Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /she85/

problem,dziewczyny pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość /she85/

hej dziewczyny,mam problem,otoz zaczelam brac tabsy mercilon,piersze opakowanie,juz 7 tabletka, niestety zaraz po okresie pojawilo mi sie plamienie i az do tej pory,wiec ze tak moze byc,ale mam zamiar juz zaczac sie kochac z chlopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia i stad to pytanie....czy wy jak macie plamienie to kochacie sie wtedy??? nie wystepuje jakis dyskomfort??? tzn,czy jego ''maly'' sie nie zabrudzil,no i czy wy mowiliscie o tym,ze macie wlasnie plamienia....? bo ja nie co zobic w tej sutyacji,a to juz jutro sie z nim widze.....pomozcie,z gory dziekuje

Gość a moze chcesz kupic mercilon

Gość a ile razem
jestescie?

Gość Perfect Woman
Hmm...To dopiero 7 dzien. To moze byc przeceiz koncowka okresu i plamienie spowodowane wlasnie nim. Poczekaj jeszcz troszke, twoj organizm dopiero przyzwyczaja sie...ja tez tak mialam. Okres, nawet dlzuszy niz zwykle, a pozniej jeszcze jakies plamienia po...ale na szczescie to ustalo. Pozdarwiam.

Gość /she85/
a jakie to ma znaczenie ile razem jestesmy...?

Gość a ile razem
no bo nie rozumiem dlaczego nie chcesz mu powiedziec ze masz plamienia, wstydzisz sie go czy co?przeciez to normalna sprawa i chyba sami powinniscie pogadac o tym czy chcecie sie wtedy kochac....

Gość /she85/
ja sie chce tylko dowiedziec czy nie bedzie jakiegos dyskomfortu,to niewielkie plamienia,no i moge jeszcze z kilka dni potrwac,wiec nie wiem co zrobic z tym plamieniem:( bedzie mi glupio jak on cos zauwazy:(:(

Gość a ile razem
aaa tam dlaczego ma Ci byc glupio...wlasnie dlatego pytalam ile razem jestescie :) ale jak masz czuc jakis dyskomfort to lepiej zaczekajcie

Gość /she85/
jestesm z nim juz wystarczajaco dlugo,abym to juz mogla mu powiedziec,ale to jest dla mnie wstydliwe, licze ze jednak niczego nie zauwazy.......i dlatego sie chcialam dowiedziec,czy podczas wspolzycia to jest jakos zauwazalne.....

Gość a ile razem
ok rozumiem :) ale niestety nie wiem czy jest to zauwazalne, sama dzisiaj zaczynam brac tabletki pierwszy raz (yasmine). A Ty jakie bierzesz?

Gość /she85/
mercilon :) a o czekaniu to nie ma mowy,bo juz wytrzymac nie moge :P

Gość a ile razem
hehe to dzialaj dziewczyno! a nie sie przejmujesz :P tez mam ochote a moj tygrysek taaak daleko buu

Gość /she85/
no moj tez daleko,ale jutro to bardzo bardzo blisko:) gdyby ktras z dziewczyn umialabym odpowiedziec na moje pytanie to z gory dzieki,czekam

Gość Perfect Woman
Ja tez zaczynam dopiero brac tabletki. Wg mnie to powinno minac za pare dni, duzo dziewczyn tu na fforum pisalo o plamieniu. Nawet na tabletkach pisze z tego co pamietam, ze takowe moga wystapic. Jak sie czujecie pio waszych tabletkach. Widze ze nie zanizaja wam libido? Bo po moich to strednio mam ochote..."doskonala antykoncepcja"..ehh... Pozdrawiam cieplutko.

Gość microsoft office
ee, tam - mi sie zadne libido nie zmniejsza a moze wrecz przeciwnie!!??!! do autorki tematu - to naprawde tylko i wylacznie od ciebie zalezy czy bedziecie czuli jakiks dyskomfort czy nie./ jak podejdziesz do tego stresowo to jasne ze przyjemnosc bedzie mniejsza a wieksze nerwy... a szkoda by bylo, prawda?? :> ja tez mam wlasnie okres i nawet wlasnie sie obudzilam dzis u boku mojego lubego. a za godzinke idziemy na basen (tu stwierdze na boku ze tampaxy sa wynalazkiem geniusza;p). i kiedy mamy ochote sie powiedzmy ze poprzytulac.... to sie przytulamy. a kiedy nie - to nie. ot cala bajka :]