Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Jak wasze świąteczne porządki

Polecane posty

Jeż sobie z każdego tutaj lekką i niegroźną bekę ciśnie, przypomnę, że ramol Libed robi to samo, ale już w znacznie bardziej chamski i brutalny sposób 😉

2 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

a czemu mnie nie hejtujesz właściwie? Bo podobno wszystkie inne hejtujesz 24/7 jak tylko wejdą na forum

Wy same się hejtujecie ja nie wnikam.

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Wy same się hejtujecie ja nie wnikam.

Ok, rozumiem, nie chcesz mi już dokładać. A jednak masz dobre serduszko 😜

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Może obie ćpają przed Świetami.

Nie zapędzajmy się. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Nie zapędzajmy się. 

Napewno odstaje normy, zresztą  sporo.

Jakby była bardzo bogata przyszykowała jakąś paczkę dla bezdomnych albo na cele charytatywne.

34 minuty temu, Baba napisał:

Dobrze się w nich gotuje i smaży. Nic nie przywiera, idealne na kuchenkę gazową, indukcyjną. Zamówiłam 3 większe i mogę je do śmierci użytkować 😜 

Kwiatków nie kupuję.  Boję się, że zbyt zimno i nawet transport może im zaszkodzić. No chyyyba, że z przeceny i nie będzie mi żal, że zmarniał po 2 tygodniach.

Z jeden większy w sumie też byłby mi się przydał bo dno jednego wygląda tak sobie... mam indukcję. Jeśli aż tak długo wytrzymują to faktycznie bardzo dobry zakup. : ) 

Niektóre paczki z heatpackiem wysyłają... jest ryzyko, ale z drugiej strony nie wszystkie rośliny są dostępne w sklepach stacjonarnych. 

Ciekawe jaka dotrze... bo na stronce monstera tak wyglądała (przykładowe zdj).

https://ibb.co/CpqXMHCQ

7 minut temu, Fifofa napisał:

Napewno odstaje normy, zresztą  sporo.

Jakby była bardzo bogata przyszykowała jakąś paczkę dla bezdomnych albo na cele charytatywne.

Zaczynasz być tak samo podły jak one.

Wystarczy minuta żeby zrobić przelew na dowolne konto. W każdym sklepie są pojemniki, kartony i co tam chcesz żeby zostawić produkty dla biednych. Nie wiesz czy tego nie zrobiła.  Jak się systematycznie dba o porządek w domu, nie trzeba wylewać ósmych porów przed świętami. Pierogów na kolację wigilijną też lepić nie trzeba 5 dni przed. 

Co do jeża, Elci i innych użytkowniczek w podobnej sytuacji które kiedyś spotkało coś podobnego czyli polowanie na czarownice... współczuję. Nie mogą sobie normalnie posiedzieć i popisać tylko zawsze muszą mieć za plecami kogoś kto skomentuje... 

• Like 5
  • Thanks 1

5 minut temu, yeya napisał:

Z jeden większy w sumie też byłby mi się przydał bo dno jednego wygląda tak sobie... mam indukcję. Jeśli aż tak długo wytrzymują to faktycznie bardzo dobry zakup. : ) 

Niektóre paczki z heatpackiem wysyłają... jest ryzyko, ale z drugiej strony nie wszystkie rośliny są dostępne w sklepach stacjonarnych. 

Ciekawe jaka dotrze... bo na stronce monstera tak wyglądała (przykładowe zdj).

To prawda. W marketach  spożywczych mają zazwyczaj kilka gatunków. Tych najbardziej popularnych. 

Wiesz gdzie u mnie jest duży wybór? W Obi.

1 minutę temu, yeya napisał:

Co do jeża, Elci i innych użytkowniczek w podobnej sytuacji które kiedyś spotkało coś podobnego czyli polowanie na czarownice... współczuję. Nie mogą sobie normalnie posiedzieć i popisać tylko zawsze muszą mieć za plecami kogoś kto skomentuje... 

Trzeba było myśleć nad swoich zachowaniem. Takie akcje nie przejdą bez echa.

Przed chwilą, Baba napisał:

To prawda. W marketach  spożywczych mają zazwyczaj kilka gatunków. Tych najbardziej popularnych. 

Wiesz gdzie u mnie jest duży wybór? W Obi.

W mieście to tak można sobie pojeździć po sklepach... na wsi mamy Dino też spoko

4 minuty temu, yeya napisał:

Idzie się przyzwyczaic, inaczej dawno już bym uciekła z tego miejsca.

Edytowano przez Еlciаа

2 minuty temu, yeya napisał:

W mieście to tak można sobie pojeździć po sklepach... na wsi mamy Dino też spoko

No tak. Zapomniałam, że masz mniejszy wybór sklepów. 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Można, do wszystkiego można przywyknąć... ale tak nie powinno być.

25 minut temu, Get Out napisał:

Wątpię w tą beke, bo my zawsze lubimy się wygłupiać i dla kogoś z boku kto ma kijka w dupce może to być różnie odbierane. 😆

To sobie wątp ja nie nie mam zamiaru wnikać w wasze dialogi i ci palcem pokazywać. 

24 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał:

Dokładnie, cała ja 😁 zapytaj Szynszyle, ona ci potwierdzi, normalnie mój sobowtór 😜

Wiedziałam że się ucieszysz. 😂

22 minuty temu, Baba napisał:

A jaką masz piosenkę dla "swojego teamu", za  wyśmiewane i obgadywanie Jeżowej? 

Można to było zrobić na priv, a tak kolejny raz mogliśmy zobaczyć kto jaki jest 🙂 

A ty masz jakąś misję robienia uciśnionych albo świętych krów z osób, którym wcale się krzywda nie dzieje? Poza tym chyba nie sądzisz, że wchodzimy na forum po to, żeby o jeżowej gadać na priv.😏 Jak ktoś publicznie milutko pierdzi, a na privie obrabia dupę to dopiero jest totalny fałsz, chyba niechcący pokazałaś właśnie jaka jesteś radząc poruszać wątki innych osób na priv żeby broń boże nie mogły się odnieść do tego co się o nich mówi. Kolejny raz zobaczyliśmy kto jaki jest.😏

• Like 2

Przed chwilą, Baba napisał:

No tak. Zapomniałam, że masz mniejszy wybór sklepów. 

Nom : ) z Biedronki też mam kilka ładnych roślin... tanie i wcale nie chore.

powinniscie mi zazdroscic takiej matki jak elcia, ja to nawet wudki nie musze pic i jestem non stop najeebany a wszystko dzieki temu ze w ciazy walila tanie wina, tak samo z papieroskami

1 minutę temu, yeya napisał:

Można, do wszystkiego można przywyknąć... ale tak nie powinno być.

Nie powinno ale jakbym brała do siebie to co tutaj piszą to bym wyladowała w psychiatryku w krótkim czasie. 

Nikt mnie tu nie poznał za żywo że tak powiem dlatego spływa po mnie opinia z forum.

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Dlaczego mamy się godzić na to?  Nie może być tak, że forum dla wszystkich jest zdominowane przez osoby 🤔 nieżyczliwe?

Nie będę przeklinać bo tatko zakazał 😜 

1 minutę temu, salix napisał:

To sobie wątp ja nie nie mam zamiaru wnikać w wasze dialogi i ci palcem pokazywać. 

A ty masz jakąś misję robienia uciśnionych albo świętych krów z osób, którym wcale się krzywda nie dzieje? Poza tym chyba nie sądzisz, że wchodzimy na forum po to, żeby o jeżowej gadać na priv.😏 Jak ktoś publicznie milutko pierdzi, a na privie obrabia dupę to dopiero jest totalny fałsz, chyba niechcący pokazałaś właśnie jaka jesteś radząc poruszać wątki innych osób na priv żeby broń boże nie mogły się odnieść do tego co się o nich mówi. Kolejny raz zobaczyliśmy kto jaki jest.😏

Kłamiesz perfidnie skoro  wtrącasz się w dodatku stosując tanie manipulacje i twierdzisz że nie masz zamiaru wnikać w czyjeś dialogi. Słabo. 😆

elcia ma po 3 dzieciach cycki az do kolan i moze w lato nimi wachlowac siebie sama i innych jak slon uszami 

4 minuty temu, Baba napisał:

Dlaczego mamy się godzić na to?  Nie może być tak, że forum dla wszystkich jest zdominowane przez osoby 🤔 nieżyczliwe?

Bo skuteczną metodę obrała aż się znudzicie, a gdyby reagowała z zaangażowaniem , to tylko napędzało by inbe.

Edytowano przez Get Out

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Nie powinno ale jakbym brała do siebie to co tutaj piszą to bym wyladowała w psychiatryku w krótkim czasie. 

Nikt mnie tu nie poznał za żywo że tak powiem dlatego spływa po mnie opinia z forum.

No tak nie do końca spływa. Przypomina mi się sprostowanie pewniej osoby.

3 minuty temu, Baba napisał:

No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz, Możesz jedynie dac do ignora.

14 minut temu, Baba napisał:

Zaczynasz być tak samo podły jak one.

Ty serio wyjeżdżasz z podłością, ty która się wyrywasz do opiniowania innych rodzin czym pokazujesz, że jakiekolwiek granice zwykłej przyzwoitość są ci całkowicie obce naprawdę mówisz o podłości? 😂

• Thanks 1

16 minut temu, yeya napisał:

Diana jak zawsze masz rację

Edytowano przez suse

5 minut temu, Baba napisał:

Jak łysa i ta jej druga przydoopaska hejtują Elzbiete to ci nie przeszkadza bo ci lezą w tyłek 🤣🤣🤣

• Like 1

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

No tak nie do końca spływa. Przypomina mi się sprostowanie pewniej osoby.

Pomimo ze mnie przeprosiłeś to nie cytuj mnie podły dupku.

• Haha 1

7 minut temu, Get Out napisał:

Kłamiesz perfidnie skoro  wtrącasz się w dodatku stosując tanie manipulacje i twierdzisz że nie masz zamiaru wnikać w czyjeś dialogi. Słabo. 😆

Ja am w d...,  w jakim tonie i o czym wy gadacie  po prostu rzuciło mi się w oczy i tyle. Jak widać, nie tylko ja to zauważyłam więc pewnie coś jest na rzeczy. 

4 minuty temu, salix napisał:

Możecie "zobaczyć" więcej.

Każda osoba z forum może teraz napisać z kim plotkuję i obgaduję innych 🤣 A może ktoś ma mojego e-maila lub numer telefonu 🤣 

A wy jaką macie misję do spełnienia? Skąd to przekonanie, że na forum piszą idioci, którym trzeba pokazać kto zły, a kto dobry?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się