Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morska muszelka

prosze o rade

Polecane posty

moj ginekolog przepisal mi tabletki Cilest, powiedzial ze maja mala dawke hormonow i nie powinnam po nich zle sie czuc.Niestety wzielam juz 5 tabletke i bardzo zle sie czuje po niej, mam nudnosci, bole glowy, slabo mi jest i wogole czuje sie \"dobita\"...Chyba odstawie tabletki,ale nie jestem pewna czy moge to zrobic, czy nie zaszkodzi mi to ,czy nie wystapi krwawienie?Jak to jest dziewczynki? Czy moge przestac brac tabletki bez konsultacji z lekarzem (jestem na wakacjach) ?Prosze o wasza pomoc.

Gość kazdy
ginekolog piepszy ze wybrane przez niego tabl mają małą ilość hormonów, a tak przechodząc do odpowiedzi to poczekaj moze sie uspokoi w Twoim organizmie , daj czas tabl , chyba ze naprawde zle sie czujesz to odstaw bez gadania wiadomo ze troche sie tam popiepszy w organizmie ale zdrowie najwaznijsze

Gość ehhhhh
musisz to przeczekać 1-2 cykle i powinno byc juz spoko. to raczej normalne, organizm musi sie przestawić... teraz troche reaguje jakbyś była w ciązy ale to podobno normalne. tez tak miałam i po 2 cyklach było juz dobrze. W razie gdyby nie przestało po tym czasie to powiedz lekarzowi.. z resztą jesli to pierwsze tabletki to pewnie nie przepisał ci więcej jak 2 opakowania wiec i tak będziesz sie z nim widzieć. A poza tym lepiej nie przerywaj brnia pigułek zanim nie skończysz opakowania. Powodzenia. Jakos to napewno przetwasz

Hmm..dzieki dziewuszki i tak tez zrobie , jeszcze poczekam troche i zobacze co bedzie:) pierwsze opakowanie napewno wezme do konca.Wielkie dzieki:)

Gość Oj nie
ja miałam identyczne reakcje. Lekarz kazał mi odstawić Cilest i przepisał coś innego. Oczywiście po odstawieniu wsytąpiło natychmiast krwawienie. Doskonale Cię rozumiem. Samopoczucie jest poprostu fatalne. Nie ma jak funkcjonować.

Gość młoda16543
O noc sie nie martw. Wiele początkujących kobiet ma takie objawy. Zwykle ustępują po 2 - 3 cyklach