Margherite 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SzyderczaSzlora napisał: Zenada Dlaczego? Jedyny facet który coś rozmawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: Dlaczego? Jedyny facet który coś rozmawia Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 1 godzinę temu @salix a ciebie przygłupia flądro ktoś prosił o zdanie? Jak zwykle pojawiasz się z dupy nie znając kontekstu, ale wtrącić swoje 3 zardzewiałe grosze musisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, SzyderczaSzlora napisał: Serio? Przynajmniej tu, na forum.Jest jeszcze dwóch na krzyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 14 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, SzyderczaSzlora napisał: Jak Szynszyle grzmocil to mu nie przeszkadzało że bezboznie gdzie tam wygrzmocił, please ... pewno raz się spotkali, może przywitali się uściskiem, a ten do dziś nie może przecie przestać się podniecać, ze "dotykał" szynszyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Przynajmniej tu, na forum.Jest jeszcze dwóch na krzyż. Inni pouciekali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzyderczaSzlora 32 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tworki vibe napisał: gdzie tam wygrzmocił, please ... pewno raz się spotkali, może przywitali się uściskiem, a ten do dziś nie może przecie przestać się podniecać, ze "dotykał" szynszyle Wiem. Chyba wiadomo ze Beks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 755 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cold Updraft napisał: @salix a ciebie przygłupia flądro ktoś prosił o zdanie? Jak zwykle pojawiasz się z dupy nie znając kontekstu, ale wtrącić swoje 3 zardzewiałe grosze musisz. Margeritka, wrzucaj emotkę confused Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Cold Updraft napisał: @salix a ciebie przygłupia flądro ktoś prosił o zdanie? Jak zwykle pojawiasz się z dupy nie znając kontekstu, ale wtrącić swoje 3 zardzewiałe grosze musisz. Gino przestań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 69 Napisano 1 godzinę temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 54 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Margherite napisał: Gino przestań Obraziła mnie stronę temu, ale zablokowane. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 58 minut temu Szynszyla to nawet do Pjotera zagadywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 14 Napisano 44 minuty temu 13 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Szynszyla to nawet do Pjotera zagadywała a ty nawet do odleżyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: a ty nawet do odleżyny Nom fajnie się z nim gada dopy spinać nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 41 minut temu Przy ludziach trzeba kij do doopy włożyć bo każdy najmądrzejszy i lepiej w ogóle już nie gadać z nimi bo aż głowa boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 475 Napisano 39 minut temu (edytowany) 20 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Szynszyla to nawet do Pjotera zagadywała Szkoda, że nie ruszył d.upy do niej, bo wiele stracił Ale skoro woli swoją wioskę, to niech tyłka nie zawraca. Stary pryk, a kobiety tu wyzywa. Edytowano 37 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1486 Napisano 31 minut temu 26 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Szynszyla to nawet do Pjotera zagadywała Wiec była z tych fajnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 29 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiec była z tych fajnych. Nvm Pjoter jest taki jakiś lepki dziwny wulgarny nieprzyjemnie się robi też myślałam kiedyś że może ok ale ma zła energię Edytowano 29 minut temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 22 minuty temu Taki wampir jak Lex i Widmo jak ich nie ma to od razu więcej powietrza jest tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 7 Napisano 5 minut temu 38 minut temu, tworki vibe napisał: a ty nawet do odleżyny Ale że zagadywała? Krocze mu wysyłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 7 Napisano 3 minuty temu 17 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Taki wampir jak Lex i Widmo jak ich nie ma to od razu więcej powietrza jest tak Nie puszczaj Bąków w pokoju i wietrz mieszkanie to będziesz mieć czystsze powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach