Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwiazdeczka00

wirtualna znajomość..

Polecane posty

Gadam z chłopakiem przez gg. Świetnie się rozmumiemy, On mówi, że uwielbia ze mna gadać i prosi o spotkanie w realu... Niestety - On ma dziewczynę, a poza tym to już się znamy i to od małego, tylko On o tym nic nie wie... Co mam robić dalej...?? :(

Właśnie o to chodzi. Kontakty w sieci są niesamowicie wygenerowane, co nie wpływa zdrowo na późniejszy ewentualny rozwój znajomości. Wiem co mówię.

Gość hmmm a nie napisalas
czy cos do niego czujesz i czy specjalnie do niego zagadalas na gg wiedząc ze to on???tzn. czy sprowokowalas te znajomosc?? skoro chce sie spotkac w realu a Ty go znasz to powinnas tez przweidziec o co mu chodzi???o przyjazn, czy o przelotny sex??bo skoro ma dziewczyne.... lepiej uwazaj z tym flirtem...

Próbowałaś(/eś)... Ale ja teraz nie wiem, co miałabym zrobić... Poradzisz mi coś, bo tego, co było już nie cofnę, zresztą nawet bym nie chciała... :(

odpowiadam: czuję - zafascynowanie napewno, ale czy coś więcej... Nie wiem... Zagadałam do Niego wiedząc, że to On... A dziewczynę ma od tygodnia...

a jak dlugo z nim na tym gg rozmawialas?? wczesniej niz sobie znalazl dziewczyne?? Moze pogadaj z nim jeszcze troche, poczekaj, nie podejmuj jeszcze zadnych decyzji. Acha! czy on jako koles z gg powiedzial Ci ze ma dziewczyne??bo to tez istotne?? czy Ty to wiesz tylko dlatego bo go znasz??

Gość kicia_
lubie być ruchana w dupe

Gadam z Nim od ponad miesiąca, więc zaczęłam kiedy jeszcze był wolny... Powiedział to na gg, dlatego, że Go za język ciągnęła, bo wiedziałam to jako ja rzeczywista. On na początku omijał temat, ale potem napisał, że ma dziewczynę... :( Ale teraz nadal jest dla mnie słodki...:) poza tym od października studia w innym mieście - dość daleko, więc i tak nie będą razem. Zapraszał mnie nawet na gg do siebie, jak wyjedzie...

ona wyjedzie czy on??

nie mow hop!! znam pary ktore sa ze soba baaaardzo dlugo pomimo odleglosci....tez kiedys nie wierzylam w zwiazek na odleglosc ale zmienilam zdanie. MOja kumpela np. zaczela chodzic z facetem a on po miesiacu wyjechal do pracy do Anglii i do teraz sa razem, czyli juz1,5 roku. Moim zdaniem powinnas byc z nim szczera, bo i tak bedziesz sie musiala ujawnic a on moze byc na Ciebie zly nie pomyslalas o tym???BO jakby patrzec na to z jego strony to wyciełaś mu numer...:0

ja bym na Twoim miejscu spróbował sie umówić. Żyje sie tylko raz wiec po co tracic czas na zastanawianie sie. Tym bardziej ze ma dziewczyne od tygodnia wiec moze to tylko cos krótkiego, moze nic głębokiego. Problemem jest to ze znacie sie od dziecka. Wiec kwestia kiedy mu to wyznac. Czy na gg czy na spotkaniu Cie pozna. Ja uwazam ze szczerosć jest najwazniejsza wiec.........zrobisz jak bedziesz chciała.

no numer numerem... Ja o tym cały czas myślę... Już mnie głowa od tego boli :( Wiem, że razem nie będą bo mi to powiedział na gg. Poza tym zaprosił mnie do siebie, tam gdzie będzie studiować. Więc ja śmiechem, żartem, spytałam, czy już żadnych połówek mieć wtedy nie będzie, a On na to, że nie... Nie potrafię Mu powiedzieć prawdy... Zresztą i tak jest juz chyba za późno... :( buuuuuuuuuuuuuu

nie jest za poźno!!!!!!!! szczerość, szczerość, szczerość............wiem ze to trudne ale z wiekiem zdasz sobie sprawe ze to najwazniejsze. każdy to docenia.

Gość myśląca o życiu
Powiedz mu kim jesteś bo to niezbyt uczciwe co robisz.

wolałbym sie dowiedziec przez gg, a nie w Realu:) byłbym rozczarowany i zły. zaufanie trudno odbudowac a jak na starcie juz sie zaczyna kręcic to raczej falstart

no wlasnie mnei sie tez wydaje ze juz jest troszeczke za pozno... Jest jeszcze jedna kwestia - jak mu to powiedziec...bo musisz to zrobic, albo...zakonczyc stanowczo pogaduchy na gg i zaczal dzialac w realnym swiecie:) Chodzi o to, zeby on sie nie poczul rozczarowany, albo nie opowiedzial Waszym wspolnym znajomym jak go zalatwilas...wiesz trzeba o wszystkim pomyslec. Wez pod uwage wszystkie plusy i minusy, wypisz sobie na kartce, albo w myslach rozne opcje i sprobuj przewidziec jak sie potoczą poszczegolne scenariusze. To czasami pomaga uwierz mi:) Na poczatku mozesz go wybadac, zrobic sobie grunt piszac np. "ciekawe co bys zrobil gdyby sie okazalo, ze znamy sie lepiej niz przypuszczasz"/ "co by bylo gdybym byla dziewczyna z sasiedniego bloku" itp. :)