Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASIADKA

POWRÓT DO STARYCH HITÓW!!!!!!! WPISUJCIE SWOJE DEBEŚCIAKI!!!!

Polecane posty

Gość nieprawda bo mr.vain
spiewal culture beat!!!!!

Gość do jola 13
cholercia sorki masz rację pomerdało mi się, ta kobietafacio to był Culture Club. ale mam sklerosis !

ABBA - Head over Heels, Disillusions, Money, Money, Money Ace of Base - Happy Nation, Living in Danger Haddaway - What is Love Dr Alban - It\'s My Life Los Del Rio - Macarena Alla Pugaczowa - Million alych roz Maryla Rodowicz - Malgoska Kaoma - Lambada Boney M - Rasputin Modern Talking - Cheri, Cheri Lady E-Type - This Is The Way Yaki-Da - I saw you dancing Suzie Quadra i Chris Norman - Stumbling- in Status Quo - You\'re in the Army Now Titiyo - Come Along With Me John Denver - Country Roads Nick Cave i PJ Harvey- Henry Lee Scorpions- Still Loving You The Cranberries - Zombie Gary Moore - Still Got The Blues Bob Marley - No Woman, No Cry

Gość comeon
dzięki za napisanie tytułów i kto to spiewał :) DZIĘKI! :) hehe, powrót do starych czasów :P hmmm, teraz sucham w ogóle innego typu muzy, jzu dawnod osc,a le czasem lubie takie kawałki zapodac, ale to chyba tylko te wyjątki

Gość tykawica
hihi a pamiętacie Petera Andre i Mysterious girl? haha pamiętam że gdzieś tak w podstawówce koleżanki po prostu szalały :P

Witam . Limahl i \"Neverending Story\". Albo Jayson Donovan.Moja siostra miała całą ścianę wylepioną plakatami.:)

Gość comeon
O TAK! NEVERENDING STORY! hehehe, jak sie było dzieciakiem to i aktor sie podobał buehahe, smiac mis ie teraz z tego chce :P

Gość peter andre
peter ander mysterious girl

Gość comeon
do SZANATŃSKI UŚMIECH => ta pisoenka "cotton eye joe" to na pewno była taka złota, wolna, na teledysku dziewczyna myła facetowi głowę, to to było?????????!!!!!!!!! ????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość comeon
DO SZATAŃSKI USMIECH => nie chodziło mi o ten tytuł pisoenki, tylko własnie o jakąs balladę, na klipie była chyba blondynka i myła swojemu facetowi głowe :P dawno bylo nawet nie wiem jak wyglądał ten teledysk dokladnie,bo mała byłam wtedy,ale przez pare lat piosenka nie chciała mnie opuscic, a teraz chce ZNAC TYTUŁ :(

Gość Johnny Repp
Uwaga ! Shakin' Stevens ( zatkało Was, co nie ? ) Robin Gibb - Juliet Tarzan Boy - pamiętacie ? Paul Young Nick Kershaw Paula Abdul Ultravox Falco - masakra !

Lenon - Imagine Lady Pank - Marchewkowe pole AYA RL -Skóra Metallica -One Grace Jones - Strange Queen - Bohemian rapsody Anna Jantar - Tyle słońca Savage - Only you Długo by tak wymieniać ;)

do komeon ten teledysk gdzie babka myje glowe facetow to zespol rednex piosenka wish you were here

Gość comeon
juz wiem przejrzałam cały net w poszukiwaniu tego :P inaczej brzmi niz kilka lat temu sie zdziwiłam hehehe od biedy moze byc chociaz to o 99% w inną stronę od moich tzw. klimatów :P next the beściak: FALCO - OUT OF THE DARK !!!

Gość comeon
madame - może właśnie Sybilla...

ja mam nagrana stara wersje i klip bede miala niedlugo jak chcesz to ci wysle ale dopiero w poniedzialek chcialam pomoc do comeon

Gość comeon
kaciaa a czego klip i wersję? Bo Sybilli to ja mam 3 wersje ale klipu niestety nie :( A jeslu bedziesz miała to oczywiscie ze chce, jelsi oczywiscie mozesz pomóc, pzodrowionka dla Ciebie! :*

Nie chciałabym się wymądrzać ,ale na palcach jednej ręki ,zliczyc można ambitne kawałki ,ktore raczyliście wspomnieć. Coż ....ponoc kazdy sucha muzyki na jaką zasługuje :D i jeszcze raz potwierdza się poziom intelektualny tago forum.:p

Gość Facet23.
Coma,a czy Ty masz prawo do nieomylności ? Może jeszcze będziesz oceniać jaki ubiór jest tandetny a jaki nie ? Uhhh,jak nie lubię tego typu osób.

Gość new kids on the block
step by step. Szalałam za nimi. Ściany zaklejone plakatami. Płacz na koncertach (w telewizji). Najbardziej kocchałam Jordana Knigt'a - do dziś pamiętam. Ech to były czasy.....

Facet 23--->przeczytaj uważnie co napisałeś. Czy oby napewno ,to chciałeś napisać?:D

A czy ktoś pamięta piosenke Eddiego Granta \"Give me hope Joanna\"... Wujek mi to śpiewał zawsze bo jestem Aśka:D...uwielbiałam ten kawałek. Niestety za czasów mojej wczesnej młodości (3-7 rok życia) królowały takie zespoły jak np.Modern talking, albo Papa Dance. Monaliza- to był swego czasu hicior. I jeszcze Roxette:D...ale to już trochę później

Gość Wiki Dajło
Ta kobita ma rację! Kicz przeplata się tu z tandetą,gdzie np. Floydzi,gdzie np. Stonsi??? Gdzieś na półkach pewnie.Po co się zatem oburzać ???

no jestem pod wrazeniem Wiki Dajło. Uwielbiam The Wall .

Wiki Dajlo, Coma Jasne, ze Floydzi czy Stonesi są wspaniali. Jednak jak już wspominać stare hiciory...to trzeba być dokładnym. Gdy miałam 4 lata nie słuchałam Floydów, tylko tego co było wtedy w telewizji najczęściej puszczane. Tak już działa kultura masowa :D

Gość A co powiecie na to
Michael Jackson - Billie Jean Annie Lennox - Love Song for a Vampire Aventura - Obsession Bad Boys Blue - You're a Woman Black Box - Ride On Time Blondie - Heart of Glass Bob Marley - Iron Lion Zion Boney M - Bahama Mama Boney M - Ma Baker Buggles - Video Killed The Radio Star CC Catch - Cause you are young Chris Isaak - Wicked Game Cutting crew - died in your arms Cyndi Lauper - Girl Just Wanna Have Fun Desireles - Voyage Voyage Eagles - Hotel California Elton John - I'm Still Standing Eurythmics - Here comes the rain again Eurythmics - There Must Be An Angel Everything But The Girl - Missing Fancy - Flames Of Love Gloria Gaynor - I Will Survive Gypsy Kings - Volare Halls and oates - out of touch CC Catch - I can lose my heart tonight Jan Hammer - Crockett's Theme La Bouche - Be My Lover Laura Branigan - Self Control Madonna - La Isla Bonita Madonna - Like A Prayer Madonna - Who's That Girl Martika - Toy Soldiers Mel & Kim - Respectable Michael Jackson - Smooth Criminal Mr Big - Wild World Paola & Chiara - Vamos A Bailar Pet Shop Boys - Always on my mind Phil Collins - Another Day In Paradise Phil Collins - I Wish it Would Rain Down Phil Collins - In The Air Tonight Donna Summers - Hot Stuff Queen - You don't fool me Righeira - Vamos A La Playa Rod Stewart - Some Guys Have All The Luck Shakin´ Stevens - Cry Just A Little Bit Starship - Nothing's gonna stop us now Talk Talk - It's My Life The Film - Can you trust me Tina Turner - Simply the Best Toto - Africa UB40 - Red Red Wine Uno - Tora Tora Tora Van Halen - Can't Stop Loving You Various - Don't Get Me Wrong Village People - YMCA Z tą muzyką impreza nie moze się nie udać :)

Gość Gdańsk 1970
Coma ,witaj w clubie."The Wall" -sam miod.A co powiesz na :The Division Bell"?:D ładnie brzmią te dzwony:D:D