowicie. Przecież tyle razy ci powtarzam, że to kwestia podejścia do życia i dbania o siebie, a od złości tylko kolejne zmarchy na suchej mordzie dojdą. 

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Także ktoś nie ma się rozgląda szuka 

13 lat dziewczynka miesiączkuje jak rodzą. 

No to ròznica pokoleniowa. 

No i chúj w to w sumie.

Twoja 40stka musi cie boleć niesamowicie. Przecież tyle razy ci powtarzam, że to kwestia podejścia do życia i dbania o siebie, a od złości tylko kolejne zmarchy na suchej mordzie dojdą. 

Obiecuję czerwonolica, że jak tylko do niej dotrę, to opowiem, czy bolało 😎 A na razie skup się, żeby nie wjechać w ścianę, jak się napijesz (na wózku to może być groźne). 

fajnie sie klocicie 😄 zeby jeszcze nie blokowali i czlowiek mogl wyjsc i doczytac pozniej 😄

Przed chwilą, Mateoo napisał:

Tak

hmm, trzeba będzie nauczy się żyć z tym strasznym faktem. 😄

Obiecuję czerwonolica, że jak tylko do niej dotrę, to opowiem, czy bolało 😎 A na razie skup się, żeby nie wjechać w ścianę, jak się napijesz (na wózku to może być groźne). 

Co ona na wózku jeździ? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się