Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę powiedzcie

2 opakowania pod rzad, brak krwawienia

Polecane posty

Gość proszę powiedzcie

Cześć dziewczyny Pierwszy raz brałam dwa op. tabletek pod rząd (wyjeżdżałam na wakacje, nie chciałam mieć "okresu") Zawsze podczas 7dniowej przerwy dostawałam okres w pierwszy lub drugi dzień. Dzis jest 4 dzień, jak nie biorę pigułek i okresu nie ma. Czy to się zdarza, gdy nie robi przerwy między opakowaniami? Czy może sie szykować na test ciążowy? ....

spoko spoko, bez obaw, po prostu tak jest. ja tez zrobiłam podobnie, poniewaz wyjezdzalam na wakacje, i nie chciałam miec miesiączki , okres dostałam nieco pozniej niz zwykle. ale nie obawiaj się, na pewno nie jestes w ciązy, ps, a jakie tabletki bierzesz

Gość proszę powiedzcie
uffff.... dzięki:) Biorę Novynette, bardzo regularnie, z dokładnością dosłownie co do kilku minut. Mam nadzieję, że dzisiaj dostanę okres, a jak nie to jutro..

Gość spokojnie
test ciążowy na pewno nie, lepiej sobie kup opakowanie tampaxów, bo wkrótce będą Ci potrzebne ;) okres na pewno się pojawi, bez obaw

Gość a co jest ze mną
ja nie robiłam zadnej przerwy bo to moje pierwsze opakowanie w zyciu i dzis jest tez 4 dzien jak nie biore tabsow i nic, zero:(czy cos jest nie tak?

spoko nie denerwuj sie :) jest jeszcze czas, ja dostałam w 5 dniu po odstawieniu. wszystko jest w porzadku. pozdrawiam!

Gość a co jest ze mną
dzięki za info;) ale i tak nie wytrzymałam tej niepewności i jeszcze dzis poszłam do gina bo odrazu po receptę na kolejne opakowania.hehe gina się ze mnie śmiała, że panikara jestem i ten stres też robi swoje dlatego nie mam "@" i ze jutro powinno byc wszystko ok:)

Gość założycielka tematu
Dziewczyny, proszę powiedzcie, czy to normalne.. Dostałam w końcu tego krwawienia po dwóch opakowaniach bez przerwy. ale krwawienie trwało 7 dni, a teraz nadal coś wypływa (rzadkie, jasnobrązowe, jakby resztki krwi, czy coś...) Czy to normalne, po 2 opakowaniach? Dzisiaj idę na 13 do gina. Czy myslicie, że gdybym np. jakimś cudem była w ciąży, to on to wykmini, czy na tym etapie można tylko to stwierdzić na podst. badania krwi, czy jak on zajrzy, to będzie widział? Brałam pigułki regularnie, zawsze o tej samej godzinie... ale strasznie się boje, przeczytalam w jakimś pisemku, że w ciązy, na poczatku wyostrza się węch i nawet zapachy, które się lubiło mogą drażnić. A ja właśnie tak mam od jakichś 2 tygodni... :( Nie mogę znieść perfum, mdli mnie, chce mi się rzygać. Proszę, powiedzcie, czy to dziwne plamienie może oznaczać ciążę?...

Gość założycielka tematu
Dzięki za pocieszenie, obyście miały rację.........