Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

pomozcie mi wybrac dobra prostownice

Polecane posty

Gość Little_Tiny
również zastanawiam się nad VIDAL SASSOON miała któraś prostownice tej firmy?

Gość beatgirl
hej:) mam do sprzedania prostownice Efalock flat maxx! :) informacje pod albo gg: 4017812

Gość prosta
Mam prostownice Vidal Sassoon. Plusy - poręczna, wygodne prostowanie, lśniące włosy, przystępna cena (ok. 100 zl), obrotowy kabelek. Minusy - szarpie włosy (ale nie jestem pewna czy to dlatego, ze tak ma, czy skutek upadku z wysokości - plytki nie układają się teraz idealnie ale są lekko przesunięte). Jest to moja pierwsza prostownica więc nie mam porównania... :/

Gość alfabetagama
ja mam remingtona za 119.zajebista.rozgrzewa sie w 10s.tak mocno ze ja wylaczam i dopiero prostuje wlosy.

hej mam do sprzedania prostowniecę hej mam do sprzedania prostownice ramington. prostownica jest nowiutka na gwarancji,Do moich króciutkich włosów niestety sie nie przyda,a dostałam ja w prezencie kilka dni temu. +ceramiczne płytki +max temperatura 220 +pokrowiec zdaje mi sie że to ta sama o której mówi alfabetagama

hej mam do sprzedania prostow hej mam do sprzedania prostownice ramington. prostownica jest nowiutka na gwarancji,Do moich króciutkich włosów niestety sie nie przyda,a dostałam ja w prezencie kilka dni temu. +ceramiczne płytki +max temperatura 220 +pokrowiec zdaje mi sie ze to ta sama o której mówi alfabetagama

Chcąc widzieć dobre efekty prostowania, trzeba się jednak liczyć z tym, że więcej taka dobra prostownica będzie kosztowała. Myślę, że warto się porozglądać po sklepach, sprawdzić promocje - czasem zdarza się tak, że w niektórych miejscach maja naprawdę fajne obniżki. W kazdym razie droższa prostownica, na pewno będzie lepsza.

Gość szuszka
Bo w końcu płaci się za jakość, prawda? W końcu jeśli często prostuje się włosy to trzeba się nastawić na to,że mogą być bardzo zniszczone. Dlatego warto zainwestować w dobrą prostownicę, która ten problem wyeliminuje. Dobrze wybrać w pełni profesjonalny sprzęt http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html

Gość papusia
Posiadam świetną Prostownice ceramiczną Wigo 57 mm. Dzięki ceramicznej powłoce prostownica jest delikatniejsza dla włosów. Bardzo szybko i dokładnie prostuje się nią włosy, nie pali końcówek, nagrzewa się w zawrotnym tempie. Dzięki niej włosy się nie odkręcają i nie puszą. Włosy są bardziej błyszczące i jedwabiste. Po0siada Przewód 3 m umożliwiający swobodne poruszanie się. PROSTOWNICA była zakupiona kilka miesięcy temu stan jej jest BARDZO DOBRY SPRAWNA W100% TAKA SAMA NA ALLEGRO 125zł u mnie dużo taniej!!!!ZAPRASZAM mogę jeszcze zejść z ceny!!!PISAĆ

Gość kamil^^
która prostownica jest lepsza i mniej zawodna BABYLISS ST95E cz Hair Goddess Special Edition Black ??

Gość kfldkvdj
http://allegro.pl/prostownica-remington-s1051-dvd-prostuj-i-krec-i1461545292.html ja kupiłam taka na allegro(u tego sprzedawcy ). Prostownica jest świetna, doskonale prostuje, szybko sie nagrzewa. dodatkowym atutem jest mozliwosc krecenia loków. szczerze polecam. Jeszcze rok temu uzywałam zwyklej prostownicy z mpm product za 50 zl i tez wydawala mi sie dobra, ale majac ta z remingtona moge powiedziec ze nie miala do niej startu. wiem od kolezanek ze te prostownice po 200 zl i wiecej babyliss czy jakies tam inne sa bardzo dobre ale ta jest wystarczająca do codziennego uzytkowania.

Gość Paulina1987
Rzeczywiście fajna.. myślicie, że lepiej wybrać tę co poleca koleżanka wyżej czy lepiej dołożyć 80zł do tej co ja wybrałam?

Moim zdaniem najważniejsze jest, aby kupić prostownicę w profesjonalnym sklepie fryzjerskim. Ja często zaglądam do kalamis.pl ponieważ wiem, że maja tam sprawdzone artykuły, które nie niszczą włosów. Nie ma sensu kupować prostownicy w supermarkecie, ponieważ istnieje prawdopodobieństwo, że będzie ona jedynie niszczyć włosy.

ja bym proponowała kupić prostownice , której używa się w profesjonalnych salonach fryzjerskich, dzięki temu będziesz miała pewność, że nie poniszczy Ci włosów i nie będziesz musiała długo prostować, dobrym sklepem z tego typu rzeczami jest kalamis.pl tam na pewno znajdziesz dobrą prostownicę w dobrej cenie

Gość angie900
Od jakiegos czasu jestem posiadaczka prostownicy remington s9500 ni polecam nie jestem zadowolonna z niej:( zaden efekt za takie pieniadze, placi sie tutaj jedynie za wyglad . plusy-nie nagrzewaja sie koncowki i nie szarpie włosow.bez efektu:(

Gość www.hairworld.pl
Odwiedź sklep internetowy www.hairworld.pl gdzie ja znalazłam wiele przydatnych w domu i salonie sprzętów do stylizacji włosów. A co najważniejsze firma ta należy do uczestników programu rzetelna firma dzięki czemu mamy pewność profesjonalnej, bezpiecznej i rzetelnej obsługi

ja uważam, że takie rzeczy jak prostownica, to najlepiej kupować jednak w sklepach fryzjerskich, ma się pewność, że te urządzenia są dobrej jakości, ponieważ w atkich sklepach zaopatrują się salony fruzjerskie, jedną z najlepszych marek jest Sculp można kupić prostownice tej marki np w sklepi kalamis

Gość tururutum1c
dziewczyny, skoro prostownica ma 75 wat to do jakiem temperatury ona sie nagrzewa?