Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastusia

Pieprzyki

Polecane posty

Gość greta1130
Hej mam pyt. do Polki ja teżmam ten sam proble możemy sięwymienić zdjęciami i pogadaćna ten temat napisz na e-m@ila jula1130@autograf.pl

Hej! Ja miałam pieprzyk prawie na środku nosa (nad dziórką nosową) strasznie mnie wkurzał. Któregoś razu wpadłąm na pomysł żeby się go pozbyć własnoręcznie. Wiem że to niebezpiecznie ale już nie mogłam go znieść. Kilka razy go rozdłubywałam a on się goił. Za chyba 3 razem po zagojeniu została tylko taka mini plamka lekko ciemniejsza od skóry. Myśle że za po zimie nie będzie już nic widać, a puki co to za fluidem kompletnie nic nie widać. Na brodzie też miałam dwa pieprzyki. Jedem płaski malutki a drugi jakby odstawał troche. Również je rozdłubałam. Już jakiś czas mam czerwoną ze dwa razy większą od wcześniejszego pieprzyka plamkę (w zasadzie to dwie ;D) ale widzę jak z dnia na dzień zmieniają barwe pod kolor skóry. Wiem że to niebespieczne ale skusiło mnie żeby jeszcze jeden usunąć sobie...nie był wogle widoczny bo mam grzywke na boku a on był pod nią ale ...jednak wordłubałam i zagoił sie dużo szybciej od poprzednich. Po prostu go nie ma. Te PIEPRZYKI które są w miejscach naciągniętej skóry (np. czoło) to goją się praktycznie bez śladu. Ten na nosie jeszcze widać. Z czasem być może plamka zniknie. Ale osobiście nie polecam tego bo może to wywołać raka. Może lecz nie musi. ] A i jeszcze pytanko do was: Podczas usuwania dużego pieprzyka w miejscy gumki od majtek trzeba się rozbierać czy coś? albo pod piersią ?

Gość gość
Masz problem ze znamionami lub pieprzykami? Wyślij zgłoszenie do programu „Klinika urody" oraz kilka zdjęć (tej części ciała, której dotyczy problem, twarzy i całej sylwetki) na adres uroda@tvn.pl, a może to właśnie Ciebie zaprosimy i pomożemy Ci pozbyć się uciążliwego kompleksu!