Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnawyniku

Test ciążowy w 10 dpo!!! POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość niepewnawyniku

dziś rano zrobiłam test ciazowy,który zakupiłam na allegro. Jest to mój 10 dpo(dzień po owulacji),a druga kreska wyszła po 5min tylko na pierwszy rzut oka jej nie widać. Widać ja dopiero przy świetle lampki pod kątem. zaczyna rysować się linia bez koloru. Czy to jest juz pozytywny test? Dodam,że 2 dni temu zrobiłam test i pod żadnym kontem nic nie było widać

Gość jakas ja
poczekaj do okresu... i powtórz test nikt tego z forum nie widzi i nie potwierdzi....

Gość niepewnawyniku
ale czy ktos tak miał, czy taka lekka kreska może swiadczyć o ciazy? Nie sprawdzałam testu dłuzej niż po 5 minutach,a wcześniej jak robiłam to nic nie wyszło i pod swiadło też nie było widać

Gość olcia199
co to za test?pdoobno quick veu test jesli jestes w ciazy to sie moze zabarwic nawet kilka min po i najpierw pojawia sie jedna kreseczka a potem druga,,,jesli pojawilo sie cokolwiek a nie ejstes pewna zrob jeszcze jeden test,,,kup w aptece porzadny najlepiej paskowy quick veu na przyklad i zrob 2dni przed okresem .

Gość idz do apteki
kup test i zrob jeszcze raz najlepeij jutro rano,a le w sumie jak amsz dostac miesiaczke juz neidlugo to zaczekaj do miesiaczki:)

Gość na ulotce
jest na pewno napisane po jakim zcasie masz spojrzec-po takim patrzysz-przyjmujesz wynik do wiadomosci i test zuzyty wyrzucasz!!Po cholere patrzec na niego za pol godziny??:O