Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalka

niepełna rodzina

Polecane posty

Jesteśmy 10 mies po ślubie. Od trzech staramy się o dziecko. I nic. Zaczynam się bać, że jest coś nie tak. Wśród nas jest kilka par, które zaliczyły wpadkę. Kobietki z dumą prezentują swe powiększone brzuchy, a mnie (co tu ściemniać) zazdrość aż skręca. Marzymy o dziecku, mamy gdzie mieszkać, co jeść, miłość z nas bucha, jesteśmy w odpowiednim wieku. Więc dlaczego mamy tylko i wyłącznie rozczarowania?!?!

Gość nieprzejmuj się
powiem tak.............. może i mam coś w sobie, ale......często jest tak, że jak znajdzie się przyjaciółkę, z którą można pogadać w ten spodsób to odrywasz się od myśli i nie myślisz non stop CHCĘ DZIECKO. Po prostu tą myślą doprowadziłaś do blokady psychicznej....... ale uwierz mi będzie dobrze. Mam koleżankę która 4 lata temu poroniła i od 3 lat się starali i wszystko w porządku.... a wystarczyło naprawdę nie wiele..... zapomnieć na moment o dziecku. Poza tym piła ziółka, które mają popularność na forum Bociana http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25841&postdays=0&postorder=asc&start=0 jakby co polecam się radą i poradą - znajdziesz mnie tu www.braciszki.smyki.pl Jeżeli czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu...

To nie tak, że ciągle myślę o dziecku. Dopiero od kilku godzin zaczęłam panikować. Bo znowu jest \"ciotka\" zamiast porannych nudności :( Wcześniej tłumaczyliśmy sobie, że po prostu nie trafialiśmy w dni płodne. Były żarty, obliczanie, dni; teraz jest strach. Bo, cholera, czuję się paskudnie! Bo zawiodłam męża. I siebie.

Gość moze warto
wybrac sie do ginekologa...porobic ewentualnie badania, lekarz sam bedzie wiedzial co jest nie tak. Nie martw sie naprawde i nie wmawiaj sobie, ze zawiodlas meza, siebie !!!!!!!!!!!!!! Ja rowniez mialam problem z zajsciem w ciaze, w koncu po ok. 8 miesiacach poszlam do lekarza, porobil badania, zbadal i okazalo sie, ze czegos tam bylo za duzo, zazywalam odpowiednie leki i po nastepnych 3 miesiacach udalo sie i jestem teraz w 22 tc. W sumie trwalo to wszystko rok, doskonale Cie rozumiem co czujesz, ale nie poddawaj sie. Idz jak najszybciej do lekarza, moze masz tylko rozregulowany organizm, hormonki szaleja i dlatego nic z tego nie wychodzi. Zycze Ci szczescia i malenstwa jak najszybciej :):):) Pozdrawiam

Gość już nie długo
nie załamuj si..... są różne sposoby zapraszam na maile po wskazówki........ GWARANTOWANE - KOLEŻANKA PO 4 LETNIM PORONIENIU ZASZŁA. TY MOŻE NIE MYŚLISZ O DZIECKU, ALE.....MARTWISZ SIĘ ŻE ZAWIODŁAŚ A TO JUŻ ZA DUŻOOOOOOOOO Trzymaj się cieplutko i zapraszam - BĘDZIE BARDZO DOBRZE www.braciszki.smyki.pl