Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

pomozcie mi wybrac dobra prostownice

Polecane posty

Kicia, dostałaś już mojego e-maila? Napisz do mnie, a spróbuje ci pomóc wybrać prostownicę!

Gość kicia187
odswiezam Eurolok najlepsza prostwnica!

Gość sloneczna*
sorki ze nie odpowiadalam, juz jestem :) Widze, ze Madzia Ci pomogla. To prawda, ze miedzy prostownica za 50 zl a ta za 200 jest ogromna roznica. Chocby w predkosci prostowania. Z moja stara prostownica trwalo to pol godziny, a nowa prostuje w 10 minut! Efekt trzyma sie dluzej i wlosy wygladaja super.. no i sie tak nie niszcza. Polecam kupowanie np. na allegro, bo ceny sa nizsze niz w sklepach. Ja mam prostownice Efalock, kupiona za ok. 200 zl. Jest genialna! Bardzo dobra jest tez Babyliss Pro. Moja kolezanka ma taka, do wlosow suchych lub mokrych. Jest bardzo poreczna i prostuje swietnie. Godna uwagi jest tez prostownica Wigo. Wszystkie kosztuja niestety troche wiecej niz napisalas :( Ale na allegro mozna upolowac dobra cene.

Gość kobietka***
philips-ceramiczna kosztuje około 150zł,szybko się nagrzewa,lekka i poręczna Wczesniej miałam Holdena-bez porównania

Gość sloneczna*
A co do Philipsa... Ja odradzam. Czytalam juz niestety niejedna opinie na temat prostownic tej firmy. Czesto zdarzaja sie felerne egzemplarze, lamiace sie, niszczace. Chyba na wizazu sa recenzje prostownic Philipsa?

Gość kobietka***
widocznie mój egzemplarz jest w porządku :)

Gość sloneczna*
Gość polska krowka
Polecam Babyliss ceramiczna, ok. 120 zl. Nagrzewa sie w minute i dobrze prostuje.

Gość kicia187
ja juz chyba wiem jaka kupie efalocka tylko niejestem do konca pewna czy flat master czy flat champ:)hmmm bo o flat champie malo wiem to jest nowy model i malo osob sie wypowiedzialo na tym wizazu ,ale za to mam pewnosc ze ceramika z plytek nie bedzie schodzic tak jak ponoc w przypadku innych o raz flat master tez ponoc szfankuje..:(pozdrawiam!!cieplutko

-->kicia187 mamy ten sam dylemat.... Ja tez zastanawiam sie nad efalockiem flat master lub flat champ. Cena flat champa jest nie wiele wyzsza od tej drugiej a zapobiega elektryzowaniu sie podobno a ja mam z tym problem. Niepokoilo mnie takze ze ma mala moc tylko 36V ale wyzej ktos pisal ze nie nalezy sie tym kierowac moze ma racje:p Moze razem podejmiemy decyzje???? POZDRAWIAM :)

Gość babs
a slyszalyscie o GHD?? to jest najlepsza prostownica na zachodzie. bije wszystkie inne

Gość kicia187
wlasnie Anecika ta malo moc ...tylko 36 wat ...niby nie zalezy od mocy ale czy to prawda ..:)fajnie ze nie jestem sama ztym problemem:)..hmmm a kto nam pomoze go rozwiazac??piszcie!!:)pozdrawiam

Gość kicia187
babs nie slyszalam..ale jak sie popsuje to co jak pojade do stanow :D:Dzeby wymieniac ja wole sprawdzone prostownice a nie jakies zachodnie...

Gość kicia187
piszcie piszcie!!poki mam kase zaoszczedzona bo jak wydam to nie bedzie dylematu:D:D:Dhehehe

Zapomnialas tylko dodac, ze prostownice ghd uzywane sa raczej w salonach, bo cena przecietna dziewczyne powali na nogi - ok. 600 zl.

Gość kicia187
polska krowka tyle to bym nawet nie dala chocby byla ze zlota:)wystarczy mi jakas za 200 220zl:)tylko dylemat flat master czy flam champ??

Gość kicia187
odswiezam!!!

Nie dziwie Ci sie, ale niestety w sprawie wybranej przez Ciebie marki nie doradze ani nie odradze, bo uzywam urzadzenia innej firmy.

Gość kicia187
polska krowka oki ide cos zjesc :)moze ktos sie zjawi i mi doradzi....bo juzzzzzz nie wiem co mam zrobic czemu ludzie tak rzadko mi odpusja,,,na moj topik hm:(

Gość kicia187
Sloneczna*a masz jakiego Efalocka/fkat master czy flat champ?hmmm pozdrawia rybka:*

mialo byc 36W:p rozmawialam z pewna pania ktora sprzedaje na allegro efalocki (bardzo mila jak juz bede kupowac to u niej) powiedziala mi ze moc decyduje tylko o czasie nagrzewania sie prostownicy, flat champ nagrzewa sie do temp. 200C tak samo jak flat master, tylko w 60s, a nie jak flat master w kilkanascie sekund. Mowila jeszcze ze prostowala wlosy jedna i druga prostownica i efekt byl tak samo dobry tylko ze ona nie ma elektryzujacych sie wlosow. Flat champ ma jeszcze zdejmowany grzebyk, a z doswiadczenia wiem ze to jest potrzebne, wszesniej musialam rozczesywac kazde pasmo wlosow przed wyprostowniem, moze te jony beda jeszcze cos dawac:) a i wiem ze ma plytki pelnoceramiczne, a roznica w cenie na allegro to teraz ok. 20zł takze nie wiele mysle ze mozna skusic sie na flat champa.... Kombinowalam wczesniej jeszcze zeby znajomi kupili mi sprzet w Niemczech bo tam jest tanszy ale jakby cos nawalilo to z gwarancji nici...... Chcesz to moge podac namiary na te sprzedawczynie z allegro POZDRAWIAM:)

Gość sloneczna*
kicia, wybierz Efalocka Flat Master :) Sama wiesz, że jest sprawdzona, profesjonalna, na sto procent nie zawiedzie. Po prostu nie znam osoby, która by na nią w jakikolwiek sposób narzekala.

Gość Moniii
Witam, dziewczyny! Rowniez planuje jak najszybciej nabyc prostownice. Tez pomyslalam o tym, ze prostownica Efalock, ktora chcialabym kupic moze byc w Niemczech tansza. Wlasnie tu jestem, wiec... powinnam skorzystac? Na stronie Efalocka znalazlam cztery adresy punktow w miescie w ktorym jestem wspolpracujacych z ta firma. Nie wiem czy sie orientujecie w tym temacie, czy to znaczy ze tylko tam moge kupic ta prostownice, a moze znajde ja tez w innych sklepach z urzadzeniami elektr.? Zycze udanych wyborow, mnie on dopiero czeka:)

Gość kicia187
do slonecznej*hmmm naprawde nie mam pojecia ktora wybrac..piszesz ,ze jednak flat master jest lepszy...hmm naprawde nie wiem ale strasznie kusi mnie ten flat champ skoro jak wczesniej Anecik pisala ze jej fryzjerka mowila ze nie ma roznicy w prostowaniu tylko nagrzewa sie troszkie dluzej..;)kilkanascie skeund..mi to nie robic roznicy.A tu mam pewnosc ze mi zadna ceramika nie bedzie schodzic..bo sa z pelnej ceramiki..wiec........jeszcze mam troszkie czasu do zakupu ale juz niedlugo bede musiala wiedziec co kupie.!!:):):)pozdrawiam sloneczna i anecike:)wspoltowarzyszke mojego problemu:)buziaczki kochane piszcie...jaka decyzje podejmiecie i co kupujecie..Nadal czekam na nowe opinie w sprawie Efalocka Flat mastera no i tego nowego cacka:]flat Champa:)

Gość kicia187
do Anecik 15 podaj namiary na ta babeczke z allegro:)pozdrowka sounko:)

Gość hejka hejka
dziewczyny ja mam efalock flat finger i też jestem zadowolona, a o tym champie nie słyszałam

Gość hejka hejka
aaaa teraz przeczytałam na allegro o champie, jak na moje oko to wersja master tyle,że z grzebykami. Słuchajcie ja mam tą flat finger i jestem z niej baardzo zadowolona,jest ona trochę węższa od master i champ,ale dzięki temu łatwiej mi prostowac,tzn mogę prostować bliżej skóry głowy i w ogóle wydaje mi się poręzniejsza, dodatkowo ma wywiniete płytki, więc można prostować, lub wywijać końcówki. Jeśli chodzi o flat master to też się naczytałam wiele wiele pozytywnych opini, bo sama kilka miesięcy temu szukałam prostownicy, wybór padł na flat finger. Kupowałam z allegro, mogę polecić uczciwą osobę. Jakby co, to jest pod nr gg 2530593

Gość hejka hejka
ej pomyliłam sie, ja jestem pod 2530593, a tamta dziewczyna co sprzedaje, to nie wiem jaki ma gg, znam jedynie jej maila

Gość kicia187
flat fingier slyszalam ,ze tez jest bardzo dobry lae nie na moje wlsoy jesli ktos ma krotsze badz cienkie wlosy to jest naprawde dobry ale przy moich grubych falowanyc to sobie moze nie poradzic:)pozdruffka