Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rem

szukam pięknej kobiety z intercity odra 15.8.05 wrocław - warszawa

Polecane posty

wsiadła w poznaniu, wysiadła na centralnym. ok. 1,7 m wzrostu, średniej długości kasztanowe włosy. ubrana na czarno, tylko sweter miała z szarym akcentami. wiek powyżej 30. była nieziemsko ładna, więc całą drogę się na nią gapiłem. nie zagadywałem bo nie byliśmy sami w przedziale (to by było zbyt pi ękne, co nie?) pociąg miał kilkadziesiąt minut spóźnienia więc w warszawie był ok. 23.00. nie jestem żadnym psychopatą (wiem - każdy psychopata tak mówi). kończe studia na dobrej uczelni ekonomicznej. nie mam dzieci, żony, dziewczyny, kurde nawet kota nie mam. prosze o pomoc w znalezieniu tej pięknej kobiety bo nie mogę przez nią spać!

sluchaj nie mnoz topiku tylko odświeżaj ten a poza tym jest taka strona w Wawie gdzie mozna sie oglosic jak sie kogos szuka

moglby podac mail,a le on chyba nie oczekuje pomocy - te facety jakies niekumate w dzisiejszych czasach :( pomóc sobie nie dadzą :(

wpisuj co wiesz, jak się upewnie, że to o nią chodzi to podam nawet numer domofonu

Gość 01110001
nie szukaj mnie jestem mezatka :)

rem -> ja nic nie wiem, ja wiem, ze gdyby facet się na mnie gapil to bym go jakos osmielila w taki sposób,ze nawet by się nie kapnął,że to ja stworzylam pretekst dlaczego za nią nie polazłeś????????

01110001: w niczym mi to nie przeszkadza, mam coś do Ciebie a nie do twojego męża;) co zatem czytałaś w pociągu?

ale ty dupa jesteś: malo ze czytala książkę i mozna bylo zagdac...ech... faceci to są tak pewni swego, ze myślą, że każda jego a potem się okazuje, że przegapiają okazję wlasnie dlatego,ze ich baby na maxa rozpieściły leząc im w łapy. Bardzo Ci tak dobrze!

Gość kasztanowa
czyżby chodziło o mnie??? to niewiarygodne,ale ja też zwróciłam na Ciebie uwagę;)

nie mogłem za nią iść bo niestety musiałem pogrążyć się w czeluściach pragi północ, dzielnicy dla prawdziwych mężczyzn zresztą jak by to wyglądało? wyszedłbym na psychopatę... łatwo Ci mówić, kobieta dużo starsza ode mnie, nie byliśmy sami, ja też zbytnio nie mam doświadczeń w zagadywaniu, jeden fałszywy ruch i byłoby po mnie:(

Gość szkoda
najgorsze jest to, że miałes ja w zasiegu reki, a nie gdzieś dostrzegłes ją w tlumie, przez szybę itp. Takich sytuacji, szans sie nie marnuje! No dobra, nie bede Cie już dobijać. I tak jesteś w kiepskim nastroju.

Gość adriannnnna
ja kiedy widzę, ze obserwuje mnie facet, udaję, ze go nie widzę a potem sie ulatniam. Musi byc bardzo śmiały, aby mnie poderwać

jeszcze nie śpię, ale ja mam skarbnicę pomysłów co zrobić, mozna np.dać jej swój numer na kartce i napisac, ze dajesz, bo nie śmiesz jej prosisz o jej numer, ale chcialbys ja jeszcze zobaczyć. Ale dupa z ciebie:(ile Ty masz lat?

sama jestem taką osobą, do której nikt na ulicy nie zagadał [EMPiK się nie liczy], bo zawsze się śpieszyła. Tu nawet elementu pośpiechu nie było. Paradoks. Śpij dobrze. Dobranoc wszystkim niedopieszczonym uwiklanym w niedoszle romanse autobusowo-pociągowe.

Gość do słotkiejkodki
kochana, ja widzę, że Ty masz ostrą chrapkę na Mr.Rema;) Może więc znajdzie ocieszenie w Twoich ramionach...;)

Gość slodka i niedopieszczona
hej, co z tym wątkiem - taka romantyczna sprawa :( czyzby Autor zaspał???

miała na sobie czarne spodnie, buty na wysokim obcasie (również czarne), złoty łańcuszek, torebke (czarną;) z napisem \"twój styl\". naprawdę nikt nie kojarzy?

Gość pani z intercity
chyba o mnie chodzi, ale ja mam męza.

Gość do rem
na co Ci stara baba? nie mozesz znaleźć sobie kogoś w swoim wieku?