Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczka2222

pogrążone w TĘSKNOCIE za ukochanym...

Polecane posty

JEGO UKOCHANA WYSŁAŁĄM NA PEWNO:) jak jeszcze przez jakis czas nie dojdzie to wysle jeszcze raz:) do mnie nic jeszcze nie doszlo:(

Gość marciami
jego_ukochana..a mam twojego maila??...od ciebie cos dostalam? :D bo juz nie wiem:D

Gość marciami
no tak juz wiem:D:D hehe:D:D wybaczcie:D jest 22 jestem po kolo4 godiznach nauki...odbija:P no to wyslalam ci juz zdjecia ;) powinny dojsc

No to ja juz powysyłałam.Moze jak filmik Magda M. się skończy to Iva sie pojawi i dorzuci swoje zdjęcia :) Kartofelka a ja jestem pod wrażeniem twoich oczu.Jaki tusz? :) Dobrze ,że brwi nie masz cieniutko wyskubanych :)

no to moja poczta ma jakis zawias i znow nic nie ma.. Pewnie dojdzie dopiero jutro..:D Juz ktorys raz mi sie ak zdarza ze na maile musze czekac kilka godzin. Cholerstwo.:D To zesmy poszalaly z tymi fotkami:D Jak dl amnei suuper zabawy- uwielbiam ogladac zdjecia ale przed aparatem czesto uciekam:D

Gość marciami
ja tez uciekam jego_ukochana :d chcoiaz ostatnio chce robic duzo duzo :d jakis napad chwilowy :D kartofelka- faktycznie...tricia ma racje, rzesy super, co to za tusz?? mam nadzieje ze zadna z was nie ma tak oskubanych brwi bo chialam powiedziec ze nienawidze takich :D nie moge patrzec :D u mnie w skzole niektore skubia..i potem tak odrastaja a one nie poprawiaja systematycznie....bleh :/

aha:) ja mam problemy z wysyłaniem zdjęć po kilka w jednym mailu więc wysłałam Wam po 3 maile:)

Gość marciami
ja dostalam tylko jednego maila kartofelka.... a odbiegajac od temtu.wiecie co zjadlabym sobie kapusniaka :D i to wcale nic nieznaczy ze mi sie tak zachcialo :P:P:P

hehehe..ja sie z moim Piotrkiem zawsze bije o aparat zebym pierwsza zdazyla jakies glupie wykasowac. Dlatego zawsze prosi zebym obiecala ze nic nie usune:D hehe..i tak go nie slucham:D

ale tymi zdjęciami ładnie rozkręciłyśmy topik:P teraz echo niech dotrze do Kamilki Ivy i Emiolka;)

Gość marciami
a w ogole, nawizaujac do tematu w ktorym teoretycznie piszemy (:P) to mi dzis wyjatkowo teskno..najgorzej jak mijam duzo par ktore s atakie szczesliwe i zakochane..a moj skarb tak daleko...:( by the way-zalotki to drogie sa?? moze bym uzywala zamiast tuszu?

Jaki ruch się dzis zrobił , jak nigdy :) Kartofelka - az mi sie nie chce wierzyć,że to tylko zalotka. Apropo brwi to ja Mojemu M. wyskubuje troszeczkę bo jak ma kilka włosów pomiedzy brwiami i siedze blisko niego to mnie wkurzają i marudze mu dopóki mu nie wyskubię.

Gość marciami
gdybym ja zaczela skubac moejmu kubie brwi, albo robic cokolwiek przy jego twarzy-wyciskac, skubac, uciskac itd. itp. to uhh :d zeźliłby sie :D on wsyztskoi musi sam, i wogole marudiz anwet jak mu wlosychce ulozyc jakos :D ehhh

poważnie zalotka:) i tylko końcówki leciutko najzwyczajniejszym tuszem:) ja ogólnie mam dosyć długie, więc jak podkręce i troszkę tuszu nałoże( nie za dużo, zeby nie opadły:P) to jest tak mniej więcej jak na zdjęciu:) a zalotka kosztuje taka zwykła ok 7,50 zł:) są oczywiście też droższe, ale mi taka w zupełności wystarcza:)

A ja wlasnie wchodze w jakis lepszy okres tesknoty... Piotrus zrobil sie bardziej czylu w smskach, jutro bedzie na necie- wiec szczesliwa jestem. I ciesze sie z kazdego malutkiego smska. A jak patrze na inne pary to mysle- ze ja juz tez niedlugo bede z ukochanym:) niewiem naszly mnei jakeis pozytywne mysli- i oby tak zostalo:) marciami..:) trzymaj sie cieplutko i wtedy wlasnie jak Ci zle mysl o milych rzeczach z nim zwiazanych i ze Ty tez bylas i bedziesz z nim tak szczesliwa jak teraz te pary ktore mijasz na ulicy

Kartofelka chyba zapomniałaś dołączyć zdjęcia Swojego Miska :) w ostatnim mailu Ja musze obiecywać,że nie wykasuję zdjęć z cyfrówki dopóki obydwoje nie obejrzymy na kompie Zmykam z pieską na spacer

Gość marciami
dzieki jego_ukochana... przyda sie wysylka pozytywnej energii :D a jeszcze wam zadam pytanie: macie czasme mysli w stylu "czy ja na pewno go kocham?""czy z aduzo ans nie dzieli""czy nie spotkam kogos inengo i nie bede musiala z nim(obecnym)zerwac.." bo ja mam i mnie z lekka przerazaja..czuje sie jakbym nie byla pewna swoich uczuc.... chyba sobie kupie zalotke :D bede blyszczec oczami :P ja zawsze kradne Kubie telefon, robie zdjecia i on juz sie cieszy z ebedzie mial nowe moje..a ja wsyztskie kasuje bo "mi sie nie podobaja..":D

A ta zalotka to taka zwykła czy elektryczna/podgrzewana ??? Moja kumpelka ma bzika na punkcie garbusów. Jakieś ze 3lata temu szłysmy i jechał garbus to zaczęła się tak cieszyć i skakać,ze niechcący mnie podrapała na rękach . A z teskonota u mnie jest najgorzej jak robi się cieplo i pary sobie chodzą po parku. Ale jak na razie pogoda się popsuła więc zbytnio nie spacerują i dołek mniejszy.

najzwyklejsza, najtańsza zalotka:) tylko trezba troche poćwiczyć, żeby sobie powiek nie wciagnąć:P ja juz ponad 3 lata się kręcę zalotką, to mam wprawę:) ale na początku miałam kwadratowe rzęsy - nie wyglądało to za ładnie:P

Gość marciami
kartofelka- powiem krotko: PIekny jest! niczym apollo :D:P:P:P pogrzewana zalotka??to takie sa??...... :| ale ludzie wymyslaja :D ja tez lubie garbusy..keidys znalam jakis pzresad o garbusach ale juz nie pamietam :D:P

marciami co do tych myśli to ja raczej nie mam takich:) po co wybiegac w przyszłość - lepiej żyć tym co jest teraz:)

hehe... a ja robilam czesto..zwlaszcza w lecie tak..ze Piotrek rano mnei meczyl ze chce mnie zobaczyc itd. to robilam sobie zdjecia:taka zaspana, nieuczzesana a czasem nawet w koszulce nocnej kamerka internetowa.:D On twerdzi ze to najpiekniejsze zdjecia jakie ma ode mnie;D hehe:P marciami...ja czesto tak mialam..chwile zwatpienia, niewinne rozmowy z kolegami..i jakby to byla z innym.Ale potem mysle\" Ewka Ty to glupia jestes,:P przeciez zrobilabys dl atego drania wszyystko\" - no i tak rzeczywiscie jest.:P Juz zyje z mysla ze bede jego zona:P i tego kce

Gość marciami
no fakt..macie racje ;) a co do bycia zona...moj Kuba juz mi zapowiedzial ze zamieszkamy w domu ktory zostawili mu jego rodzice, iel dzieci, w ogole ze slub itd. :D i tak mysle wierzyc 18 letniemu facetowi czy nie:D doszlam do wnisoku: czas pokaze, robmy male kroczki :D poranny wyglad: Kuba: martus..jak ty ladnie wygladas ztak rano, obudzona... a ja juz siebie widze...podkrazone oczy...potargane wlosy :D ehh :D