Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

pomozcie mi wybrac dobra prostownice

Polecane posty

Gość kicia no
weź Ty juz lepiej kup te prostownice. Jak sama widzisz jest sporo dobrych, z doswiadczenia wiem ze az tak sie nie roznia. Juz wiesz czego unikac, wybieraj :D

Gość hejka hejka
a to faktycznie, lepsza będzie szersza. Czytałam kiedyś wypowiedzi dziewczyn, które miały trudne do ułożenia i kręcone włosy i faktycznie zachwalały tą master. Więc teraz pozostało ci chyba zdecydować się na master albo champ, moim zdaniem powinnas się też dowiedzieć, czy ta champ ma ściągane te grzebyczki, bo ja kiedyś miałam z grzebyczkami prostownice, to bardzo mi przeszkadzały, wcale nie czesały, a wręcz plątały włosy. Jeśli te grzebyczki są ściągane to weź tą champ, szerokość płytek taka jak w master a zawsze dodatkowo grzebyczki :)

Gość kicia187
do hejka hejka:)chyba sie jednak zdecyduje na Efalock flat champ..

Grzebyczki w champie sa zdejmowane gg tej pani z allegro to 5165821 ja juz zamowilam champa u niej POZDRAWIAM:)

Gość plum plum
Kicia, do sklepu marsz!;-)

Gość kicia187
odswiezam!

Juz dostalam prostownice:D i wyprobowalam:p jeszcze nigdy nie mialam tak prostych wloskow ijak blyszcza:)

Gość kicia187
do anecik 15 mozesz mi podac swoj numer gg przeslij mi na mojego emaila jak mozesz :kicia187@op.pl ja wlasnie zamowilam flata champa ale bede miala go dopiero w czwartek,bo nie maja srebrnych a ja chccialam wlasnie wtym kolorku:) czekam na twoj email z numerem gg :)bo juz sie nie moge doczekac..!!musimy pogadac

Gość kicia187
juz sie nie moge doczekac swojego cudenka!!

Gość kicia187
Efalock flat champ moj numer 1 !naprawde super prostuje moje wlosy sa proste jak druty!!polecam goraco

Gość Madzia.a
Dziewczyny, ja mam do sprzedania prostownice do włosów Efalock Flat Champ. Więcej informacji pod e-mailem ada-83@o2.pl

Gość kalila
GHD to najlepsza prostownica na swiecie!

Gość MOoniSska
Moim zdaniem wszystko zależy od włosów i środków jakie używasz. Kupiłam sobie ostatnio prostownice ceramiczną WIGO ( tą mniejszą ) za ok 140 zł. bo taką poleciła mi moja fryzjerka. Jak ona mi prostowała to włosy trzymały sie do następnego umycia tzn. ok 3 dni a teraz jak sobie sama prostuje to nie trzymają mi nawet dnia ( lepiej jest ogólnie jak ktoś Ci prostuje włosy bo sama nie dasz rady dokładnie ich np. z tyłu wyprostować ) Fryzjerka mojej koleżanki powiedziała że najlepsze są prostownice MATRIXA ale niestety kosztują ponad 250 zł. Nie polecam ich bo nigdy nie używałam ale z tego co mówią moje koleżanki jest świetna. Ale samo prostowanie nie wystarczy trzeba też używać odpowiednich środków. Najlepsze są także MATRIXa ale nistety też drogie. Ja używam mnóstwo odżywek bez i ze spłukiwaniem np. SUNSILK (także dobry do włosów jest jedwab dzięki któremu włosy są miekkie i lśniące ;PP ) Można zastosować także trwała prostującą dzięki której włosy się tak nie kręcą ale jednak trzeba czasami przejechac po nich prostonicą ;PP .... Ja prostuje włosy juz ok 2 lata przez co niestety śa suche zniszczone i wypadaja ;/;/ Nie wiem jaka będzie dla Ciebie najlepsza prostownica czy WIGO czy MATRIXa musisz poradzić się swojej fryzjerki co ona uważa i poszukać je sobie np. na allegro gdyz są tam tańsze prostownice niż w sklepie ;PP ;)) pozdro i buzka ! :**

Gość munia000
witaj mam do sprzedania prostownicę efalock flat master, bardzo chwalona i używana przez fryzjerów. Jeśli chciałabyś się dowiedziec więcej zajrzyj na stronkę na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=219819859

A ja pracuje w sklepie agd i wypróbowałam większość prostownic ze sklepu, i najlepsza jest REMINGTONA ma powłokę z potrójną warstwą ceramika teflon a na wierzchu pokryta jest materiałem, ma regulację temperatury i cudownie prostuje włosy, pozdrawiam

Ja odradzam prostownicę WIGO. Posiadam ta szerszą Prostownica spełnia swoja rolę ok roku. Póżniej pękają ceramiczne płytki, które nie spełniają już swojej roli do tego chaczą włosy i ciężko się prostuje. Imorter z Warszawy nie prowadzi naprawy pozagwarancyjnej a z tego co się orientowałm to taka wymiana kosztowała ok 100 zł. Znam 4 osoby którym stało się dokładnie to samo. Myślę, że warto zainwestować w inną prostownicę bo kupując juz tak drogą prostownice chyba każdy liczy się ze na najbliże 3-4 lata będzie mu służyła.

Gość aaddeellaa
najlepsze sa remingtona oraz fryzjerska : wahl cutek ( na allegro za ok.140zł ) ja mam z romixa za 45 zł ale jest swietna . mam włosy podatne , używam odżywek do prostowania włosów , wiec mi ich nie niszczy . tez polecam :)

ja mam brauna za 230 zl z jonizacją, nabłyszczaczem włosów i ceramicznymi płytkami i jest rewelacyjna :) polecam, czasem lepiej jest dołóżyć i mieć lepsza :)

mam pytanie? czy dobra prostownica zalezy od mocy? mam prostownice ktora ma 75 watt, jednakze ostatnio prostowalam wlosy prostownica wahl gutec ktora ma jedynie 30 W a efekt byl o niebo lepszy i wlosy pozostaly dlugo proste

Gość __martyna__
ja tez mam problem z wybraniem prostownicy...ozwazam kupno prostownicy "concept" U2 1230. mia ktos ja z was? a moze wie ktos czy jest dobra? i do jakich wloskow tzn np bardzo kreconych... jeszcze dodam ze max temperaturke ma 200 a wat 176 czy jakos tak jak myslicie bedzie dobra?

Gość lalilunia
Witam... chciałabym napisać coś dla dziewczyn rozpoczynających swą przygodę z prostowaniem.jakieś 5 lat temu dostałam swoją pierwszą prostownicę (remington) tak bardzo podobałam się sobie w wyprostowanych włosach że robiłam to niemal codziennie i tak kiedy moje prostownica sie spaliła odkryłam że po umyciu i wysuszeniu moje włosy wyglądają jak szczotka ryżowa,niewiele myśląc pobiegłam po nową prostownicę (zwykłą z hali w Auchan) prostowałam i prostowałam i było fajnie do momentu kiedy zauważyłam że moje włosy nie rosną ?! poszłam zapytać mojej fryzjerki co jest,a ona wytłumaczyła mi jak prostownica fantastycznie kruszy moje końcówki ;( wtedy posanowiłam nie prostować włosów prostownicą lecz suszarką babyliss z taką specjalną prostująca nakładką (do kupienia w electro world) fajna sprawa,ale długo to trwa a nie zawsze masz pół godziny na zabawę przed lustrem a efekt gładkich włosów utrzymywał się maxymalnie 10 godz. wtedy fryzjerka powiedziała mi kup prostownicę bo to fajna rzecz ale jak najdroższą bo im droższa prostownica tym mniej niszczy włosy i że zawsze !!!! należy użyć coś(pianka,żel,krem) co ochrania włosy przed wysoką temperaturą ,kupiłam wiec \"ghd\" boskie urządzenie robiące loki prostujące podkręcające ale tez o ogromnej cenie 90 funtów w zł około 500zł.Teraz mogę wyjść z domu tylko po wysuszeniu i nie straszę ludzi lwią grzywą.Pamiętajcie żeby nie wpaść w błędne koło używania prostownicy bo bardzo trudno (i kosztownie) doprowadzić potem włosy do jakiegoś wyglądu.pozdrawiam .Lalka

Gość edyta81
cześć, mogę sprowadzić prostownicę GHD MK4 absolutna nowość w bardzo korzystnej cenie. Proszę o kontakt na maila. edyta.be@o2.pl

Gość zanetka
Hej. Mam długie, sięgające do pół pleców i gęste włosy. Doradzcie mi jaką prostownice powinnam wybrać. Słyszałam, że te z Babylissa sa dobre.

ja mam prostownice Braun satin hair z funkcja jonizacji. jestem z niej bardzo zadowolona :) kosztowała okolo 200 zł :) ale warto było. dodatkowo uzywam srodków do prostowania włosów firmy Tresemme.

Gość ja mam zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
remingtona za 99 zl, i priostuje super nawet na 2 dzien tylko lekko przejade koncowki a juz sa prosciutkie

Gość elisss
witam czy możecie mi pomóc w wyborze prostownicy zastanawiam sie nad ceramiczna WHALT CUTEK a turmalinową VIDAL SASSOON?? jak myślicie ktora z nich jets lepsza???? z góry dzieki

Gość Zuzka88
A ja sie wciaz zastanawiam nad EFALOCK flat master. Sa rozne opinie, w sumie glownie dobre, ale przeciez nie wiem jak bedzie sie sprawowala na moich wlosach. A sprzedawca na allegro nie przyjmuje zwrotow=/ Wiem, wiem, temat EFALOCK'a byl juz wielkokrotnie poruszany=P Ale nadal sie waham... Nie jestem pewna w 100%.

Gość Ewuu
A co myłśicie o VIDAL SASSOON. Ja potrzebuje prostowanicy, ktora nagrzewa sie przynajmniej na 200 stopni, poniewaz mam bardzo krecone wlosy i ciezko je prostowac. Teraz mam philips'a. Jest on dobry do prostpwania lekkich fal i malych loczkow, a nie nadaje sie do moich włosow :( Proszę o pomoc!!

Gość kossaka
ghd-wysoka cena=wysoka jakosc. najlepsza prostownica jakiej kiedykolwiek uzywałam.działa cuda, wyprostuje najbardziej krecone włosy.efekt jest swietny i utrzymuje sie bardzo dlugo:)