Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASIADKA

POWRÓT DO STARYCH HITÓW!!!!!!! WPISUJCIE SWOJE DEBEŚCIAKI!!!!

Polecane posty

cos mi na muzg padlo bo zapomnialem wymienic a powinienem wymienic na pierwszym miejscu Stanislawa Grzesiuka i wszystko co spiewal

Dzem i metalica oraz ich upodobanie do whisky. Już wiem co ich łączy to sa hity super

IRA \"moj dom\" z tej garazowej Metallowcow to wole \"turn the page\" dla mnie swietne

wlasnie przypomniala mi sie .... Sabrina i jej piosenka ktora leciala jakos tak \"boys boys boys ...\" dodam ze jej video czynilo dywersje w wojsku i na nic sie tu zdala wojskowa kawa z bromem

Sabrina i Sandra te dwie jakoś ciągle mi się myliły. Wolałam Sinead O\'Connor

Sinead ma dobry glos. Te inne to chala, teraz mi sie przypominaja rumunskie Cheeky Girls ;)

na tamte czasy to były sławne prawie takie jak Limahl:D

o tak, limahl bozyszcze uczennic ;) dla mnie czas cos zjesc i spac, dobranoc :)

a szczególnie jego fryzura robiła furrorę;-). Na mnie też już pora. Od jutra mam dwa etaty w jednym. szczałka

Gość twisst
"Kawiarenki" I.Jarocka "Kocha sie raz" I.Jarocka "Zabawa podmiejska" Szczepanik "Moj pierwszy bal" ?????

Gość klama
the best is: SAVAGE- only you

Gość opopopo
edyta geppert-kocham cię życie

Gość opopopo
New Kids On The Block- step by step

Gość hej hej
pamiętacie zespół HEY ??

Gość Cycylka
To teraz ja napiszę, jakie hiciory pamiętam sprzed lat. Starzy mieli szpulowy magnetofon - to był wtedy wypas, a na taśmie: Pet Shop Boys "It's a sin" Europe "Final Countdown" Sabrina " Boys boys" Lady pank "Mniej niż zero" Lombard "Szklana pogoda" A pamiętacie: "Biełyje rozy", na wszystkich dyskotekach + Top One i "biały miś" hihihi Dr. Alban - "It's my life"! Popieram, ale to już późniejsze czasy, Ace of Base "all that she wants", Modern Talking... A zna ktoś piosenkę "Little Russian"? Dr. Zhivago?? To był hit! Stare dobre czasy. Pozdrawiam rówieśników :-))))

Gość dobre dobre
Morrisey "Every day is like Sunday" - jakos tak Może z innej beczki (pierwsze lata posiadania MTV- lata 90te) Samantha Fox Roxette "It must have been love" The Cure "Friday" Army of Lover (kicz straszliwy) Erasure (dwóch homo podobno) Pet shop Boys (też cos w tym kierunku:) ) Beloved (nagość i biel dominują na ekranie) Faith No more - królował wtedy utwór "Easy" Aerosmith "Living on the Edge" (wtedy zakochałam się w Edwardzie Furlongu-patrz teledysk:) ) EMF "Unbelievable" (obecnie słyszymy ta pieśń w reklamie Lecha- z basenem) ... Jak sobie przypomnę to wpadne. Fajny topik. jestem cholernie sentymentalna :D

Moim ukochanym starym przebojem jest Dance me to the end of love - Leonarda Cohena ach ten Jego sexi głos ... Mariano Italiano ja mam te \"super\" hity Fasolek jak chcesz to Ci pożyczę ;-)

Gość Bulanda
"Góralu czy ci nie żal"

Do Mariano Italiano A mi się podobał ten kawałek, który śpiewałeś, gdy Stefan ci przygrywał na grzebieniu. To twoje uwodzicielskie, mętne spojrzenie spaniela... To dopiero klasyka!

Gość ołłłłłł jeaaa
fasolki :D:D:D

Gość Jacksonka
oczywiscie wszystkie no moze prawie, piosenki Jacksona min. Bad Beat It Dirty Diana Earth Song Remember the time Thriller itd. :) a i jeszcze swietna piosenka \"Zakazany owoc\" Antkowiaka :)

Gość ela straciłaś przyjaciela
bailando bailando bailando bajlanda ~!!!!!! szukam do ściągniecia lalala bajlandao bajlandos !!!!!!!!!! na 1 duskotece puścili bajlandos i zabawa była udana do rana ~!!!!!!!!!!!!!!

Gość dwudziestojednolatka
jak dla mnie ELVIS PRESLEY

Gość DRS
Rednex - Wish you were here Rednex - Hold me for a while to dwie świene pioseki i teledyski ;-)

Gość do to było łoże w kolorze
czerwonym, to wykonuje Sztywny Pal Azji

What\'s Up For non Blondes, no i mój ukochany \"Lily Was here\". Poza tym przypomnieliście moją młodość... wiele dyskotek nastolatki, wiele hiciorów tanecznych... Aż mi się łezka zakręciła... ze śmiechu i nie tylko. Brakuje mi tu tylko polskiej muzy: no ludziska zapomneiliśmy o Autobiografii, Nie płacz Ewka, Jolka, Jolka, Niech Zyje Bal, Psalm stojących w kolejce, Przeżyj to sam

Gość Gdynia1965
Republika - Obcy Astronom Dire Straits - Brother in arms Culture Club - Do you really want to hurt me Faction Factory - Feels like Heaven George Michael - Careless Wispers Madness - Our house Men at Work - Midnight Man The Stranglers - Midnight summer dream Oddział Zamknięty - Obudź się Duran Duran - wilde boys