Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edit27

upławy a ciąża

Polecane posty

Gość Kala24
Witam, miesiączka spóźnia mi się dziesiąty dzień, cały czas mam takie dziwnie uczucir, jakby upławy, bezbawrwne i bezzapachowe, dziwnie się czuję, często mam zgagę (z tym, że to ponoć występuje później więc się tym nie sugeruję). Czy to może być ciąża?

Gość jolka14
czesc wam wszystkim jestem nowa ale nie w ciazy i napisze tylko raz te nie ktore dziewczyny powinny sie leczyc tylko nie u ginekologa a na psychiatrii.A wasz jezyk jest bardzo piekny wy nie powinyscie byc nigdy matkami bo nie umiecie docenic wielu wartosci zyciowych.pozdrawiam

Gość pimolka
MAM BIAŁAWE DOŚĆ GĘSTE UPŁAWY.Z TESTU KRWI WYSZŁO ŻE JRSTEM WE WCZESNEJ CIĄŻY.DO GINEKOLOGA IDĘ JUTRO ALE JUŻ MAM SCHIZY BO WCZEŚNIEJ PORONIŁAM 2 RAZY.I JESZCZE TE UPŁAWY.CO TO MOŻE BYĆ?

Gość jdtfjh
jak niektore z was beda matkami to wpolczuje tym dzieciom qurwa wy nic nie wiecie o ciazy ani jej przebiegu poczytajcie lepiej jakies ciekawe ksiazki qretynki doslownie :)))

Gość EUREKA 30
ty chyba tez nie zawiele wiesz skoro tu zaglądasz . HE , HE

Gość EUREKA 30
A TAK APROPO GRETYNKO Z TWOIM SŁOWNICTWEM TEŻ WSPÓŁCZUJE TWOIM PRZYSZŁYM DZIECIOM , NAPEWNO WIELE SIE NAUCZĄ.

Gość majka782
Ja jestem w 3 tc i też mam upławy dużo! Białe takie bez zapachu, słyszałam że to normalne wiec narazie się nie przejmuje cieszę sie ciaża, a do lekarza ide dopiero w poniedzałek moze on bedzie wiedzał czy to tak powinno być :)

Gość landryna8215
hej Mamuśki.Jestem teraz w 33tyg,całą ciąże leżę niestety w łóżku na zmianę ze szpitalem :( Obecnie mam zagrząający wczesny poród.Mam upławy przez całą ciążę,czasami z "normalnych"zmieniały one kolor na żółtawe i lekko grudkowate,ale bez zapachu.Obecnie mają zabarwienie lekko zielone.Zawsze dostawałam od mojej doktor PIMAFUCIN i teraz też,ale to pomaga na kilka dni i powraca.Miała tak któraś?Do tego mam ciągle kłucia w dole brzucha(nasilające się)Czy to mogą być skurcze przepowiadające?Dodam,że to moje 3podejście do ciąży

Gość monia8804
landryna radzila bym ci lekarza zmienic zielonkawe uplawy nie swiadcza dobrze tak samo jak brazowe i z krwia jedz i sprawdz to jak najszybciej mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

Gość monia88
co to za gowniary na tym forum pisza my tu o powaznych tematach a gowniara wyskakuje ze co 3 miesiace w ciaze zachodzi hahhahahha szlak mnie trafia jak czytam te posty opamietajcie sie ludzie

Gość landryna8215
Monia,już jestem z Moja Malutką w domu,urodziła się w końcu 36 tyg.Jest Maleńka,ale zdrowiutka.A na upławy dali mi w szpitalu inne globulki i pomogo>

Gość guśka3
Siemanko! Jestem w 5 tc. pojawiły mi sie upławy w kolorze różowym czy ktoś wie co to jest?

Gość Mal(w)viinaa
Witam dziewczny:) też byłam nie tak całkiem dawno w ciąży.. I miałam upławy.. Bywały różne, pamięta na początku ciąży były lekko zabarwione takie jakby jasno brązowe.. To było tak na początkach ciąży. W późniejszym etapie ciąży w 2 i 3 trymestsze upławy również mi towarzyszyły.. Ale już nie były takie ciemne później. Miałam dni kiedy upławy były większe i takie dni w których nie były tak bardzo dokuczliwe. Kobietki najlepiej kiedy mamy jakie kolwiek obawy w ciąży należy powiedzieć o tym lekarzowi prowadzącemu. Każda z nas inaczej przechodzi cały okres ciąży..

Gość anuska05
anuska05 Witam Biore ta bletki Rivegidon od półtora roku.Nic mi wcześniej nie było.Od jakiegos tygodnia mam dziwne uczucie.Dwa tygodnie temu miałam krwawienie z odstawienia w tym czasie to miało być jednak ciut bardziej skąpe.Ale od tygodnia mam dziwne wzdęcia, boli mnie podbrzusze ale to u mnie normalne bo boli mnie po okresie i mam lekkie mdłości i mam wodnite uplawy ktorych jest znaczna ilosc.Dlatego zastanawiam sie czy moge brac pod uwage ciąże??? tabletki biore regularnie, nie bralam w tym czasie zadnych antybiotykow ani czegos co moze oslabiac ich skutecznosc.nie wiem co sie dzieje.może jakiś niedożyt jelit ?? dodam jeszcze że wieczorami strasznie kłuje mnie w lewym jajniku.Prosze o pomoc!!!

Gość anuska05
anuska05 Witam Biore ta bletki Rivegidon od półtora roku.Nic mi wcześniej nie było.Od jakiegos tygodnia mam dziwne uczucie.Dwa tygodnie temu miałam krwawienie z odstawienia w tym czasie to miało być jednak ciut bardziej skąpe.Ale od tygodnia mam dziwne wzdęcia, boli mnie podbrzusze ale to u mnie normalne bo boli mnie po okresie i mam lekkie mdłości i mam wodnite uplawy ktorych jest znaczna ilosc.Dlatego zastanawiam sie czy moge brac pod uwage ciąże??? tabletki biore regularnie, nie bralam w tym czasie zadnych antybiotykow ani czegos co moze oslabiac ich skutecznosc.nie wiem co sie dzieje.może jakiś niedożyt jelit ?? dodam jeszcze że wieczorami strasznie kłuje mnie w lewym jajniku.Prosze o pomoc!!!

Gość bezowy plyn
Kurde nie wiem czy się bać czy co?? Nic mnie nie boli, tak troszku się mi puściło takiego śluzu...

Gość bezowy plyn
Kurde nie wiem czy się bać czy co?? Nic mnie nie boli, tak troszku się mi puściło takiego śluzu... Jestem w 8 tygodniu biorę duphaston 3x1 wizyta w poniedziałek leżę od momentu jak zobaczylam na wkladce sluz

Gość bezowy plyn
up

Gość bezowy plyn
up

Gość lusi99
Gdy u mnie pojawiły się obfite upławy w ciąży bardzo mnie to zaniepokoiło,ale ginekolog powiedział że nie mam się czym martwić bo to normalne.Zalecił tylko bym przez 7 dni stosowała priobiotyk invag który działa szybko i jest bezpieczny dla matki i dziecka.Faktycznie po jego zastosowaniu moje upławy ustąpiły