Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piki pika

jak to jest z tymi GUMKAMI ???

Polecane posty

Gość pika pika
no ja wlasnie slyszalam ze unimile i pepino zawodza a o reszcie same calkiem dobre opinie.Ale mysle ze to zalezy od tego gdzie gumki kupujemy i czy umie sie je zakladac.

Gość to ja 8666666
ja przez pol roku z chloapkeim uzywalismy durexy exstra safe i ani razu nie pekly!! i nie zgadzam sie z niektorymi tu ze durexy sa na male penisy bo moj chloapk ma 18 cm wiec napewno nie maly ! teraz nie uzywamy gumek bo biore tabletki anty ale napoczatku jak zaczynalam z tabletkami to kupowalismy najtansze gumy i tez ani razu nie pekly . acha najlepeiej oczywiscie kupowac w aptece tam najpewniej !

Gość pika pika
no wlasnie...pewnie w tym tkwi sekret

Gość on22
Ja kupilem w aptece a i tak pękły a mianowicie durexy extra cienkie to te fioletowe, ale przy ostrym seksie. Teraz uzywam zielonych standard i sa super niezawodne jak narazie. I nie sluchacjcie wypowiedzi ze sa za krótkie mam 18 cm i sa idealne jak dla mnie a unimile tez pekaja mi raz pekla dlatego uzywam durexów. Poprsotu niektore sa pechowe stad sie bierze 96% skutecznosci gumek jakby nie było.

Gość gość
Umća umća pękła gumcia.

Gość gość
Używamy prezerwatyw (różnych durexa) od 3 lat, razem z obserwacją cyklu.Jak dotąd pękła jedna (na samym początku stosunku), a jedna się zsunęła.Trzeba zawsze pamiętać, że członek po wytrysku zmniejsza swoją objętość.I pamiętać, by wtedy przytrzymać prezerwatywę na miejscu.