Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość mianownik84
A ja moje drogie,to zastanawiam sie czy aby nie przesadzam z objawami. okres powinnam dosc jutro tj.24.05. piersi mam powiekszone,moze nie az tak drazliwe jak u was,no ale sa :) poza tym to straszne zmeczenie, przychodze spie,wstaje ,jem i spie. do niedawna kuł mnie lewy jajnik,a poza tym malenkie pobolewnia w podbrzuszu. Boje sie zrobic test,bo boje sie ze nie bede miala tych pieknych dwóch kreseczek jak wy :( no i co tu robic, czekac? miesiac temu mialam zabieg elektrokoagulacji,ale juz wszystko ze mna jest ok,Biore Folik regularnie a tabletki odstawilam z jakies 3 miesiace temu.No to co mi radzicie dziewczynki ?? :)

mam takie pytanie.. kochałam sie z Moim chłopakiem dzien po zakończonej miesiaczce i sie boje że zaszłam w ciążę;( ale on Mi nie wsadzał do końca penisa więc nie wiem w sumie czy tak da rade.. a poza tym gdy zaczeła mu lecieć sperma to od razu go wyciągnął. napiszcie co o tym sądzicie.. czy jest taka możliwość żeby zajść w ciążę? dodam że wydarzyło się to wczoraj więc narazie nie mam żadnych objawów.

ja mam pytanie kochałam sie z męzem w drugi dzień okresu zastanawiam się czy jestem w ciązy coprawda okres jeszce zupełnie mi sie nie skonczyłale czy była możliwosć bym zaszła w ciąze to dopiero nasza pierwsza proba i chciałabym by okazało się ze jestem w ciązy tak czytam te objawy to ja narazie mam dziwny ból jajnika i często oddaję mocz pozatym mam wstręt do mięsa mam wrażenie jakby było nieswieże jednak mineło 5 dni?? czy powinnam zrobić już tes i czy bedzie on wiarygodny??

Gość maja0000000
Czesc dziewczyny kochalam sie z chlopakiem podczas okresu,on mial prezerwatywe...bylo to tydzien temu,a od wczoraj czuje bole brzucha,mdłosci i zawroty głowy.Czy moge byc w ciazy ?

Gość kokana
witajcie dziewczyny mam takie pytanko dzis jest 30 dzzien cyklu wczoraj powinam dostac miesiaczke gdzie pratycznie mam regularna 28-29 dzien bola mnie piersi(od paru dni tak jak na okres) i sa obrzmiale ale okresu nie mam tylko uplawy jak myslicie czy to moze byc ciaza

Gość lilka101
hej, jestem w 4-5 tygodniu ciąży i nie wiem czy to normalne,że mam bóle krzyża, nie są one częste,ale jednak... w ogóle to czuję się jakbym miała dostać okres tzn. ból brzucha no i pleców. czy to jest normalne? czy może powinnam się martwić? proszę niech ktoś mi odpowie.

Gość agatka 21
witam:-) 4 września byłam 2 dni po owulacji. to właśnie wtedy zdarzył się mały wypadek i.........pękła! strasznie się boję. studiuje dziennie i dziecko troszkę by mi skomplikowało plany. oczywiście teraz mam jakieś urojenia. niedobrze mi, bolą mnie piersi, ale mam nadzieję że to tylko stres. moja koleżanka też miała taki wypadek i w maju urodziła syna. i co najdziwniejsze? i jej i mi pękł właśnie DUREX- niby najpewniejsza firma. jedno jest pewne, gdy się okaże że jednak nie jestem w ciąży to przerzucamy się na Unimile;-)

Gość natalia18
mam pytanie w sobote kochałam się z chłopakiem i doszliśmy do końca, a dzisiaj dostałam okres. czy możliwe jest to żebym dostała okres?

Gość inka_t
Najbardziej śmieszą mnie małolaty, które zabierają sie za sex, ale edukacja w tej dziedzinie zerowa. Totalna niewiedza, a później zaśmiecanie forum kretyńskimi pytaniami w stylu: Czy przez jeansy może przedostać się plemnik! Zgroza. Dobra rada - pobawcie sie misiami, a nie chłopem.

Gość cejros
hahahhahhah.... starmoon planujesz dziecko i jako NAJLEPSZY DZIEń NA POCZęCIE WYBRAłAś DRUGI DZIEń OKRESU !!!!! Uśmiałam się do łez. Może zamiast doszukiwać się objawów poczytaj książkę o tym jak wygląda cykl u kobiety! Mężatka, a taka głupia hehehheh.... ps. albo wg rady inki_t pobaw się misiem, a nie chłopem hehehheh....

Gość zmartwiona marta
hej spóźnia mi sie 6 dzień jestem lekko przewrażliwiona mam upławy koloru białego bola mnie piersi są powiększone( i to od paru dni) ale okresu nie ma czy może komuś sie wcześniej co takiego przytrafiło prosze o odp pozdrawiam

ZMARTWIONA MARTA Jezeli nie chcesz miec dzidziusia to nie chce Cie staszyc ale wlasnie takie byly objawy mojej ciazy(tyle tylko ze upragnionej) okres spoznial mi sie 5 dni a na 6 zrobilam test. Moje piersi byly tez obolale i mialam uplawy myslalam ze dostane okres bo bolal mnie brzuch ale to jest dokladnie tak samo w ciazy brzuch boli dokladnie tak samo(i ten bol czesto towarzyszy w ciazy) ale to jest tak dlatego ze macica sie rozszerza i to taki sam bol wiec radze zrobic test bedziesz przynajmniej miala jasna sytuacje!!! POWODZONKA!!!!

Gość elll_usa
ja miala to samo..okres sie spózniał 8 dni, piersi bolały, byłam pewna ze na okres (bo opóźnienia sie zdarzały), nawet ochraniłam męża ze znowu lipa bo jak mialam płodnie dni ( wg mnie oczywiśćie) to on był po pracy zmęczony i ze starań nici :) Ja zdecydowałam sie na test w momencie, gdy zauważyłam ze nie puchnę, szczególnie dlonie jak miałąm w zwyczaju przed okresem.Potem zmierzyłam chyba 2 dni pod rzad temperature- podwyzszona do ok 37.2-37.5. Z testem sie nie spieszyam, bo staralismy sie dosc dlugo i juz niestety kilka razy sie rozcarowałam :( zrobilam i brawo!! wyczekiwane dwie kreski

Gość Marthi
Do Zmartwionej Marty: Zrob najlepiej test, ale nie daj sie od razu zastraszyc dziewczynom na forum, bo pisza Ci, ze one mialy tak samo, a przeciez nie maja pewnosci - strasza Cie tylko wariatki! Ja mialam takie same objawy ostatnio jak Ty - tez sie balam, a po tygodniu okres dostalam... Bedzie dobrze - napisz jak ten test :) Pozdrawiam i trzymam kciuki...

Gość ulagor
Hej dziewczyny.Mam pytanie.Jakis tydzien przed spodziewanym okresem współżyłam ze swoim narzeczonym,ale raczej nic sie nie wydarzyło w trakcie co mogłoby doprowadzić do ciąży.Okres dostałam normalnie w terminie,a tu tydzien po skonczeniu nabrzmialy i zaczely mnie bolec piersi.Prawie zawsze bola mnie piersi przed miesiaczką,ale zaczynały mnie bolec góra tydzien przed,nigdy tak wczesnie. Nie mam raczej zadnych innych objawow wskazujących na ciąze.W pracy duzo przesilam rece,moze to od przesilenia hormony wariują, jak myslicie? Czy któras z was miala cos takiego? Wolalabym nie byc jak narazie w ciąży. W maju ślub biorę i nie chcialabym go przyspieszac z tego powodu. Za poltora tyg.powinnam dostac miesiączkę.Zobaczymy co bedzie. Jak co do gin. trzeba bedzie isc. Trzymajcie sie i życze przyszlym mamusiom powodzenia.

witam, dziś jest piata doba od współżycia i właśnie dziś mam jajeczkowanie...mój mąż nie jest jeszcze gotowy na potomstwo i ciągle "uważa" i ja sama zdecydowałam sie pomóc sobie i postarałam się aby nasienie dostało się we mnie ale tylko na wysokość końca szyjki a początku macicy i mam nadzieję ze wystarczy i że plemniczki zrobia swoje , aha powtórkę zrobiłam jeszcze na dwie doby przed jajeczkowaniem ale nie postarałam sie za bardzo i spłyciłam podanie nasienia do polowy szyjki macicy.....która z was mi powie jakie są szanse na to abym miała dzidziusia?? od dziś dnia muszę czekać aż dwa tygodnie do spodziewanej miesiączki a tak bardzo chciałabym znać już dziś wynik...pozdrawiam

Gość aktyde
Schering a jak Ty to zrobiłaś?Może podziel się swoimi umiejętnościami bo ja tez musze jakoś pomódz męzowi!Co prawda żyje nadzieją że się w tym cyklu udało,ale na przyszłośc lepiej znać różne metody...

Gość anita ani tamta
anita ani tamta (anita.ani.tamta@interia.eu) hej, ja mam zawroty glowy od ponad tygodnia, czesciej niz zwykle robie siku, chce mi sie pic caly czas - mam uczucie suchosci w gardle, mam nabrzmiale piersi, ostatnio, choc juz przeszlo, bardzo bolaly mnie piersi oraz sutki jak je pocieralam... zaczynaja draznic mnie zapachy... jestem 2 dni przed okresem - czuje jakbym byla w ciazy - jestem taka melancholijna, czuje, ze cos sie we mnie zmienilo... do tego pobolewania w dole brzucha.... zobaczymy - okres mam dostac planowo w piatek, a dzisiaj sroda wieczor... hmm czuje lekkie mdlosci... ostatnio mialam miesiaczke, ale z okropnymi bolami - jak nigdy myslicie, ze moge byc w ciazy, choc testy ciazowe mowia, ze niee - czy test mozna robic dopiero po czasie kiedy okres sie spoznia??? moze za wczesnie na test?? czy mialabym objawy juz tak wczesnie?? ale przeciez podobno mozna miec nawet 3 miesiaczki w trakcie kiedy jest sie w ciazy??? odpiszcie!! dziekuje - przepraszam za bledy jakoze pisze z anielskiej klawiatury...

hej:) test najlepiej jest zrobić po terminie okresu, piszę z doświadczenia, bo u mnie na dwa dni przed terminem test wyszedł nagatywny, a dzień po terminie zobaczyłam już dwie kreski...dodam jeszcze, że miałam objawy takie jak Ty:)

Gość ulagor
anita ani tamta, nie koniecznie muszą to być objawy ciąży, ostatnio w poradni przedmałżeńskiej (za 2,5 miesiąca biore ślub :) ) dowiedziałam się ze takie same objawy mogą występować podczas normalnego cyklu miesięcznego,głównie po jajeczkowaniu, mogą występować wtedy bóle w dole brzucha, bóle piersi, częstrze oddawanie moczu, biegunki itp, a przy tym oczywiście złe samopoczucie. Trzeba czekac. My z narzeczonym zaraz po ślubie planujemy dzidziusia, w poradni uczylismy sie wyznaczac dni płodne i niepłodne,zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Gość anita ani tamta
tak... ale skad podwyzszona temperatura i niezwyczje zawroty glowy??? od mam ok, wyniki z krwi - morfologia - tez ok... wiec nic z glowa nie mam....

Gość anita.ani.tamta
do: baderka mialas powaznie takie objawy jak ja??? mi najbardziej dokuczaja zawroty glowy. dzis rano dostalam jakby okres - mowie jakby bo jest taki slaby, boli brzuch i zawroty mam jakby mocniejsze teraz.... ledwo siedze w parcy przed kompem... czuje sie jakbym byla odleciana - daleko.. czy tak tez moze byc??? czy jak zrobie test dzisiaj to powinien byc prawidlowy?? bo planowo okres mialam dostac jutro - napiszcie cos, prosze! dziekuje

Gość anita.ani.tamta
no i siku co chwile mi sie chce... juz nawet nie co godzine ale czesciej...

Gość anita.ani.tamta
i ta suchosc w gardle....

Gość ulagor
anita ani tamta w trakcie jajeczkowania i pare dni po nim podwyższona temperatura to normalna rzecz, jest tak od jakiegos 15 dnia cyklu czasami aż do jego końca. Jedyne wyjście to iśc do ginekologa, wtedy dowiesz się w 100%.

anita ani tamta,z objawów które opisałaś u mnie występowały straszne zawroty głowy, częste bieganie siusiu i ciągłe pragnienie, ale najbardziej zmieniły się piersi, były nabrzmiałe a żyłki stały sie bardzo widoczne...poza tym byłam jakaś taka roztargniona i ciągle zamyslona, jakbym chwilowo przeniosła sie do innego świata... no i temperatura powyżej 37 stopni... :) życzę Ci żeby się udało:)

Gość prośba
Okres spóźnia mi się prawie tydzień, od 5 dni okropnie bolą mnie piersi(ostatnio tak mnie bolały w okresie dojrzewania.....),nie biorę żadnych hormonów. na dodatek od dwóch dni czuję zbliżający się okres, czasem mam wrażenie że już go dostałam bo pojawia się taki dyskomfort w dole brzucha. A tak poza tym to wszystko w normie, żadnych nudności, nie jestem senna...Testu obawiam się zrobić, nie chcę żeby okazało się że moje przeczucia to jednak prawda....Dodam , że nigdy wcześniej takie przeczucie mnie nie dopadło...Owszem nie raz kilka dni po terminie spodziewanego okresu bałam się , że moge byc w ciąży.....ale teraz jest jakoś inaczej... Czy któraś z was była lub jest w podobnej sytuacji????????????

A ja mam dzisiaj 33 dzień cyklu... I jeszcze nie dostałam okresu... Oczywiście współżyłam bez zabezpieczenia... Ostatnio przez jakieś 6 dni bolał mnie brzuch w okolicach dolnych... No ale okresu brak... Zaczełam więcej jeśc... Robiłam test ale była jedna kreska a niedawno rozmawiałam z kolezanka która jest w ciązy i powiedziła ze robiła kilka razy test jak juz była w drugim miesiącu ciązy o czym wcale nie wiedziała i tez jej wyszła jedna kreseczka... Piersi jak dotykam to owszem balą a najbardziej sutki... Innych objawów nie mam... Powiedzcie mi czy myślicie ze moge byc w ciązy?? Prosze...

Gość sylwiamiki
Witam. mam nieregularne miesiączki staramy sie z mężem o bob dziś mija 50 dzien cyklu a tu ani slychu ani widu okresu piersi troszke bolą po bokach i lekkie mdlosci pozatym wszystko ok. poczekam jeszcze tydzien i pedze po tescik dodam jeszcze ze jestem tak jakby poddenerwowana wszystko mnie drażni. Mam nadzieje ze to fasolka

Gość krecona1881
hej dziewczyny widzialam wczesniej pytanie na temat bolu plecow ja powinnam miec kres 18.03 i wlasnie od ok 2tygodni bola mnie plecy,piersi sa jakby bardziej zaokralone zgaga i tez chodze czesto do lazienki....w poniedzialek ide po test:)ale czy wlasnie ktoras z was miala bole plecow w poczatkowej ciazy?