Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27

objawy ciązy?

Polecane posty

Gość znalazlam taki fragment
prosze rozwiejcie albo potwierdzcie moje watpliwosci

nic :(

Gość aniaaaaaaaa
Wiem tylko tyle,że biorąc tabletki antykoncepcyjne mozna zajśc w ciąże-niestety tabletki powodują to,że zapłodnione jajeczko nie może zagnieździć się w macicy i nastepuje samoistne poronienie.Chciałabym jeszcze dodać,że kobieta po odtawieniu tabletek jest płodna jak "królik" ;) Niestety nie wiem jak to jest w twoim przypadku.Pozdrawiam.

nik nie moze czy nie chce mi pomóc??

to i ja dołączę do tego atku. Bardzo chciałabym mieć dzidzię i mam straszne obawy że nic z tego nie wyjdzie. Mam nie regularne miesiączki wiec cięzko mi określić w którym dniu cyklu jest owulacja. Aczkolwiek załozyłam iz w między 14-16 powinn nastapic i w ciągu 7 dni od ostatniego współżycia robiłam test i był negatywny (25 dnai cyklu). Czy to może za wczenie?

Gość madzia24
mam pytanie- czy jest możliwe, aby w 10 tygodniu ciąży wynik testu był negatywny- test był robiony wczoraj?? (test 2 razy wykazal wynik negatywny,pierwszy robiłam 2 tyg.temu) i czy jest prawdopodobne być w ciąży mając 2 razy okres po tym jak możliwe, że odszło do zapłodnienia?? jestem troche zmartwiona, ponieważ zrobił mi sie twardy brzuszek, po za tym miałam takie objawy jak senność i wręcz jadłowstręt. bardzo prosze o odpowiedź. pozdrawiam :) :)

Gość nie jest mozliwe

Gość madzia...
ty to masz chyba 15 lat...

Gość madzia24
nie mam 15 lat :( przykro mi się zrobiło, ale coż.....za głupote sie płaci

Gość Madziunia23
WITAM !!! Ja i moj narzeczony staramy sie teraz o bobaska!!!!!!!!!!!! Bardzo chcemy miec dziecko ... Jestem dokladnie trzy miesiace po zabiegu lyzeczkowania, wiec mysle ze to dobry czas na kolejne upragnione malenstwo!!! Wtym tygodniu zrobie test i... wierze mocno ze bede dwie kreski... bylabym w siodmym niebie!!!! pozdrawiam wszystkie kobietki...

Gość edyta19
bardzo bym chciała zajść w ciąże staramy sie z moim partnerem ale jakoś niemozemy.

Gość jola83
12 dni przed spodziewaną miesiączką kochalam sie bez zabezpieczenia 2 razy powinnam lada dzien dostac @ !Zawsze o tej porze pojawialy sie objawy przedmiesiączkowe : ból dolnej częsci brzucha, okropny ból piersi, zle samopoczucie itd..A teraz nic ...czuje że chyba to !Dodam że nigdy sie tak jakoś dziwnie nie czulam jak teraz! Innych objawow nie mam! Pomożcie

Gość ciekawa122
A co z zalozycielka ONA 27?? widze ze zadnych wiesci... My sie z mezem tez staramy o bobasa juz rok i nic z tego... zaczynam pomalu watpic w to ze kiedys sie uda :( Choc jak pisalam ta wypowiedz znow mnie zakulo w brzuchu ale zaloze sie ze to nie ciaza... trzymajcie za nas kciuki moze sie nam w koncu uda...

Gość schizolek
mam pytanie.. w którym tygodniu ma się już JAKIEKOLWIEK objawy?... czy np już w 6tym cokolwiek by było? jakieś mdłości, osłabienie, napuchnięcie/wrażliwość/bolesność piersi?

mi ostatnio okres spóźniał się 5 TYGODNI - bankowo myślałam, że to ciąża, w dzień wizyty do gina, dostałam @, odczekałam i poszłam do lekarza, ciąża to nie była na bank, dlaczego?? gin jednoznacznie nie określił, prawie rok staraliśmy się o dzidzi, straciłam cierpliwość i przebadałam się, jestem na 1 etapie leczenia :( - ale trzymam się, musi być dobrze :) pozdrawiam

Gość misia25
Cześć wszystkim u mnie sprawa wygląda nieco dziwnie zrobiłam test ciążowy wyszły dwie piękne czerwone kreski poszłam do ginekologa a on powiedział mi że nie jest do końca pewny czy jestem w ciązy czy nie powiedział że macice mam nieco powiekszona ale czy to ciąża nie jest pewny kazał mi poczekać 3 tygodnie i zrobić USG ale czy to nie jest dla was dziewne ze test jest pozytywny a ginekolok nic nie może stwierdzić czy któraś z was była w podobnej sytuacji

Jeżeli to bardzo wczesna ciąża to oczywiście że nie powie ci na 100% że to ciąża.Jeśli pójdziesz np w szóstym tygodniu to już prędzej ci coś powie.

Gość madzia_77
Ja tez mam wątpliwości.Z chłopakiem współżyje zabezpieczajac się prezerwatywami(durex) i nie zauważyliśmy żeby jakkolwiek pękała badź przeciekała,ale spóźnia mi się okres,nie wiem dokładnie ile ponieważ nie liczę sobię.W każdym razie nie mam tak regularnych co miesiac zdaje mi się że znowu mi się spóźnia.Nie mam żadnych objawów potwierdzajacych ciąże ale slyszałam ze nie zawsze one występują.Wiem sama że czytajac ten post wyglada na to że niby nie ale to naprawde nie jest takie oczywiste...

Gość madzia_77
Ja tez mam wątpliwości.Z chłopakiem współżyje zabezpieczajac się prezerwatywami(durex) i nie zauważyliśmy żeby jakkolwiek pękała badź przeciekała,ale spóźnia mi się okres,nie wiem dokładnie ile ponieważ nie liczę sobię.W każdym razie nie mam tak regularnych co miesiac zdaje mi się że znowu mi się spóźnia.Nie mam żadnych objawów potwierdzajacych ciąże ale slyszałam ze nie zawsze one występują.Wiem sama że czytajac ten post wyglada na to że niby nie ale to naprawde nie jest takie oczywiste...

Gość kkktttooosssiiiaaa
a ja mam czerwona plamke na majtach. to moze byc ciaza?

Gość dddddddddddddd
prosze powiedzcie mi w ktorym tygodniu mozna wykryc ciaze poprzez usg dopochwowe? bardzo prosze o dopowiedz!

Gość dddddddddddddd
wiem ze to moze byc smieszne ale kochalam sie ostatni raz 2 czy 3 maja, po tym 24 maja dostalam okres, 12 czerwca bylam u ginekologa, Pani doktor robila mi usg dopochwowe (ciazy nie bylo), przepisala mi tab antykoncepcyjne i Lutenyl na torbiel! teraz mam 32 dzien cyklu a okresu nie ma, wiem ze po tym lutenylu moze sie spozniac, czy wiecie cos o tym lutenylu i co ogolnie myslicie o mojej sytuacji, mozecie mnie uspokoic? prosze o rade!

Gość dddddddddddddd
nie ma nikogo kto by mnie uspokoil przed snem?

Gość dddddddddddddd
...............

Gość dddddddddddddd
podtrzymuje

Gość jola83
juz po wszystkim , dostalam okresu , :(