Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość sylwiamiki
witam. a więc zrobila 3 testy kazdy dzien po dniu pierwszego dnia wyszla jasniutka kreseczka na drugi dzien juz troszke ciemniejsza i na trzeci z porannego moczu dobrze widoczna.. Wiec chyba sie udalo w poniedzialek pedze do lekarza. Pozdrawiam

Gość ulagor
To gratulujemy :)

Gość sylwiamiki
Jeszcze sie nie ciesze bo nic pewnego Usg pewnie tez nie wykaze bo to ok 3 tygodni dopiero. Ale Dziekuje!!!!!!! Tak sie boje zweby wszystko było w pożądku

Gość krecona1881
ale ci dobrze..:)ja robilam dwa testy i niestety nie jestem w ciazy a okresu jak nie bylo tak niema:/

Gość sylwiamiki
Moze za wczsnie zrobilas test. Ja mama bardzo nieregularna @ i dzis mija 58 dzien cyklu.

Gość sylwiamiki
i okresu na szczescie nie widac nawet pojawily sie lekkie mdlosci i piersi sa wieksze i bola po bokach poza tym zadnych objaw.

Gość sylwiamiki
Witam wszystkie kobietki. A wiec byłam dzis u lekarza i jestem w 6 tygodniu ciazy.Pozdrawiam

Gość chce wiedzeic.
a na czym polegaja plamienia! czy sa w tym samym czasie co miesiaczka i tez boli brzuch p.s. bola mnie bardzo piersi juz od ok 5,7 tyg ale miesiaczki mam normalnie.

Gość taka jakas see
kochalam sie w 15dc i 18dc czekam z niecierpliwoscia do 11 maja rzeby sie testowac 2 dni po zblizeniu zaczely bolec mnie sutki przez 6 dni wczesniej mnie nie bolaly nigdy pojawila sie nadzieje ,boje sie rozczarowania:(

Gość Pani J
cześć, mając dni płodne "bawiłam się" z partnerem w taki sposób, że przytykał swojego członka do moich narządów płciowych (pochwy m. in.) ale nie doszlo do kopulacji itd. nawet nie wszedł we mnie.. był mokry, ale nie doszło do wytrysku. Czy jest taka możliwość że mimo wszystko będę w ciąży?

Gość Olcia_20
Ej dziewczynki,powiedzcie mi jak to jest,podobno jak sie chce bardzo dziecka to nici z tego,żę trzeba przestac o tym myslec non stop.ja mieszkam w angli i tu sa takie glupie testy ciazowe,że mozna je zrobic dopiero w dzien spodziewanej miesiaczki :( a to dopiero za ok 3 tygodnie.2 mieisace temu prtzestalam brac tabletki anty koncepcyjne,a bralam jej 3 lata czy to mozliwe ze moga jeszcze dzialac? czytala wasze wypowiedzi,okres zaczął mi sie 22 maja,a skonczyl gdzies tak 28....no i...moze powiem jak sie czuje i jak sie zachowuje,ciagle jestem glodna jak wilk,mam niechec do niektorych zapachow,ciagle biegam do lazienki i to nie tylko na siku :P ciagle glaszcze brzuszek,nie pozwalam partnerowi usickac na brzuch,np.klasc nogi jak spimy czy podobnie.mam zachcianki nie takie straszne,ale ostatnio ogorki kiszone zagryzalam zelkami :P jak pomysle o takim malutkim bobasku to az potrafie podskoczyc z radosci,wiuem mloda jestem ale pragne miec dziecko niz co innego na swiecie.ja mam 20 lat moj partner 26 lat,on mowi ze dziecko chce miec za 3 lata ale kiedy w sklepie(bo pracuje w sklepie) czeka chwilke na mnie i jakies malzenstwo stoi ze swoja pociecha to wpartuje sie z tego szkaraba ze nie zauwazy kiedy ja podchodze do niego.a i jreszcze jedno...niedy nie glaskal mi brucha a teraz robi to zawsze przed zasnieciem...odpiszcie mi czy te moje objawy moga byc objawem upragnionej ciazy,,,a i jeszcze jedno,miewam bole brzucha,takie jak przed miesiaczka w dole brzucha,chodz co okresu jeszcze jakies 3 tygoidnie a i mam bole piersi,moze nie sa az tak bardzo starszne ale np,w pewnym momencie kluje mnie cos od srodka no i czesm sa wrazliwe na dotyk ale nie ciagle,bladam odpiszcie szybko:)

Gość Olcia_20
a i co jeszcze boli mnie czesto glowa,od jakiegos tygodnia,wczesniej tak nie bylo....

Gość ona 21
No ja narazie czekam. od teoretycznego zapłodnienia minęło 9 dni. @ ma być 10 czerwca. Od przedwczoraj mam takie skurcze w podbrzuszu (nigdy takich nie miałam przed @!) i czuję jakiś taki niepokój w piersiach zn się nie bolą ani nic tylko drażni mnie obecność biustonosza (przed @ też nigdy mnie nie bolały). Wszystko można zwalić na zmieniającą się pogodę i to, że wysokie temperatury są, ale sama nie wiem, głowa mnie pobolewa i zrobiłam się senna. Ale chyba sens robienia testu będzie dopiero 10 czerwca w dzień spodziewanej @. Saam nie wiem i jeszcze tak mnie napompowało, zn się wypchało mi brzuch i czukę się ciężkoi słabo ogólnie i latam siku nie współmiernie do wypitych płynów. Czy to może być wyłącznie sprawa pogody? zaznaczam, że żadnego z opisanych objawów nie miałam tak długo przed @ a tylko jakiś dzień przed @ miałam lekkie skurcze tylko :/

Gość Olcia_20
dziewczynki powiedzcie mi ile moga dzialas jeszcze tabletki anty,ja bralam je 3 lata i odstawilam w polowie kwietnia,ale nadal nic:( czy to mozliwe ze jeszcze działają? wydaje mi sie ze nie,ale juz sama nie wiem.tak bardzo chcialabym ujrzec te upragnione dwie krechy na teście.... za kazdym testem czuje sie rozczarowana:(

Gość ewanska
mam pytanie kochałam sie z chłopakiem od 12 wrzesnia do 20 okres ost. miałam od7 wrzesnia do 11 wrzesnia od 2 dni niemam wogóle rzadnego śluzu. po prostu sucho czy to może byc ciąża były to stosunki przerywany nigdy nie konczył we mnie.. pomóżcie cykle mam co 27-28 dni

Gość kasiunia
ja uprawaialm se* z chlopakiem miesiacza spoznia mi sie ale przeciez robilismy to z prezerwatywa i nie doszlo do wytrysku . czy jestem w ciazy?? czy moze cos innego mi dolega?

Gość ulagor86
Olcia_20, co do tabletek anty, to nie mam pojecia bo nigdy takowych nie lykałam i bardzo sie z tego ciesze,wczesniej, z moim obecnie juz mezem przerywalismy stosunek przed wytryskiem i jakos sie udawalo tak przez 3 lata. W maju mielismy slub, miesiączka miala wypaść mi akurat na dzien slubu, poszlam nawet do lekarza po recepte na takowe tabletki, ale zaryzykowalam i nie wzielam ich,obawialam sie ze potem bedziemy miec problem z poczeciem dzidziusia,a chcielismy zaraz po slubie wziasc sie do roboty :) Miesiączke dostałam na szczescie w poniedziałek po ślubie, tydzien nie kochalismy sie z tego powodu, a tuz po zakonczeniu wzielismy sie do roboty, praktycznie codziennie :) Jednak zachowywalam sie normalnie, tak jakbym nie była w ciąży, przy jakichs okazjach nawet pilam alkohol. Mieslismy w tym czasie tez generalny remont mieszkania, wyszpachlowalam nawet wszystkie pokoje, pomagałam ile mogłam nie zwracając na nic uwagi i tak przez cały miesiąc. Po tygodniu nieobecnosci miesiączki zrobilam test i wyszly dwie kreseczki :) Tydzien pozniej poszlam do lekarza i potwierdzilo sie :) Teraz jestem już w 19tc, dzidzius kopie juz mamusie i tatusia też. Tak wiec z mężem nie staraliśmy sie długo o dzidziusia, w sumie można powiedziec że wogole nie zdążylismy sie starać :) tydzień po ślubie i od razu rezultat :) Termin mam na koniec lutego, oczekujemy na Niego/Nią z niecierpliwością :) Zycze wszystkim starającym sie o dzidziusia tak szybkich rezultatów jak naszych, pozdrawiam.

dziewczyny pomozcie prosze, @ spoznia mi sie juz 10 dni , brzuch poboluje mnie tak jak przed @ piersi tez bola sa wieksze i bardzo wrażliwe. do tego wszystkiego mam podwyzszona temperature 37,5 niestety zrobilam 2 testy i wyszly negatywnie:( jaka jest mozliwosc ciazy jezeli test pokazal az dwa razy jedna KRECHE:(

Gość ulagor86
mala_mi_1987 do zapłodnienia przeważnie dochodzi do dwóch tyg. od ostaniego współżycia, jeśli minęło mniej, zrób test po tym czasie jeszcze raz, jesli znowy wyjdzie negatywnie, to napewno nie jestes w ciąży. Możliwe że po prostu hormony wariują,mi kiedys prawie miesiąc się okres spoźnieł i w ciąży nie byłam, migdy nic nie wiadomo co dzieje się z naszymi hormonami. Czasami podswiadomość że możemy byc w ciąży stwarza objawy ciążowe. A jesli dalej po tych testach czujesz się niepewnie to idz po prostu do lekarza.

Gość gloria123456
Witam dziewczyny ja mam pytanko i prosze o szybka odpowiedz :) 20 sierpnia mialam okres i trwal normalnie 7 dni jak zawsze w tych dniach i z 2, 3 dni po kochalam sie chlopakiem do konca !!! dodam ze wtedy zaczelam brac tabletki anty ale zaraz po 1 opakowaniu skonczylam i nie mialam juz normalnego okresu tylko takie plamienie dostalam 3 dniowe i teraz jest 27 wrzesnia a ja miewam przeokropne bole brzucha w nocy najczesciej z 2 razy juz tak mialam bialy jak mleko sluz gesty i jestem senna i z tydzien temu robilam test i wyszedl negatywny ale jak mysliscie moge byc w ciazy?? moze warto powtorzyc? test prosze was o rade!!!!!!!!

Czy tabletki zaczelac brac od 1 dnia cyklu (czyli od pierwszego dnia miesiączki) i skoczyłas po wzieciu calego opakowania? Czy nie miales wymiotów biegunek itp? Czy brałas o stałej porze tabletki? Jesli tak to oznacza ze NIE jestes w ciaży a test negatywny tylko to potwierdził.

Gość gloria123456
wymioty mialam a przestalam brac kilka dni wczesniej niz mialo skonczyc sie opakowanie tak z 3 4 dni a zaczelam brac w 1 dniu cyklu :)

Gość stosik
Cześć dziewczyny, od jakiś 4 dni, mam dość mocne bóle w podbrzuszu, tak samo bolące piersi, nie wiem czy powinnam zrobić test czy czy co może być? Pomocy?!!

Gość ulagor86
stosik, ja takie same objawy miałam przed każdą miesiączką. Nie musisz sie od razu stresowac, takie symptomy wcale nie wskazują na to że mozesz byc w ciąży, ja np zadnych boli w podbrzuszu nie miałam, tylko piersi mnie bolały, ale tak samo miałam przed miesiączką, wiec nie mialam od razu pewnosci czy jestem w ciąży. Jesli jednak nie masz cierpliwosci zeby czekac na okres, to zrob ten test.

Gość stosik
Hey, ja nigdy nie miałam takich objawów przed okresem dlatego w tym momencie panikuje;)

Gość kasik24
Witam dziewczyny! Ja też pragnę mieć dziecko, z moim mężem zaczęliśmy się starać i z niecierpliwością teraz czekam na okres ( a raczej jego brak);-) Nie wiem już sama co myślec o tych niby objawach. Boje się, że to moja podświadomość. Miałam przez ok 7 dni drażliwe sutki, teraz też mam, ale mniej. Bóle w podbrzuszu też były i nadal są, ale leciutkie. Boli mnie krzyż. Miałam lekkie zawroty głowy, i mdłości które utrzymywały się zawsze jak coś zjadłam i tak też przez ok 7 dni. Ogólnie czuje się dobrze. Okres mam dostać ok15.10 i czekam, czekam, czekam. Przejrzałam już chyba wszystkie portale z "wczesnymi objawami ciąży" ale po tym mam tylko mętlik;-) Jedne piszą ze objawy miały zaraz, inne że po terminie spodziewanej miesiączki, ehhh. Test robiłam, ale wyszedł negatywnie, to jeszcze za wcześnie. Dziewczyny, czy wielka chęć może być powodem tego, że świadomość zaczyna nam płatać figle?

Gość Stosik
Niestety świadomość może płatać nam takiego filga, ponieważ bardzo tego chcemy... ja jestem najlepszym tego dowodem:(( Miałam wszystkie te wczesne objawy a w niedziele dostałam okres:(( Strasznie mi smutno z tego powodu:(((

Gość galaxy87
Witajcie dziewczyny mam problem kochalam sie z moim mężem gdy mialam dni plodne i teraz po jakims czasie mam strasznie mokro w pochwie wkladki musze zmieniac co 30 min bo sa zupelnie mokre czy tak sie moze dziac podczas pierwszych objawow ciazy i strasznie mi sie chce pic w nocy musze miec kolo lozka cos do picia bo usycham z pragnienia prosze o odpowiedzi

Gość cathlen
Cześć właśnie dołączyłam do forum bo też staramy się z mężem o dzidziusia od dłuższego czasu.Co do galaxy87 już miałam podobne objawy jak ty ale niestety to nie była ciąża.Jednak moja ginekolog powiedziała mi, że każda kobieta reaguje inaczej na zmiany.Dodam,że moja koleżanka z podobnymi do ciebie objawami była właśnie w ciąży do tego miała zawroty głowy i strasznie jej było gorąco i duszno,dużo piła.Wszystko teżzależy w którym jesteś dniu cyklu bo jeśli powinnaś dostać już@ a jej nie masz to prawdopodobnie zaszłaś .bądź cierpliwa

Gość kasik24
najlepiej jak zrobisz test... Pewnie blokadą u nas jest to obsesyjne myślenie, trzeba się zając czymś innym i do dzieła;-) Ja czekam, czy będzie @ czy też nie. Jeszcze tydzień.