Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_divine_

WŁOCHY!!!!

Polecane posty

hej ja też jade do włoch w sierpniu . Pierwszy tydzień będę zwiedzać a w drugi wypoczywać na kalabri i w związku z tym mam pytanie czy ktoś tam był i wie jak tam jest?

Gość //łączenie tematów//
Kalabria- włochy! 18:30 jasta hej wybieram się na wakacje do włoch a dokładnie na kalabrie i interesuje mnie czy ktoś może wie coś o tem miejscu z własnych doświatczeń lub innych ? 18:32 lollola ej piekne miejsce, skaliste, wysokie wybrzeze, makia srodziemnomorska, z tym ze obecnie panuja tam ogromne upaly i pozary, zalecam wybrac sie we wrzesniu 18:34 jasta dzięki ale już mam wykupione na 18 sierpnia . Dokładnie to będę w miejscowości bratico no i troche mam obawy bo w necie różnych rzeczy się naczytałam. 18:36 lollola ej tak? a jakich konkretnie?? ja w samej kalabrii nie bylam, tzn tylko przejazdem w drodze na Sycylie, ale widoki zapieraja dech w piersiach, jedno z piekniejszych miejsc Wloch, chociaz w zasadzie cale sa cudne 18:37 lollola ej hmmm 18 sierpnia to chyba jeszcze upal nie zelzeje, ale bryz morska powinna zlagodzic temp

Mam jechac do Sermide , ktos tam był jak tam jest , macie zdiecia, najlepiej z grudnia

szukam ludzi polaków w Sermide Włochy, jak tam jest bo mam tam jechac, macie jakies , fotki,morze z grudnia bo była tam moja loleżanka. PA Dziewczyny

Gość LDV
Fanom prawdziwie włoskiego stylu polecam profil http://ldv.pinger.pl/ gdzie można znaleźc bardzo dużo fajnych ciekawostek. No a już 3 października niepowtarzalna i megaekskluzywna włoska impreza w Wawie!

Gość Bywalczyniii
Ja byłam na wycieczce O Sole Mio! z Rainbow Tours, która np. omijała Rzym i Watykan i opierała się głównie na zwiedzaniu południa, które jest jednak nieco cieplejsze niż północ i ma taki swoisty klimacik :) Włochy mi się niesamowicie spodobały, być może zw względu na fajny program wycieczki, ale też Włosi są niesamowici :) Tacy wyluzowani kompletnie. Zamieszkać tam - nie, ale pobyć jakiś czas - z miłą chęcią :) Tydzień intensywnego zwiedzania, koniecznie należy wziąć ze sobą wygodne buty - sandały, ale sportowe z dobrą podeszwą i do tego adidasy. Można wziąć też jakieś ładne, przydadzą się na wieczorne wyjścia. Co do make-upu - jeśli już to tylko lekki - tak jak w Polsce.

Gość gość
Weź parasol. Aktualnie jest już zimno i pada.

Jeśli chodzi o wyjazd do Włoch to polecam szczególnie zimę. A dokładniej wyjazd na narty do Włoch. Piękne tereny, malownicze stoki, na narty-wlochy.pl znajdziecie fajny region dla siebie.

Włochy na narty oczywiście są super i pewnie nic się w tej kwestii długo nie zmieni. Jeśli ktoś szuka ciekawej alternatywy to polecam pojeździć nie we włoskich Alpach tylko na Sycylii. ze względu na egozotykę i piękne widoki można pojeździć na nartach... w okolicy wulkanu Etna! Więcej informacji o tym w artykule: https://sycylia.pl/wycieczka-na-etne/