Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

PIGUŁKI - PIERWSZY DZIEŃ CYKLU......????????????????????????

Polecane posty

Gość młoda16543

Lekarz przepisał mi pigułki Yasmin. Dobrze wiem o ich działaniu. Ulotkę znam chyba na pamięć. Wiem że trzeba przyjąć pierwszą pierwszego dniz cyklu itd. Jednak u mnie nie tak coś z tym cyklem... Miesiączkę dostałam o 1 dzień za wcześnie o godz. 21 - były to zaledwie niewielkie plamki (ale były), Tabletkę wzięłam ok 2,5 godziny później bo uznałam to za 1 dzień. Czy dobrze zrobiłam biorąc ją od razu czy może powinnam wziąść ją następnego dnia??? Proszę napiszcie coś bo nie wiem czy mogę czuć się pewnie!!!

dobrze zrobiłaś! bardzo możliwe ze okres sie zatrzyma zupełnie-ale tym sie nie przejmuj www.psyche-soma.com

Gość młoda16543
czyli pigułka jest skuteczna??? - bo najbardziej o to mi chodzi...

Gość cra
tak, oczywsice nie masz sie czego obawiac:)

Gość młoda16543
Wielki dzięki! Ajuż się bałam że wzięłam ją zawcześnie a na lekarza już nie było czasu... - zresztą dłużej już bym nie mogła czekać ;-) pozdrowienia

Gość cra
nigdy nie dostaniesz okresu dokladnie co do godziny dopiero teraz jak juz zaczelas brac tabletki cykl bedzie regularny! wiec spokojna glowa:)

a 1 tabletke kolejnego opakowania trzeba brac zawsze 1 dnia cyklu miesiaczkowego czy nie koniecznie ?

Gość K24********
czytam i czytam i nie jestem pewna...umnie bylo tak...okres dostalam w sobote ok.19 ale tabletke wzielam dopiero nastepnego dnia ok 18....w sobote nie dalo rady bo bylam poza domem:( i nie mialam pigulek przy sobie i mam taka mala schize czy sie zabezpieczac czy nie....???od 7-15dnia cyklu?

Gość przeczytaj uważnie stressi
stressi a 1 tabletke kolejnego opakowania trzeba brac zawsze 1 dnia cyklu miesiaczkowego czy nie koniecznie ? nie następne opakowanie zaczynasz 8 dnia czyli np. teraz wzięłąś we wtorek więc następne op. weżmiesz po 8 dniach też we wtorek.