Zоłza 1 Napisano 25 Listopad a nie kasjer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 25 Listopad Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Za czym kolejka ta stoi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magister_Stępień 1 Napisano 25 Listopad Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Za tym w kolejce tej stoisz? Urocza dyskusja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 25 Listopad 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Za tym w kolejce tej stoisz? Ja akurat nie stałam, tylko odpowiedziałam na twoje pytanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 561 Napisano 26 Listopad 7 godzin temu, RC_+ napisał: A kto nosi ksywę kasjer/ekspedient? Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magister_Stępień 1 Napisano 26 Listopad 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Leżak Leżaku, czy ci nie żal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 561 Napisano 26 Listopad 46 minut temu, magister_Stępień napisał: Leżaku, czy ci nie żal... Góralu wracaj do hal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 18 godzin temu Dnia 25.11.2025 o 22:21, Еlciаа napisał: Ja akurat nie stałam, tylko odpowiedziałam na twoje pytanie. Teraz to Elcia kasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Teraz to Elcia kasuje. Czego ty chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Czego ty chcesz. Żebyś nie kasowała interesujących tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Żebyś nie kasowała interesujących tematów. Wymyśl coś lepszego bo tego nikt nie łyknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Wymyśl coś lepszego bo tego nikt nie łyknie I tak wiem, że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: I tak wiem, że to ty. Strasznie przynudzasz, nie wiesz jak zagadać mam rozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Strasznie przynudzasz, nie wiesz jak zagadać mam rozumieć? Serio myślisz, że jesteś na tyle atrakcyjna? W psychologii klinicznej w podobnych przypadkach mówi się o narcystycznym zaburzeniu osobowości (NPD). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Serio myślisz, że jesteś na tyle atrakcyjna? W psychologii klinicznej w podobnych przypadkach mówi się o narcystycznym zaburzeniu osobowości (NPD). Po prostu nie widzę innych powodów dla których mnie cytujesz i piszesz w moim kierunku jakieś głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Po prostu nie widzę innych powodów dla których mnie cytujesz i piszesz w moim kierunku jakieś głupoty. Znaczy - krеtynka... Edytowano 16 godzin temu przez Grabaż amator wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Znaczy - krеtynka... To mnie nie cytuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 2 Napisano 16 godzin temu se gadaja jak glupi z glupszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, knur na wózku napisał: se gadaja jak glupi z glupszym Widzę, że zainteresowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, knur na wózku napisał: se gadaja jak glupi z glupszym Widzę ze przyszedł mądry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 540 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, knur na wózku napisał: se gadaja jak glupi z glupszym W ten sposób dorobią się córki lub syna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 2 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, salix napisał: W ten sposób dorobią się córki lub syna trafna uwaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 205 Napisano 16 godzin temu Syna skurczysyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, salix napisał: W ten sposób dorobią się córki lub syna Instynkt macierzyński się odezwał ze zdwojoną siłą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, salix napisał: W ten sposób dorobią się córki lub syna Pierwsze słyszę że przez wymianę postów na forum można mieć dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Pierwsze słyszę że przez wymianę postów na forum można mieć dzieci. Zawsze może bocian przynieść albo znajdzie się w kapuście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Zawsze może bocian przynieść albo znajdzie się w kapuście. Nie wierze w takie zabobony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 15 godzin temu 30 minut temu, Еlciаа napisał: Nie wierze w takie zabobony. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 114 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Serio? Spadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 7 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Spadaj. Bo co? Przeklniesz mnie czy może obrazisz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach