Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabelka

ŚLUZ ŚLUZ śluz

Polecane posty

Gość anabelka

Mam pytanie, jak wygląda śluz w odpowiednich fazach cyklu, a szczególnie przed miesiączką jaki jest, w czasie owulacji jaki? i czy faktycznie w czasie owulacji moze wystąpić lekkie krwawienie, prosze pomozcie, z gory thx:)

Gość fu fu fu
przestan :o

Gość upa
w trakcie owu jest przejrzysty i ciagnący, jak białko kurze, moze pojawic sie odrobina krwi, potem jest sucho az do miesiaczki.

Gość Izuskaaaaaa
ja wlasnie mam mokro az do miesiaczki

Gość hero
wiecie co? U mnie w czasie owulacji śluz jest przejrzysty ale wodnisty(jakby sie lało ze mnie)- nie rozciągliwy- to normalne? Ze nic mi sie nie rozciąga na ileś tam centymetrow? A potem też jest dość wodnisty ale biały. Tylko po miesiączce przez kilka dni mam sucho.

Gość duża mi
Podczas owulacji śluz przypomina białko jaja kurzego-jest śliski, przeźroczysty i da się wyciągać w nitki. Przed okresem śluzu jest sporo, ale jest on biały, nierozciągliwy, może być grudkowaty. Po okresie natomiast kobiety mają dni suche albo minimalnie mokro. Wszystko zależy od kobiety. U mnie to jest tak, że im bardziej biały jest śluz tym bliżej miesiączki. Przed okresem i po okresie oczywiście dni niepłodne:) Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam:)

Gość dsdsds
czyli ostatni dzien okresu jest dniem nieplodnym tak??

zalezy jak dlugie sie ma cykle oraz ktory to dzien... jedne dziewczyny maja okres 4 dni drugie 6... przy krotkich cyklach o wiele latwiej zajsc w ciaze

Gość dsdsds
ja mam nieregularne cykle ale byl to moj 6 dzien