aniaaa24 0 Napisano Sierpień 12, 2005 slyszalam ze B6 i magnez? wiecie cos na ten temat? zapomnialam sie spytac gina i mnie to teraz dreczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też tak słyszałam Napisano Sierpień 12, 2005 ale sama o wit. B6 zapominam:( dobrze, że czasem piję magnez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa24 0 Napisano Sierpień 12, 2005 no coz trzeba sie chyba wybrac do apteki i cos takiego znalezc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wit B kompeks Napisano Sierpień 13, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wit B kompleks Napisano Sierpień 13, 2005 miało być:P Czyli zestaw wit z grupy B typu-B1, B2, B6, B12... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwas foliowy Napisano Sierpień 13, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kguly Napisano Sierpień 14, 2005 kwas foliowy bierze sie wtedy gdy odstawiasz pigułki i chcesz zajsc w ciaze mi lekarz polecił: falvit,raz na tydzien pol tabletki polopiryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eda2 0 Napisano Sierpień 15, 2005 A po co ta polopiryna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bijou 0 Napisano Sierpień 15, 2005 ja slyszalam ze tabletki tak jak kawa \"wyciagaja\" z organizmu magnez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach