Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Tam same elki pokazujace cípy i chcące się gdzuc za frajer Chyba trzeba zwalić i spać, a ty jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chyba trzeba zwalić i spać, a ty jak myślisz? O 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Mogę ci dac tosta Mówiłeś, że żulom za darmo nie rozdajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mówiłeś, że żulom za darmo nie rozdajesz. Chleb mogę dać i mleko masło jusz przesada i pączek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: O 4 Ok. To ja o 3:58 zaczynam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Chleb mogę dać i mleko masło jusz przesada i pączek Podejrzane zachowanie. Nie ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Raz podszedl do mnie typ jak ty i kulturalne powiedział że jest odobom trwale bezdomnom glodny chleb jusz ma czy mu nie kupie mleka zamiast wybic zębów no i mu kupiłem za 5zl az w zabce mowil że takom je kolacje zeby dobrze się wyspac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Ode mnie dziś typ chciał, żeby mu do piwa dołożyć, ale nie dałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Podejrzane zachowanie. Nie ufam. Słabo wtedy z kasom stałem 74tys żeby mu kupić coś extra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ode mnie dziś typ chciał, żeby mu do piwa dołożyć, ale nie dałem. Małe piwo sobie kup meksykańskie według mnie lepsze od polskich sikaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Jak bym miał 740tys to bym lepiej pomagal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Małe piwo sobie kup meksykańskie według mnie lepsze od polskich sikaczy Corona? To chyba dla dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Corona? To chyba dla dzieci. No piłem na sylwestra bardzo dobre kupie kiedy jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Iskra mnie kopnęła w dope huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Iskra mnie kopnęła w dope huh Bo ona mnie kocha zresztą jak wszystkie tutaj tylko się nie chcom przyznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Bo ona mnie kocha zresztą jak wszystkie tutaj tylko się nie chcom przyznać Nie wiem. Może tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wiem. Może tak Taka płaska to by z miejsca zamieniła męża na mnie gdyby tylko wyszło że lepiej u mnie finansowo by miała przecież to widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Byłem wkur.. i trochę płakałem. Jej wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Byłem wkur.. i trochę płakałem. Jej wybór. A mi Asia że nie chce pijaka tylko mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Taka płaska to by z miejsca zamieniła męża na mnie gdyby tylko wyszło że lepiej u mnie finansowo by miała przecież to widać Zauważyłem, że lubi z tobą w długie dyskusje i wygląda jakbyś ją kręcił intelektualnie. Dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zauważyłem, że lubi z tobą w długie dyskusje i wygląda jakbyś ją kręcił intelektualnie. Dziwne. No cała aż piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu Dlatego ja teraz mogę tylko zaoferować 11, a nie uczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Zauważyłem, że lubi z tobą w długie dyskusje i wygląda jakbyś ją kręcił intelektualnie. Dziwne. Może być sapioseksualna a ewentualnie widać że jej mąż ma braki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: No cała aż piszczy A jak doktor przychodzi, to zaczyna cię cisnąć, żeby się nie połapał. No bystry, to on akurat nie jest i ślepo zapatrzenie jak w obrazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Ileż można słuchać typa który na pytanie kiedy kupisz większy telewizor mówi że go to nie jara bo woli steka a potem i tak zrom schabowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Może być sapioseksualna a ewentualnie widać że jej mąż ma braki I tak to się kończy, że lachon szuka 17 na boku. Ludzkiej natury samicy nie oszukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Kobieta potrzebuje emocji raz 32 raz 47 raz 85 raz 120 raz 150 a nie wymówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Ileż można słuchać typa który na pytanie kiedy kupisz większy telewizor mówi że go to nie jara bo woli steka a potem i tak zrom schabowe I bajki łosoś norweski, a tak naprawdę śledź bałtycki podwójna śmietana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: I bajki łosoś norweski, a tak naprawdę śledź bałtycki podwójna śmietana. Ten łosoś to pewnie pasta na chleb za 2zl z jego oczu itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś jadłem to scuerwo to tam som jakieś odpady zmielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach